Само хората на Бареков подкрепили Борисов без постове

Целта била да го извади от неудобството да зависи от ДПС
8 ное 2014 15:30,
73
Само хората на Бареков подкрепили Борисов без постове
Снимка: ББЦ

БДЦ беше единствената парламентарна група, която подкрепи Бойко Борисов за премиер, без да се е договаряла за постове и индулгенции. Това заяви лидерът на "България без цензура" и евродепутат Николай Бареков по време на Четиридесетия конгрес на ЗНС, цитиран от пресцентъра на партията.

По думите на Бареков дадената за Борисов подкрепа вчера не е била плод на задкулисна договорка между ГЕРБ, БДЦ и ББЦ, а за да го избави от неудобството да зависи от гласовете на ДПС.

Още по темата
"Взехме решение да подкрепим Бойко Борисов, за да го избавим от неудобството да зависи от гласовете на ДПС и от политици от четворната коалиция, които защитават тъмни интереси. Убедени сме, че нашата подкрепа ще бъде полезна за стабилността на България", заяви Николай Бареков.

"Бойко Борисов получи доверието на най-много български граждани. Ние също сме на мнение, че първата политическа сила трябва да излъчи премиер. На мен лично това правителство не ми допада, но му даваме подкрепа, за да може да осъществи полезни за България реформи. Взехме нашето решение, така да се каже, със скърцане на зъби, но в името на България", подчерта евродепутатът.

"ББЦ никога не е искала да става част от бившата тройна коалиция – БСП, ДПС и "Атака", и никога не е искала да бъде патерица на ГЕРБ", допълни още той.

Вчера при гласуването в пленарна зала БДЦ подкрепи Бойко Борисов за премиер и структурата на новото правителство, но гласува против персоналния състав на кабинета.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КАК СТЕ ТАВАРИШИ ГЛАСУВАТЕЛИ ЗА ***? ДОБРЕЛИ ВИ Е ПО МЯРКА ЛИ ВИ Е? ДА НИ ВИ Е МНОГО ДЕБЕЛ? ОПЕРАЦИЯ ЧИСТИ РЪЧИЧКИ. А? И НАКРАЯТ СЕ ОКАЗА ЧЕ СТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ЕДНА ПАТЕРИЦА НА БАНКЯНСКАТА ТИКВА. ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ПОДПИРАНЕТО. А НА *** ЧЕСТИТА ЗАПЛАТКА ОТ 17 000 ЕВРО В ЕВРОГЕЙСКИЯТ ПАРЛАМАТ. И НА ВАС ЧЕСТИТО ПОВИШЕНИЕ НА ТОКА. А ДА Е ХАЙРЛИЯ!!!!!!! ТАВАРИШИ.
26
1
 
18
 
! Отговори
хахаха преди 9 години
Този човек нормален ли е или тепърва ще полудява? А не ти ли е неудобно от хората, които излъга и на чийто ггръб ще *** брюкселски кюфтета? Кръгъл негодник и лъжец. Лекето Джамбазки също не пада по-долу. След като се накраде в Столична община, отлетя на крилете на европейския ветрец. Пука им за мнението ни. Надсмиват ни се яко и си живеят животеца. Който се е минал, минал се е. Който не, ще се мине двойно!
25
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко пудел си намери името му е Валеери..симеонов-балевски...Добре,че има достойни хора в ПФ като Велизар Енчев,които да отсрамят малко продажниците и лъжците от ПФ ,Валери Симеонов и агент Иван -Красимир Каракачаноов ,които за малко пари и апетитни постове предадоха избиратъелите си ,колкото до *** той си беше Бойково ,което замяргаха с
24
7
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Почти цяла тодина гледахме по НТ -Господари на ефира къде се е почесал,намигнал или изчистил носа си Орешарски -голям смях падаше,чак с извинение се напикавахме от смях особено някои хора,а сега вече всичко е наред г-н Борисов никъде ама никъде не се почесва или киха например,достоен българин,велик водач на племето си от ***.Ровиха из архимите си от преди 10 години белким извадят нещо против Орешарски но за Борисов няма чист и морален човек,техен човек.
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ошашкаха народеца, вече не можеш да псуваш политическия противник, щото се е прегърнал с вожда на партията за която си гласувал. Стана, като американски комикс. Героят и архизлодеят обединяват сили за да се справят с общата заплаха и всички са доволни, а денят спасен. В БГ вариант злодеят се обединява със злодеят, за да досъсипят изтръпналия народец. И мазната баничка-бюрек и тя се подложи на оногова, който му викаше ***. Абсурдистан, не Бостан!
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре че е Радан, че да върви политическата рима, за нардо клет, остава зима!
21
5
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХАХА:) преди 9 години
Не правителство а блян - Буда,Гоце и ......Радан !!!!!!!!!!!!!!!!!!
20
7
 
