Манолова и Цачева: МВР да действа решително срещу брокерите

Двете водеха спор за "опорни точки" на партийните си централи
Обновена: 14 сеп 2014 13:56 | 14 сеп 2014 11:14, Анисия Иванова
168
Манолова и Цачева: МВР да действа решително срещу брокерите
Снимка bTV

БСП и ГЕРБ са готови да съдействат на МВР срещу купуването на гласове. В предаването „Тази неделя” на bTV кандидат-депутатите от БСП и ГЕРБ Мая Манолова и Цецка Цачева призоваха органите на реда да действат решително срещу брокерите.

Двете кандидатки за народен представител се обединиха около едно – и двете са говорили със служебния министър на вътрешните работи Йордан Бакалов с искането МВР да обърне особено внимание на ромските квартали преди изборите.

Още по темата
Манолова и Цачева влязоха и в предизборен спор около това коя от двете предизборни кампании се води по опорни точки вместо да проведат дебат за програмите и бъдещите политики на партиите си.

Според Манолова служебното правителство на Георги Близнашки е пропуснало възможността да организира честни избори и вместо да се занимава с това играе ролята на „политически ПР на ГЕРБ”. Тя напомни за политическите уволнения и по думите й „се реставрират кадри на ГЕРБ”.

Според Цачева БСП са се провалили в управлението и с риторика като тази на Манолова целят да фокусират вниманието върху служебния кабинет, с надежда, че хората ще забравят какво е било преди по-малко от месец.

„Вие се провалихте. Едно е да искаш, друго е да можеш и да го направиш”, коментира водачът на листата на ГЕРБ в Плевен.

И двете на няколко пъти се обвиняваха, че се водят по „опорни точки” от партийните си централи, често се прекъсваха или говореха едновременно, без да се изслушват.

Манолова критикува ГЕРБ и за предизборния ПР с почистването на домове в наводнените райони и подчерта, че тя също е помагала, но без да вика медиите да я отразяват.

От своя страна Цецка Цачева призова всички партии да постъпят като ГЕРБ – да се откажат от кампаниите и да отделят парите за пострадалите от бедствията. Тя поиска да разбере и защо БСП е с най-скъпата кампания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
2
 
! Отговори
Червен Кетцакоатл преди 9 години
Видиш ли червен кандидат канибал бягай, спасявай се. Ще те принесат в жертва на червения бог Благоев и след това ще ти апнат целия. Жертвения храм навръх Бузлуджа има нужда от ремонт червени вампири такива. Имайте поне малко чест. Стегнете си го.
45
3
 
6
 
! Отговори
Граовец преди 9 години
Какво чака Главния Прокурор? Докога ще гледаме Мая Костинбродска да вилнее в изстрадалата ни родина?
44
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИСКАМЕ ШОУ С ДРУГАРКИТЕ МАНОЛОВА И ТАШЕВА ! МНОГО ХУБАВО ШОУ ЩЕ СТАНЕ.....
43
2
 
1
 
! Отговори
до 151 преди 9 години
Защо наричаш хората ***? Помисли дали ти не си и---т!
42
1
 
6
 
! Отговори
цецо преди 9 години
МВР Да дойде и да види колко корумпирани ченгета и дилъри си продават дрогата по Банско!!! Малко деца се зарибяват и тероризират от дилъри!!
41
5
 
3
 
! Отговори
azzz 2 преди 9 години
явни правописни и правоговорни дефекти при изразяване. Неугледен и отблъскващ външен вид, липса на елементарен стил, възпитание и навици - и мъжките и женските индивиди често напомнят на месари или на лъжливи кръчмари. Идеален слуга на БКП - такъв, какъвто е бил и баща му или майка му."
40
8
 
5
 
! Отговори
azzz преди 9 години
Що е то Гербер? Герберът е особен вид нискоинтелигентен индивид, комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете на шофьор, фризьорка, чистачка или прислужник в ЦК на БКП, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Склонен към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите. Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно, особено в конкурентна среда. Нулева фантазия, клиширани изрази
39
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз гласувам за ГЕРБ вие се оправяйте
38
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Две "бивши" червени партийни секлецарки...И *** за зеле НЕстава от тях...
37
2
 
6
 
! Отговори
избирател преди 9 години
ах какъв избор ни се предлага съжалявам че немога да ги срещна по някакъв повод на по близо от 5 м и двете ще ги избера с павета
36
7
 
13
 
! Отговори
Българин преди 9 години
И двете са от "един дол дренки", но Цецка буквално "кърти мивки". Не бих я взел за доячка в кравефермата ,а тя се гласи да ни управлява." Господи ние ли грешно ти се молихме , Ти ли грешно ни разбра "
35
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сещам се за една хубава поговорка " Хвани единия, удари другия"
34
6
 
7
 
! Отговори
СПАРТАК преди 9 години
Абе тая Цецка, дето Бойко я изкопа...не спряха да я показват по телевизиите. Не разбраха ли герберите, че хората не ги искат. За ГЕРБ гласуват само платени и кадровореализирани дребни душици!!!
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Със сигурност гласа си за Доган бих дал, но повече за тия ченгета и позитанковци-никога.
32
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гербави и бесепари-сите са от едно комунистическо котило-БКП, тия дето са крепяли живковизма-идиотизма към малоумното светло бъдеще, отричали са религията, избивали са умните хора по лагерите. Днес се наричат демократи. Срам, ама голям срам!
31
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия двете що не вземат да се оженят най-после ми постоянно ни занимават с личните си интриги.
30
4
 
5
 
! Отговори
наивен преди 9 години
Тез двенките защо са стиснали кълки като девственици? Ципите ли ги стягат?
29
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МНОГО ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИОННО ШОУ С ДРУГАРКИТЕ МАНОЛОВА И ТАШЕВА. ТЕЗИ ДВЕТЕ ЛАЙКУЧКИ САМО ДВЕТЕ СА ДОСТАТЪЧНИ ЗА ГОЛЯМО ШОУ !
28
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как не ви е срам да пишете, че ГЕРБ ще управляват с ДПС?Те единствени са управлявали сами. Така че недейте да ви е мъчно.
27
7
 
10
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Цачева, Мая Костинбродска до която си седнала ,единствено си мисли какъв мръсен нов костинбродски компромат да измисли.