Пети кръг: ББЦ без Бареков влезе на преговори с ГЕРБ

Румен Йончев: Нямаме конкретни искания, дошли сме да чуем ГЕРБ
Обновена: 17 окт 2014 14:27 | 17 окт 2014 13:32,
92
Пети кръг: ББЦ без Бареков влезе на преговори с ГЕРБ
Цецка Цачева и Свелин Танчев Снимка: БТА

Пети кръг на преговорите за сформирането на правителство започна в Народното събрание.

Днес на среща с ГЕРБ влязоха представители на коалиция „България без цензура“. Това са лидерите на „Лидер“ Кънчо Филипов, на Земеделския народен съюз Румен Йончев и на „Гергьовден“ Драгомир Стефанов. Само ББЦ е представено от зам.-шефа си Светлин Танчев, който е бивш депутат от ГЕРБ.

Още по темата
"Нямаме конкретни искания, дошли сме да чуем какво предлага партия ГЕРБ", обяви преди срещата Румен Йончев от ЗНС. Той обясни, че преговорният екип е запознат с програмата на ГЕРБ, но не и с 18-те точки, по които ГЕРБ водят разговорите.

Йончев обясни, че в ББЦ не биха направили компромис с много неща. „С елементите за социални действия, които са в нашата програма. С "Чисти ръце", ако щете“, уточни той.

Преговорите от името на ГЕРБ водят отново Цецка Цачева, Румяна Бъчварова и Менда Стоянова.

В този формат те започнаха разговорите за кабинет в началото на седмицата. ГЕРБ вече се срещнаха с БСП, ДПС, Реформаторския блок и Патриотичния фронт.

След преговорите дотук стана ясно, че единствено с Патриотите е възможен съюз. Отношенията с Реформаторите предстои да бъдат уточнени допълнително.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
5
 
! Отговори
тъпотия преди 9 години
Язък за народа още много ще плаща за да направим богатите по богати и в България и на вън,Тъпотийката му е в повече но той е щастлив и заспал.Продажната му душа и нея ще вземат и той пак ще гледа все едно духа вятър.Голяма тъпотия голяма работа,е затова ще бъдете мачкани и унижавани!
76
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ceca strada ot nesmlian testesteron i brkani iaca s mujka maioneza- mali kvato e mujkaran sigur e turnala edin sreden prst u sramnio organ na tva konte de la kretien
75
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ И РАЗБОЙНИЦИ
74
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе Другари и Другарки докога ще правите бедния българин на 6 без 5 ама ще играее Майдана през декември
73
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другари до вчера днес господа.*** за Кариера, не за Свобода.
72
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единственото, което искате е и вие да стигнете до кацата с меда. Е, спокойно, ще ви дадат да си топнете пръста - то за това и се натискате толкова да ставате политици
71
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименNARODA OBICA STALIN I KOMUNIZMA-SVETLOTO BADESHTE NA COVECESTVOTO.
70
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо мразят Сталин? В началото на 1900 година, Сталин пристига в Батуми. Организира масова стачка в рафинерията на Ротшийлд през 1902.Искане за 30% увеличение на надниците. Отказ. Хората на Сталин запалват рафинерията, убиват директора. Сблъсъци с царската полиция, защитаваща великият инвеститор Ротшийлд. 15 убити, 54 ранени, 1500 в затвора. 70 000 демонстрират по време на погребението на убитите. После е ясно- крайцера Аврора, октомврийската революция. ЧК -извънредна комисия за борба със спекулата.
69
1
 
2
 
! Отговори
Чети бай Сталин! преди 9 години
Определение на революционната ситуация низините не искат да живеят по старому, върховете не могат да управляват по новому. Писания от мъдри хора. Е, вдигайте цената на тока. Нема начин! Иланкоолу, софиянските *** винаги са обслужвали чужди господари - византийци, турци, германци. Накрая са яли яко калая, имат и победи - цапат паметниците на руските войни. Драскат си по характеристиките. ЦРУ има ФСБ - там записват всичко. Прошка няма. Виж биографиите на Троцки, Бандера, бай Хитлер и пр.
68
0
 
2
 
! Отговори
До израслият ибрикчи преди 9 години
ОСНОВИТЕ НА ЛЕНИНИЗМА, автор ЙОСИФ СТАЛИН,ЛЕКЦИИ, ЧЕТЕНИ В СВЕРДЛОВСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ В НАЧАЛОТО НА АПРИЛ 1924 ГОДИНАшепа "напреднали" капиталистически страни, експлоатират и потискат обширни колониални и зависими страни, и грамадно мнозинство колониални и зависими страни, принудени да водят борба за освобождението си от империалистическия гнет (виж "Империализмът"). Оттък следва вторият извод: изострянето на революционната криза в колониалните страни, нарастването елементите на възмущението против империализма на външния, колониалния фронт.
67
0
 
2
 
! Отговори
MLAD--EG преди 9 години
NEKROFIL SAM AZ V CERNATA NOSHT- TAZI KATO IA GLEDAM E NA 18 GODINI--EH EH GODINI,GODINI-ZASHTO NE SME KATO HUDINI.
66
1
 
3
 
! Отговори
:) до 78 преди 9 години
не си дорасъл да цитираш Маркс, крепостни селянино.
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
макар и да знаят че не може да го върнат...Чети бай Маркс, казал е старият мъдрец:"Революционна ситуация е когато върховете не могат да управляват по новому, а масите не искат да ги управляват по старому". Може, не може, бошлаф. Гладът е двигател на прогреса. Кой ще нахрани България? Хамериканците или еврогейовете? НРБ произвеждаше 900 000 т. първокачестевни домати. Сега ядем пластмасови вносни. Да, отрекохме комунизма. А него въобще не го е еня че софийската *** има некакви съобръженийца.
64
0
 
5
 
! Отговори
прогноза преди 9 години
За пореден, може би последен път имаше някаква вероятност да се разправим с олигархията от ДС. Е....ГЕРП решиха да я запазят ...на следващите избори ДПС ще е първа сила, защото избирателите ще са 30%.
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако ББЦ си легнат с ГЕРБ, то КОЙ ще продължава да дирижира нещата !!!
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалкия и скопените му *** бяха пуснал език да лижат току що им удариха 1 шут,каква партия може да са тия шизофреници,неуспели при бялата златка...хахаха
61
1
 
3
 
! Отговори
xx преди 9 години
прави ми впечатление че платените *** , които преди това се хвърляха пред амбразурите да защитават правителството Орешарски, сега със същия плам защитават ГЕРП. Разбира се , репертоара не е по-различен...платени *** ..и т.н. Честито ни запазване на статуквото и олигархията.
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименТова може да е мнение само на комунист или на електората на ДПС
59
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Довчера *** бареков плюеше против мутрата ББ и Бойко му прати *** да го замерят с *** сега изведнъж двамата всеха ,че се прегърнаха в името на ,задкулисието,далаверата и парите...,опагрешка в името на (стабилността и нац.интерес),нали така му викат вече на продажничеството,измамата,кражбата и келипира
58
3
 
4
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Трите кокошки имитират преговори,а на петела отдавна му е наредено какво правителство да направи.