Нападателят на Доган обещава рай за завиждане в България

"Много е жалко, че ме свързват само с атаката", каза той
Обновена: 16 сеп 2014 10:17 | 16 сеп 2014 10:17,
92
Нападателят на Доган обещава рай за завиждане в България
Снимка: архив Булфото

Каузата на Октай Енимехмедов е да превърне България в рай, за който чужденците да ни завиждат. Нападателят на Доган е независим кандидат за депутат от Бургас и изрази надежда да получи гласове повече от общия брой гласове на всички останали партии.

Енимехмедов е под домашен арест. „Тук съм, защото съдът ме освободи, за да отида на изпит“, каза той в студиото на „Нова телевизия“ и обясни, че е преценил, че интервюто, което ще даде, е по-важно от изпита. „Историята ще прецени дали това е нарушение“, отвърна Октай на въпроса дали така не престъпва закона.

Още по темата
„Като независим депутат следвам кауза, свързана с това да превърнем България в рай. И представители на други народи, идвайки тук, да ни завиждат“, каза Енимехмедов. Той обяви прехода за експеримент, който трябва да има както начало, така и край.

Сред другите идеи на независимия кандидат за депутат са закони, само един от които ще може да осигури работни места, да увеличи раждаемостта и да намали престъпността. „Ще кажа, като дойде времето“, отвърна Енимехмедов на въпроса какъв е законът. С друг закон той има намерение да повиши стандарта на средната класа, защото в момента пропастта между бедните и богатите е много голяма.

Октай си представя и България с високо и модерно строителство, с хубави сгради, а не с тръбата на „Южен поток“, която според него ще взима от хората, а няма да им дава. Той обясни и че смята, че ще получи по-голям резултат от общия резултат на всички партии заедно.

„Много е жалко, че ме свързвате само с това“, коментира Енимехмедов атаката срещу почетния лидер на ДПС. Той обясни, че не съжалява за това, което е направил. „Това мое действие е част от моя стил в политиката“, каза още кандидат-депутатът. Той обясни, че приема за доблестно да покажеш на целия народ кой е виновникът.

„Имаше вероятност да бъда ранен или да бъде умъртвен“, каза още Октай и обясни, че е при нападението е бил воден от чисто патриотичен мотив. Той нарече ДПС „мафиотска структура“ и прогнозира, че партията няма да вкара повече от 15 депутати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Нека да стане депутат, той заслужава. А онези крадливи кметове и съветници, охранени с догоновите пържоли и кюфтета, които го биха ще отидат в затвора.
73
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
dogan ymira be momche bolen ot rak ,veche.
72
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чул те Господ, Октай. Може пък ти да успееш да направиш нещо за България.
71
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво става с Христо Бисеров???????
70
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е новото бебе на ДПС, още преди "атаката" стещу Доганчо! Всичко беше замислено и направено по холивудски сценарии, а сега фо пребутват за политик ГЕРОЙ! Няма такава ШИ*АНА държава!
69
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брееей, кога беше съден за опит за обиство на "Първия" в БГ, кога стана кандидат сепутат!? Ама вие сериозно ли мислите,че вярваме на този скалъпен сьенарии?
68
2
 
1
 
! Отговори
Türk преди 9 години
abe Oktay trjabvashe da svirshish rabotatasi do kraj,zada stanesh istinski patrijot.
67
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Октай е сериозно момче и хубави неща каза. Ама сам човек нищо не може да промени за съжаление. А няма партия, която да подкрепя неговите идеи и застане зад него. За ДПС той вече каза. Националистите ги изключвам като съюзници на Октай. Сините и червените са корумпирани и се интерсуват от далаверата в България и личното забогатяване, а не от идеите на Октай. Това момче просто е в политически вакуум.Точно такива хора и трябват на България, все едно от какъв етнос са. За съжаление не можем да се в
66
0
 
11
 
! Отговори
четящ чужд печат преди 9 години
Интересното е, че в световните медии не влезе самият атентат, който беше по-скоро комедия, а как висши български политици щяха да линчуват обезвреден човек като през 18-ти век!После *** обяснявай на света, че не сме диваци...
65
3
 
9
 
! Отговори
Калин преди 9 години
Браво на момчето,ще го подкрепя ,ако той е терорист ,тогава в парламента има 240 терористи с Главно ТЕРОР исти = още 2-3000 кръволоци ..те какво заслужават
64
4
 
11
 
! Отговори
бургазлия преди 9 години
След като в парламента има депутати лежали в затвора за тероризъм и атентати дори и някой в управлението на БГ. Кво пречи и този млад патриот се обрекъл живота за каузата на БГда не стане депутат.Аз ште гласувам за него .Гласувайте и вие братя БГ за ОКТАЙза да бъдем Рай на Балканите.
63
5
 
16
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Браво на момчето! Ето, че има истински патриоти и от турците!. С удоволствие бих гласувал за него.
62
1
 
12
 
! Отговори
скапана държава преди 9 години
'Атентатът' стана едновременно с побоя над 'атентатора', който е кандидат-депутат. Ако Октай се е опитал да убие Доган, то и тези, които го пребиха, също се опитаха да го убият. По всички правила, би трябвало или всички да са в затвора, или никой да не е кандидат-депутат/политик. Къде са сега биячите от ДПС: Джамисет Джафер - Общ. съвет Пловдив; Танер Али, кмет на гр. Антоново; Мустафа Карадайъ - секретар ДПС; Рустем Мурад, лидер на ДПС Карлово; Митхат Табаков, депутат; Гюнай Сефер, депутат.
61
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако той стане депутат,онези които го ритаха ще стрелят срещу него не с газов ,а с истински пистолет...
60
2
 
13
 
! Отговори
националист преди 9 години
Октай искаше да показе (и успя),че всеки е смъртен и няма недосегаеми.След като т.нар.политически елит(разни хидрогеолози,цар кировци и олигарси) се подиграва с хората в очите и ги правят на маймуни,то скоро доста хора ще нарамят пищови.Макар,че една оптика върши по-добра работа.Та нека башибузука си сфери часовника...Ще гласувам за Октай
59
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе...какво стана с делата срещу онези, които пребиха пред цяла България този Октай? Още ли се водят срещу 'неизвестен извършител', или вече ги заметоха под килима? някои от тях случайно в момента не са ли депутати, други кметове, а трети да се кандидатират за 10ти пореден път? Просто питам, щото нали не трябвало съдени или следствени да са кандидат-депутати?
58
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ми като не искате октай енимехмедов, гласувайте си тогава за пеевски..:).
57
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
подставен, неподставен....аз поне не знам октай енимехмедов да се е срещал с ердоган, да е убивал деца с бомби по влаковете, да е консултирал хидровъзли за милиони, да е подслушвал хора незаконно, да е печелил съмнителни обществени поръчки, да е крал банки, да е фалирал предприятия, да е участвал в мръсни коалицийки и въобще да е правил всичко онова, характерно за нашите политици, от което обикновените хора се отвращаваме. категорично е е по-лош от всички останали партийни крадци и зомбита!
56
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
след като осъденият и лежал в затвора за тероризъм доган е в парламента, не виждам защо и момчето, което го нападна с газов пистолет, да не влезе също. и да, за мен е много по-голям патриот от доста *** - дори не се интересувам какъв бил етническия му произход, така както онези, които избраха брат му за най-добър танцьор на България също не го съдеха по името...млад човек, който направи грешка, беше пребит и лежа 1,5 в ареста за това, а вероятно ще го държат и още.
55
1
 
4
 
! Отговори
КАДИРОВ преди 9 години
Испусна си шанса който имаше......