Нападателят на Доган обещава рай за завиждане в България

"Много е жалко, че ме свързват само с атаката", каза той
Обновена: 16 сеп 2014 10:17 | 16 сеп 2014 10:17,
92
Нападателят на Доган обещава рай за завиждане в България
Снимка: архив Булфото

Каузата на Октай Енимехмедов е да превърне България в рай, за който чужденците да ни завиждат. Нападателят на Доган е независим кандидат за депутат от Бургас и изрази надежда да получи гласове повече от общия брой гласове на всички останали партии.

Енимехмедов е под домашен арест. „Тук съм, защото съдът ме освободи, за да отида на изпит“, каза той в студиото на „Нова телевизия“ и обясни, че е преценил, че интервюто, което ще даде, е по-важно от изпита. „Историята ще прецени дали това е нарушение“, отвърна Октай на въпроса дали така не престъпва закона.

Още по темата
„Като независим депутат следвам кауза, свързана с това да превърнем България в рай. И представители на други народи, идвайки тук, да ни завиждат“, каза Енимехмедов. Той обяви прехода за експеримент, който трябва да има както начало, така и край.

Сред другите идеи на независимия кандидат за депутат са закони, само един от които ще може да осигури работни места, да увеличи раждаемостта и да намали престъпността. „Ще кажа, като дойде времето“, отвърна Енимехмедов на въпроса какъв е законът. С друг закон той има намерение да повиши стандарта на средната класа, защото в момента пропастта между бедните и богатите е много голяма.

Октай си представя и България с високо и модерно строителство, с хубави сгради, а не с тръбата на „Южен поток“, която според него ще взима от хората, а няма да им дава. Той обясни и че смята, че ще получи по-голям резултат от общия резултат на всички партии заедно.

„Много е жалко, че ме свързвате само с това“, коментира Енимехмедов атаката срещу почетния лидер на ДПС. Той обясни, че не съжалява за това, което е направил. „Това мое действие е част от моя стил в политиката“, каза още кандидат-депутатът. Той обясни, че приема за доблестно да покажеш на целия народ кой е виновникът.

„Имаше вероятност да бъда ранен или да бъде умъртвен“, каза още Октай и обясни, че е при нападението е бил воден от чисто патриотичен мотив. Той нарече ДПС „мафиотска структура“ и прогнозира, че партията няма да вкара повече от 15 депутати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЕнчоКак си позволяваш да го сравняваш тоя лузър с Левски и Ботев?!?!
13
8
 
15
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Много е жалко, г-н Енимехмедов, че много бълтари се застъпиха за вас и ви защитаваха.Още ли искате турски генерали в Българска Армия?...
12
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До кога в Нова телевизия ще дават трибуна на престъпници.
11
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Много е жалко, че ме свързват само с атаката" ......Ами с какво друго да те свързваме без тази атака ти беше г-н Никой и благодарение на нея имаш достъп до телевизора, който аз лично бих ти забранил понеже смятам че не трябва да се дава трибуна на индивиди правили опит за убииство в ефир,но явно за днешната журналистика това е без значение.
10
5
 
17
 
! Отговори
художника преди 9 години
Повече млади, като него и може да се оправим. Неопитни, но нахъсани. Може и да сбъркат, но няма да е от ЛАКОМИЯ, а от НЕЗНАНИЕ.Само си викам ... ДАНО :)
9
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това момче не е добре с главата.
8
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами с какво да те свързват? Мухъл някакъв, световно неизвестен.
7
0
 
16
 
! Отговори
ни съ знай преди 9 години
Ай,ай,ай, а трябваше вече да бъде РАЙ.
6
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И приказките му са несериозни като действията. Видяхме го вече, от половин метър не можа да гръмне Доганя, кофа с компресия, въздух под налягане!
5
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледах го по Нова, не можа да се представи много добре и да се изкаже, но и малоумния Виктор не го оставяше. Човекът изглежда читав, нищо, че е турчин. Според мен в някоя българска партия ще има успехи. Има турци, които възприемам, като мои сънародници, този е такъв, повечето, обаче нямат място в БЪлгария.
4
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Все още не знам дали си част от играта на Доган.
3
9
 
28
 
! Отговори
Momo преди 9 години
Силни, но кухи думи.
2
10
 
23
 
! Отговори
?! преди 9 години
Същото не обещават ли и от т.нар. Ислямска държава?
1
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не бе не те свързваме само с атаката!Кажи как те хванаха с онова нещо в гащите !И КОЙ уреди да те пукнат и на каква цена?