Манолова и Цачева: МВР да действа решително срещу брокерите

Двете водеха спор за "опорни точки" на партийните си централи
Обновена: 14 сеп 2014 13:56 | 14 сеп 2014 11:14, Анисия Иванова
168
Манолова и Цачева: МВР да действа решително срещу брокерите
Снимка bTV

БСП и ГЕРБ са готови да съдействат на МВР срещу купуването на гласове. В предаването „Тази неделя” на bTV кандидат-депутатите от БСП и ГЕРБ Мая Манолова и Цецка Цачева призоваха органите на реда да действат решително срещу брокерите.

Двете кандидатки за народен представител се обединиха около едно – и двете са говорили със служебния министър на вътрешните работи Йордан Бакалов с искането МВР да обърне особено внимание на ромските квартали преди изборите.

Още по темата
Манолова и Цачева влязоха и в предизборен спор около това коя от двете предизборни кампании се води по опорни точки вместо да проведат дебат за програмите и бъдещите политики на партиите си.

Според Манолова служебното правителство на Георги Близнашки е пропуснало възможността да организира честни избори и вместо да се занимава с това играе ролята на „политически ПР на ГЕРБ”. Тя напомни за политическите уволнения и по думите й „се реставрират кадри на ГЕРБ”.

Според Цачева БСП са се провалили в управлението и с риторика като тази на Манолова целят да фокусират вниманието върху служебния кабинет, с надежда, че хората ще забравят какво е било преди по-малко от месец.

„Вие се провалихте. Едно е да искаш, друго е да можеш и да го направиш”, коментира водачът на листата на ГЕРБ в Плевен.

И двете на няколко пъти се обвиняваха, че се водят по „опорни точки” от партийните си централи, често се прекъсваха или говореха едновременно, без да се изслушват.

Манолова критикува ГЕРБ и за предизборния ПР с почистването на домове в наводнените райони и подчерта, че тя също е помагала, но без да вика медиите да я отразяват.

От своя страна Цецка Цачева призова всички партии да постъпят като ГЕРБ – да се откажат от кампаниите и да отделят парите за пострадалите от бедствията. Тя поиска да разбере и защо БСП е с най-скъпата кампания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Докато нашите български...пишмян политици се дърлят по...студиата,другарите от Депесето не спят,разкриват секции нон-стоп из цяла Турция и там,където не са чували за български...изселници.Механизмът бил...***;необходими поне 40-десет редовно регистрирани по...местоживеене,например в Чорлу,а след това списъкът набъбва до 1000,без егенета,адреси и прочие.Защо това продължава десетки години наред и кому е необходими;всеки случай,не на тези,които слушат глупостите на политическите ни...марионетки.
5
0
 
6
 
! Отговори
художника преди 9 години
Що се карате бе хора? Който и да е на власт ще е едно и също и те го знаят много добре и ни разиграват сценария с "дебатите". И ще е така докато те не решат, че трябва да се направи нещо за България и населението./умишлено пропускам НАРОД-щото няма такъв/.Ако бяхме НАРОД, тези нямаше да ги има!!!
4
0
 
7
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Мдам, вече никой не говори за хората, за избирателите, за народа. Всички говорят за тях си и се опитват да се правят на остроумни... С такива политици в управлението нищо чудно, че партиите им не могат да изкарат по цял мандат.
3
0
 
11
 
! Отговори
Бай Иван преди 9 години
Отново еднотипните партии БСП и ГЕРБ са в синхрон.
2
8
 
14
 
! Отговори
Никога мутрите ГЕРБ! преди 9 години
Върхушката на ГЕРБ е зло и заплаха за нормалния човек. Полицейщина, рекет, ликвидиране на дребния бизнес, самозапалвания - това хунтата на ГЕРБ. Фидосова, Цветанов, Борисов, Миро Мършата, Емил Димитров - това е ГЕРБ.
1
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ох, Майчееее....ще ти изям кюстендилската слива, Мръснице такава....