Нападателят на Доган обещава рай за завиждане в България

"Много е жалко, че ме свързват само с атаката", каза той
Обновена: 16 сеп 2014 10:17 | 16 сеп 2014 10:17,
92
Нападателят на Доган обещава рай за завиждане в България
Снимка: архив Булфото

Каузата на Октай Енимехмедов е да превърне България в рай, за който чужденците да ни завиждат. Нападателят на Доган е независим кандидат за депутат от Бургас и изрази надежда да получи гласове повече от общия брой гласове на всички останали партии.

Енимехмедов е под домашен арест. „Тук съм, защото съдът ме освободи, за да отида на изпит“, каза той в студиото на „Нова телевизия“ и обясни, че е преценил, че интервюто, което ще даде, е по-важно от изпита. „Историята ще прецени дали това е нарушение“, отвърна Октай на въпроса дали така не престъпва закона.

Още по темата
„Като независим депутат следвам кауза, свързана с това да превърнем България в рай. И представители на други народи, идвайки тук, да ни завиждат“, каза Енимехмедов. Той обяви прехода за експеримент, който трябва да има както начало, така и край.

Сред другите идеи на независимия кандидат за депутат са закони, само един от които ще може да осигури работни места, да увеличи раждаемостта и да намали престъпността. „Ще кажа, като дойде времето“, отвърна Енимехмедов на въпроса какъв е законът. С друг закон той има намерение да повиши стандарта на средната класа, защото в момента пропастта между бедните и богатите е много голяма.

Октай си представя и България с високо и модерно строителство, с хубави сгради, а не с тръбата на „Южен поток“, която според него ще взима от хората, а няма да им дава. Той обясни и че смята, че ще получи по-голям резултат от общия резултат на всички партии заедно.

„Много е жалко, че ме свързвате само с това“, коментира Енимехмедов атаката срещу почетния лидер на ДПС. Той обясни, че не съжалява за това, което е направил. „Това мое действие е част от моя стил в политиката“, каза още кандидат-депутатът. Той обясни, че приема за доблестно да покажеш на целия народ кой е виновникът.

„Имаше вероятност да бъда ранен или да бъде умъртвен“, каза още Октай и обясни, че е при нападението е бил воден от чисто патриотичен мотив. Той нарече ДПС „мафиотска структура“ и прогнозира, че партията няма да вкара повече от 15 депутати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
9
 
! Отговори
ля ля преди 9 години
то е рай те за това се блъскат много хора да я притежават нашата държавица миличка която така я разграбиха под носа ни!!! че за какво да помогнеш на съседа - то някой път ще ти се наложи ей така и той да ти помогне ?*** и заплеснат народ сме!
53
1
 
14
 
! Отговори
феса преди 9 години
добре подплаши ХИДРОЛОГА!аз ще гласувам за него.то и без това всички са ***.
52
1
 
16
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Симпатизирам на Енимехмедов , но че ще прави рай в България малко се поразбърза- Не може да прережда Сидеров,който е първи. След него Бареков ще прави рай и чак тогава е ред на Енимехмедов. Реда трябва да се спазва. Забравих БСП които от 1944 година правят рай за тяхни хора.
51
14
 
5
 
! Отговори
док преди 9 години
По физиономията си личи че момчето не е наред с главата. Това се случва често в този етнос понее се женят само помежду си .
50
0
 
14
 
! Отговори
обективен преди 9 години
самото му кандидатиране е трън в очите на турците ,а ако го изберат за депутат ще бъде прът забит в задниците им....говоря за върхушката...те затова са толкова бесни и се опитват да го омаскарят всячески...
49
5
 
5
 
! Отговори
1 преди 9 години
Ами няма с какво друго да го свързваме. Не съм фен на Доган, но не е правилно за престъпление от този тип да няма наказание. Така всеки ще реши, че може да стреля наред! И оправячи гледаме вече 25 години, а отиваме все по-надолу. Не вярвам, че има хора като Левски, чисти и свети, които да работят за народа и държавата, не вярвам!
48
0
 
2
 
! Отговори
info.. преди 9 години
Facebook-snahata na dogan..malkodanska-kidman... ma tia e mnogodanska,ako e balgarka-zasto pri dogan,novi haremi.....
47
0
 
