Депутатите правят временна комисия, която ще се захване с КТБ

Ще изслушват Захариева за зимната поддръжка на пътищата
Обновена: 29 окт 2014 10:46 | 29 окт 2014 09:30, Камелия Цветанова
19
Депутатите правят временна комисия, която ще се захване с КТБ
Снимка: БТА

Депутатите решиха, че още днес ще формират временна комисия по бюджет и финанси, която в петък ще трябва да представи свое становище за доклада на Българската народна банка относно събитията и предприетите действия, свързани с КТБ и ТБ „Виктория“.

Още по темата
На първото си редовно заседание народните представители решиха още, че ще създадат временна комисия по правни въпроси, както и че ще изслушат някои от министрите.

В сряда пред Народното събрание ще се изправи вицепремиерът и министър на регионалното развитие Екатерина Захариева, за да отчете готовността за поддържане на инфраструктурата за предстоящия зимен сезон. Искането за това е на Лиляна Павлова от ГЕРБ.

Отново по настояване на депутат от ГЕРБ – Десислава Атанасова, депутатите ще изслушат министъра на здравеопазването Мирослав Ненков заради проблемите с ваксините за бебета.

Първа точка в програмата на парламента за утре е изслушване на вицепремиера и министър на правосъдието Христо Иванов, както и на вътрешния министър Йордан Бакалов за предприетите мерки от страна на Министерския съвет по проблемите със засилващия се миграционен натиск към България. Искането за това е на Цветан Цветанов от ГЕРБ.

За петък освен ситуацията с КТБ в програмата на Народното събрание е предвиден и парламентарен контрол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
Рада преди 9 години
Аферата КТБ се проточи твърде дълго, както и търпението на хоратар които имат пари там ... Време е за кардинални мерки - Цецо и Сие ООД зад решетките!!!
14
1
 
2
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Едни бандити откраднали повече отколкото могат да преброят в спор с други крадци ,по средата обикновени хора финансират споровете.Целта пак са някакви предприятия изглеждащи апетитно на фона на разпада.
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 02Анонимен 15О, не се притеснявай, че е ЗЛЕ !! Още по-зле е!!Има много ***, които са стигнали единственои до извода, че изборите трябва да са задължителни! Ако те перефразирам, трябва да ни правят задължително на маймуни!
12
1
 
2
 
! Отговори
?!? преди 9 години
Парламентарна комисия е равно на голяма мазане със завършек едно голямо нищо! Жалко е, че и Цацаров се оказа ощо един недостоен син на майка България!
11
1
 
6
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Депутатите ли трябва да решат с КТБ !? В Унгария депутатите искат Унгария да напусне ЕС ако Брюксел им управлява страната ,а не те !!!!!! Спикера им каза ,че това което е сега Брюксел е това което е било Москва до 1989 !! Преставяте си Цецка Цачева да каже това в нашето НС ,а ????!! Унгарците първи се пртивопоставиха на СССР през 1956 ,сега те отново са първи проти ЕСССР !!! А ние , ........ !
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да теглят нов заем 10 милиарда да закърпят бюджета до февруари пък после пак.
9
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
kva hybava darjava beshe ,a kva stana ,blagodarenie na kapitalizma i fashizma oligarhiata v balgaeia .
8
2
 
2
 
! Отговори
Резата преди 9 години
Ще му ядат дирника на Пеевски комисията. Той си оправи дериджето.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама то до до две-три седмици като се гласува новият бюджет най-късно трябав да се вземе решение какво ще се прави с КТБ - този проблем не може вечон да се отлага.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е как да не направят комисия работата на една комисия е да замаже по такав начин нещата че да не се вдигне народа на бунт
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да не говорим че решенията на тази комисия не са задължителни - те трябва да минат н първо, второ и трето четене от парламента, това ще отнеме месеци, банката съвсем ще фалира. Колок по просто е бъдещият премиер да издаде едно нареждане до БНб - Искров изплащай парите и напусакй,
4
1
 
9
 
! Отговори
ddd преди 9 години
ся като зеха да се чудят как да замажат сичко и правят комисия! Като искаш нещо да не стане или да се отече - направи комисия. Първо правило на депутатите лицемерци
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Безумици! Не можеха ли да се съберат лидерите, да си кажат всеки мнението, са изготвят едно нареждане до ИСкров да изплати всичксо до 100 000 евро и веднага веднага след това да напусен поста и да го гласуват . Бавят топката, а това е страшно, съспива банката.
2
2
 
11
 
! Отговори
Измамници преди 9 години
"Депутатите правят временна комисия, която ще се захване с КТБ"Хаирлия да е!! :))После очаквам ПОСТОЯННА КОМИСИЯ, КОЯТО ПОСТОЯННО ДА СЕ ЗАХВАНЕ С КТБ !!! - дето се вика, никога да не я пуска - да ни се върнат парите де ;))))Може и направо постоянно предаване да има - обикновенно всеки ПЕТЪК /вечер/!Важното е - пари да няма, от всичко останало има по много :))))))))А едни циркаджии, могат винаги да ви направят ... САМО един цирк!
1
1
 
10
 
! Отговори
Мдам преди 9 години
Няма МВР, Прокуратура, ДАНС... най-после комисия, всички занем ,че като се направи паралментарна комисия и всичко се решава за 2 дена... най после... евала... дупитати...