Нападателят на Доган обещава рай за завиждане в България

"Много е жалко, че ме свързват само с атаката", каза той
Обновена: 16 сеп 2014 10:17 | 16 сеп 2014 10:17,
92
Нападателят на Доган обещава рай за завиждане в България
Снимка: архив Булфото

Каузата на Октай Енимехмедов е да превърне България в рай, за който чужденците да ни завиждат. Нападателят на Доган е независим кандидат за депутат от Бургас и изрази надежда да получи гласове повече от общия брой гласове на всички останали партии.

Енимехмедов е под домашен арест. „Тук съм, защото съдът ме освободи, за да отида на изпит“, каза той в студиото на „Нова телевизия“ и обясни, че е преценил, че интервюто, което ще даде, е по-важно от изпита. „Историята ще прецени дали това е нарушение“, отвърна Октай на въпроса дали така не престъпва закона.

Още по темата
„Като независим депутат следвам кауза, свързана с това да превърнем България в рай. И представители на други народи, идвайки тук, да ни завиждат“, каза Енимехмедов. Той обяви прехода за експеримент, който трябва да има както начало, така и край.

Сред другите идеи на независимия кандидат за депутат са закони, само един от които ще може да осигури работни места, да увеличи раждаемостта и да намали престъпността. „Ще кажа, като дойде времето“, отвърна Енимехмедов на въпроса какъв е законът. С друг закон той има намерение да повиши стандарта на средната класа, защото в момента пропастта между бедните и богатите е много голяма.

Октай си представя и България с високо и модерно строителство, с хубави сгради, а не с тръбата на „Южен поток“, която според него ще взима от хората, а няма да им дава. Той обясни и че смята, че ще получи по-голям резултат от общия резултат на всички партии заедно.

„Много е жалко, че ме свързвате само с това“, коментира Енимехмедов атаката срещу почетния лидер на ДПС. Той обясни, че не съжалява за това, което е направил. „Това мое действие е част от моя стил в политиката“, каза още кандидат-депутатът. Той обясни, че приема за доблестно да покажеш на целия народ кой е виновникът.

„Имаше вероятност да бъда ранен или да бъде умъртвен“, каза още Октай и обясни, че е при нападението е бил воден от чисто патриотичен мотив. Той нарече ДПС „мафиотска структура“ и прогнозира, че партията няма да вкара повече от 15 депутати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поставено лице. Хитър е доганя.
33
10
 
15
 
! Отговори
железен орел преди 9 години
Октай сам действа и в това му е достойнството ,че разчита единствено на себе си, а не подлизурства като в другите партии....както например българите в ДПС....
32
8
 
6
 
! Отговори
Продължение от 38 преди 9 години
Все едно да имам магазин и да го давам под наем и от това да губя пари вместо да печеля. Тоя изобщо не разсъждава. Никой не кара на сила българина да купува газ от "Южен Поток". Това си е наш избор. Но самото му строене ни носи пари - КАТО ДОХОДИ, а не като РАЗХОДИ както твърди този немислещ ***.
31
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Октай си представя и България с високо и модерно строителство, с хубави сгради, а не с тръбата на Южен поток, която според него ще взима от хората, а няма да им дава."И как "Южен Поток" ще взема, а няма да дава след като получаваме пари, А НЕ НИ ВЗЕМАТ защото през наша територия преминава икономическа конструкция като "Южен Поток" ??? Тази европейска пионка рекламирана от медиите има ли мозък и може ли да е толкова нагла, че да твърди нещо подобно....
30
8
 
21
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
НЯМА ЛОШО..НО СЕ КАЗВАШ ОКТАЙ..ТОЕСТ СИ ФЕС..А ТУК Е БЪЛГАРИЯ..И ОКТАЕВЦИ..МЮМЮНОВЦИ..МОХАМЕДОВЦИ..И ТЕМ ПОДОБНИ ИМ Е МЯСТОТО В АНАДОЛА..ЕТО ТОВА Е САМО ЛОШОТО..А ЧЕ С ДОГАН СТЕ СЕ РАЗБРАЛИ ЗА ЦИРКА ТОВА Е ЯСНО И НА ДЕЦАТА..
29
8
 
14
 
! Отговори
симпатизант преди 9 години
платените турски *** в този сайт,колкото и да са активни,няма да успеят....и момчето ще влезе в народното събрание,защото повечето българи му симпатизират ,а и чисто математически българите сме повече от турците и турчеещите се ***...
28
4
 
14
 
! Отговори
Ganjo преди 9 години
Gospoda,dupe se iska za da napravish tova,koeto toi napravi.Pokaza na umrelija bulgarski narod kak se deistva.Toi i Levski e ubil edin nevinen mladez,no nikoi ne go sadi.
27
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а бе тоя нали е под домашен арест какво прави в София в телевизията няма ли кой да го арестува хаха няма такава държава
26
3
 
9
 
! Отговори
Черен Петър преди 9 години
Закон на Октай: От утре всички бедни да станат богати, безработните работни, безграмотните грамотни.
25
16
 
6
 
! Отговори
bowlerhat преди 9 години
Какъв срам! Как може въобще да се допусне до избори! Този е луд и доказано обществено опасен. Как няма в чужбина да мислят, че сме луди тикви. Такива сме. Жалко, жалко!
24
14
 
7
 
! Отговори
демократ преди 9 години
В нормална държава да не си излязъл от затвора,това е един терорист това е
23
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
цирк глобус
22
3
 
3
 
! Отговори
Nicolas Cage преди 9 години
Which is the country that article originates? That is my son I have been seeking for 6 years. FBI was helpless to find it. In 2008 I threw him out from home because he tried to shot me in the fice with signal pistol when I was sleeping.
21
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нищо повече от дрогиран ***
20
11
 
25
 
! Отговори
смело сърце преди 9 години
всички в Бургас....млади и стари излезте и гласувайте за това момче.....само така ще убием Доган и Местан без да използваме пистолет ,а с една проста бюлетина...
19
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
golqmi cirkadjii nagli *** tova si be6e naglasena rabota vmesto v zatvora za opit za ubiistvo toi tr1gnal da upravlqva ujas
18
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тоя *** го гледах сутринта по бтв.първо,защо не му го *** че под домашен арест се разтакава по телевизиите.бил на изпит.олакоооул,кой баламосваш.втора като е посъдим защо му разрешават да се кандидатира за депутат.егати и системата.и тоя пич щял да събере повече гласове от всички партии взети заедно в Бургас.и на края някой може ли да каже колко му струват на тоя пич бюлетините за гласуване които ги плаща народица.ей за това пак без мен на изборите.
17
9
 
31
 
! Отговори
бургазлия преди 9 години
хей,бургаслии....гласувайте за това момче....представяте ли си какъв удар ще е това за ДПС....а нали всички българи искаме тази зловредна партия да я няма.....те си напазаруваха българи еничари за депутати....и се правят по този начин на демократи, прикривайки мафиотската си същност....само такива като това смело момче могат да ги поставят на мястото им...представяте ли си какъв трън в очите им ще бъде,ако този млад мъж стане депутат.....това морално ще убие ДПС
16
16
 
17
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Я се стегнете малко!Новият Левски, новият Ботев, младо момче, лудя глава, действа по сърце не по облаги...Неговите действия и изказвания са много добре премерени и някой друг ги насочва.По същия начин навираха и Плевнелиев.И преди казвах, че Плевнелиев не става за президент, и сега казвам, че това момче не става да определя съдбата на България.Задкулисието играе с него.Мислете малко поне!
15
6
 
31
 
! Отговори
S преди 9 години
Цялото това нападение беше такъв цирк, че думи нямам...