4
 
! Отговори
info.. преди 9 години
atatiork- napravi darjava za turski plemena.a,te sa aziati..... niama nazia-turska......
46
9
 
5
 
! Отговори
shano преди 9 години
До АнонименКолко сте зле, сега разбирам защо му симпатизирате... и аз симпатизирах на Боко тиквата, но се видя какъв е, а този славейковски биткаджич кик-боксиор ходещ да бие на ляво и на дясно, продължил в София с бургаското си поведение и се замесил до такава степен с престъпността, че да получи пари и слава (политическа) срещу една леко незаконна сценка... Който гласува за този леш ще закопае България, този не само ще краде, ами ще иска да бие и ***... както всички *** батки
45
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да не би Данчо ментата или Христо Бисеров да са по-достойни от него ,за да бъдат депутати....а това момче може и да има някои идеалистични разбирания,но си личи си ,че е човек с морал...а на такива може да се разчита....нека да има в парламента и такива хора ...не ви ли омръзнало от машинациите и манипулациите на днешната политическата ***...
44
6
 
24
 
! Отговори
Гого преди 9 години
Гледах го по Нова , браво на това момче, всички българи , политици журналисти и други казват "тази държава" ,а той нарече България "нашата , моята държава , голям българин , независимо че е мюсулманин, той е ГОЛЯМ БЪЛГАРИН.
43
10
 
5
 
! Отговори
... преди 9 години
Или е *** на ДОГАН .....
42
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разбирам недоверието. Семейството му е цивилизовано. Майка му е образована колежка, работила в най-голямата фирма у нас.Този красив и умен младеж има право на мнение. Защо го нападате-защото е турчин и стреля с воден пистолет по доганя?Ами цв.цв., осъден и никой не може да вземе думата по дебат за правосъдие - шеф на предизборен щаб!Много бургазлии симпатизират на Октай. Познавам турци, които биха дали живота си за България. Да, нека има и генерали, които служат на България!
41
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
KVA DYRJAVA SME BE? NE SE LI ISKA ZA DEPUTATITE SHISTO SYDEBNO MINALO?TO NA RABOTA TI ISKAT SVIDETELSTVO ZA SYDIMOST ZA DEPUTAT NE UJAS.SHA SA OPRAIM TO SA VIDQ S CVYKO,TOQ? I VIS4KI PANDIZ4II NA4ELO MANI BEGAI,
40
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Противоречива личност! Смела постъпка, вместо да се самоубие излезе пред всички и направи нещо, което повечето го говорят и мислят, но все пак строго наказуема. И наистина чист късмет как е оцелял досега.Но и защо прави нещо с фалшив пистолет също не е ясно. Все пак адмирации че все още има кураж и не се е пречупил.Но и това не е ясно как го постига. Въобще повече въпроси,отколкото отговори!
39
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
43Много си заблуден!Такива като "съфорумците ТИ" са МНОЗИНСТВОТО ***=едни уникални ***.
38
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само в *** може ефективно осъден да е кандидат-депутут и друг с мярка "домашен арест" д се разхожда по телевизиите.В УСА този втория полицаите щяха да го арестуват още в студиото а съдията да му бешепостановил "задъжане под стража без право на обжалване".Но в Боко и Цоко-ландия това няма как да стане.
37
5
 
9
 
! Отговори
до 43 преди 9 години
Симпатичен е на *** от ДПС и на глупави българи. На Доган му е ясно, че вече му изтича срока на годност и подготвя новото поколение след него. Наместил е Октай и го направи герой, така че по-лесно да го приемем. ...Не знам колко сляп трябва да си, за да не го видиш това. Да не говорим, че ако наистина щеше да стреля доган, щеше да се намери патриотично настроен Октай 2 да очисти Октай 1.
36
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре че тия като съфорумците са рядкост в България. Щели да избират някакъв псевдо-атентатор *** за политик. По добре да избера Светослв Витков - бившия от Хиподил за депутат. С какво ви е симпатичен тоя. Необразован, недъгав и турчин на всичкото отгоре. Светльо от Хиподил поне е пич, макар че и той не е много образован.
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако го изберем съдът ще го пусне ли да отиде в парламента.......