16
 
! Отговори
до 21 преди 9 години
Не били заедно, а? Бойко Борисов и Делян Пеевски едновременно напуснаха парламентарната зала по времето на изказването на Велизар Енчев, който припомни всички зулуми на правителството на ГЕРБ и категорично заяви, че Бойко Борисов във всяка нормална държава би трябвало да бъде разследван!Пеевски и Борисов едновременно напуснаха парламентарната зала.ИСТИНАТА, БОЛИ!В същото време НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, КОЯТО ИЗОБЩО, АМА ИЗОБЩО НЕ Е НА БОЙКО БОРИСОВ, ПРЕКЪСНА ИЗКАЗВАНЕТО НА ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ И ПУСНА КАДРИ КАК БОРИСОВ ВЪРВИ ПО КОРИДОРИТЕ ВБЕСЕН.
19
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НАПЪНАЛ СЕ АГА ДОГАН,ПА ИЗМЪДРИЛ КОАЛИЦИЯТА БОСТАН С БОЦЕ,ГОЦЕ И РАДАН ,ПОД КРИЛОТО НА МЕСТАН С ПАРИТЕ НА ДЕЛЯН (ПЕЕВСКИ0
18
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХА ХА ВСЕКИ ЗНАЕ ,ЧЕ ББЦ = ДПС ,ТИЯ МУРАФЕТИ НА МУТРАТА ББ И ДОГАН ВЕЧЕ НЕ МИНАВАТ.ПРЕД (ТЪПИЯ ,МАТ,РЯЛ)
17
5
 
8
 
! Отговори
ОТ СЕНТРОПЕ преди 9 години
ЦИОНОПАРТИЙНАТА ХУНТА НА СОРОС ЧИЙТО ИНЖЕНЕР Е ЖОЗЕФ ДОЛ ПОДКРЕПЯ ПОЛИТИКАТА НА САЩ И ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА,ВСИЧКИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЕЗИ ХОРА ПОДКРЕПИХА ТЕРОРИЗМА И ВОЙНИТЕ ПО СВЕТА,ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ ПОДКРЕПЯШ РЯЗАНЕТО НА ГЛАВИ И ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА,ИСЛЯМИЗМА ВЕЧЕ *** НА БЪЛГАРСКАТА ПОРТА,ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СВАЛЕНО И СЪДЕНО ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО
16
0
 
21
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
До електората на ББЦ : Хубави ли бяха барем кюфтаците дето ви пече ? Слави Трифонов пее в една песен че свободата се сравнявала със салама .....та и вашата работа такава ....... ударихте по 10-тина кюфтака на калпак и сега ревете че бил се извъртял !
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ни пази господ от доброволните отряди. Няма по-голями *** от тези, които се подлагат без пари и облаги (уж). Те са по-зли и от професионалните главорези, защото действат извън всякакви правила и норми.
14
1
 
12
 
! Отговори
Веселяка преди 9 години
До кон боб яде лиТози път наистина ще ядеш боб, но едвали дълго ще можеш да си го купуваш.
13
0
 
21
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
*** *** се прави на европейски политик. Преди се правеше на премиер. Имал телевизия. Излезе по голям лъжец от Сидероулу. Това са ни пишман политиците.
12
0
 
16
 
! Отговори
интригант преди 9 години
България е един инкубатор за тарикатите от ЕС. Там си отглеждат ряпа, работници и каквото пожелаят. Това всичкото става с наше съгласие, защото търпим тарикатчета като журналистчето. Открадна гласове, използва ги за собствена облага и знаейки, че не става за български депутат отиде да ни излага в чужбина като евродепутат. Че нищо няма да свърши и неможе да свърши е ясно. Но защо трябва да загубим още време/години, докато масата се усети. Маса със суицидни наклонности, това е населението у нас.
11
8
 
1
 
! Отговори
роро преди 9 години
Браво. Свършили една полезна работа.
10
0
 
18
 
! Отговори
МСБ преди 9 години
На ви един БЮРЕК ....пече кюфтаците и доста хора гласуваха за него ....ахахаха ....в такъв случай се казва за електората на ББЦ "га йедохте кюютета не ривахти ? га йедохте кибапи па не ревахте ? ся ревете ? "
9
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що без ДПС по лесноли се рaзрушaвa стрaнaтa? Aбе мендили нa зaд кулиси не стройте молове стройте рaботни местa че нaродът стaнa пaрцaлa в ЕС
8
0
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Опитвам се да се сетя дали преди изборите Бареков каза някоя добра дума за ГЕРБ и не мога.Във футбола има един термин плож , как ли се нарича това в политиката.