ДПС за тефтерите: Щеше да е смешно, ако не беше жалко

От партията имат желание за участие в дебатите за сектор "Сигурност"
Обновена: 12 ное 2014 13:24 | 12 ное 2014 13:24,
20
ДПС за тефтерите: Щеше да е смешно, ако не беше жалко
Снимка: Булфото

Ако не беше жалко, щеше да е смешно. Така депутатът от ДПС Камен Костадинов коментира изчезването на тефтерите на бившия шеф на комисията за конфликт на интереси Филип Златанов.

Той призова правоохранителните и правораздавателните органи максимално бързо да дадат професионален отговор на въпросите, които се задават. „За да не се налага политиците да даваме отговор“, каза още Костадинов.

Още по темата

Депутатът коментира и промените в сектор „Сигурност“, които ГЕРБ внесе днес. Основните от тях предвиждат ГДБОП да излезе от ДАНС и да влезе отново в МВР, а главният секретар на МВР да се избира пак от президента.

„От наша страна ще има истинско желание за участие в дебатите по промените“, каза Костадинов. Той изрази надежда, че ще се направят поправки, които ще подобрят състоянието на сектора за сигурност, „за да няма самоцелно връщане към някои забравени приоми“.

„Секторът е изключително важна част от националната сигурност. Надявам се желанието за диалог на колегите да не е само декларативно, а да е истинско“, каза още депутатът от ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно ми е какъв щеше да му е коментара ако експерта се казваше Дали Момента.
16
8
 
35
 
! Отговори
до 5 преди 9 години
С това мнение наричаш всички избиратели и последователи на ДПС терористи.Мирни граждани наричани терористи,това никак не е хубаво
15
11
 
35
 
! Отговори
Залъгват ни.... преди 9 години
....с пълни глупости и тъпизми!!!!ЦЕЛТА Е ДА СЕ ЗАБРАВИ И СКРИЕ --КОЙ ОГРАБИ И КТБ И НАКАРА БЪЛГАРИТЕ ДА ПЛАЩАТ НОВИ ЗАЕМИ ЗА БЮДЖЕТА И Т.Н."АКТУАЛИЗАЦИЯ"!!!ТОВА СА КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ!!!!!!НИКАКВИ ПОЛИТИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДРУГИЯ ПЪТ ГЛАСУВАМ ЗА ДПС----ЗА ОТМЪШЕНИЕ !НЕКА ПАК СИ ДОЙДЕ СУЛТАНА ---ТА ДА ИЗКОЛИ ТАЯ РУСКА КРАДЛИВА КОМУНИСТИЧЕСКА ***!!!!!НИКОГА ПОВЕЧЕ РУСКИ КОМУНИЗЪМ И ТИЯ ---МОНГОЛСКИ ОБИРДЖИЙ В БЪЛГАРИЯ!!!
14
8
 
32
 
! Отговори
Бандюга преди 9 години
< segabg/pic/11639/725575-l.jpg>
13
8
 
33
 
! Отговори
Бандюга преди 9 години
Гепени им буквите ИФ, ЦЦ, ББ, РП и т.н. ... оня ден им гепени гласовете от АЛОУУУ ВАНьО....... подписите на кмета фашливи !!!!! <segabg/pic/11639/725575-l.jpg>Абе НЕМА ПРОКУРОР, за жалост .... за сега!!!!
12
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крадеца вика "Дръжте крадеца". Инициалите ДП в тефтера що не ги разнищиха?
11
9
 
38
 
! Отговори
Часовника преди 9 години
Да-а-а,Местане - абсолютно си прав - мнооооого сте жалки! От злоба се чудиш какви да ги приказ ваш! Добре,че вече сме ти свикнали...ама щом пледираш за култура - спри да хулиш и действаш протива България!
10
9
 
35
 
! Отговори
ДА ТЕ СВЕТНА 11... преди 9 години
Х. БИСЕРОВ , ДОЙДЕ ОТ РЕДИЦИТЕ НА СДС В ....ДПС!!!Х.БИСЕРОВ , БЕШЕ САРАТНИК НА КОСТОВ!!!МАЙ И ТИ СИ ,КАТО ЧЕРВЕНИТЕ МАЙМУНИ ......ПОМНИШ , КОГАТО ТИ ДАДАТ ДА ЯДЕШ И ....РУШВЕТЕЦ..ХА,ХА,ХААААААААА.
9
10
 
42
 
! Отговори
коко преди 9 години
МЕСТАНЕ беше жалко и смешно случая с Бисеров но тогава ага Местан мьлчеше
8
15
 
40
 
! Отговори
МЕСТАН Е ПРАВ! преди 9 години
СКРИХА И ТЕФТЕРЧЕТАТА И СПИСЪКА НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ ОТ КТБ!!!!ГЕРБ ОТНОВО ЩЕ КАРА БЪЛГАРИТЕ ДА СТЯГАТ КОЛАНИТЕ И ДА ГЛАДУВАТ---ЗА ДА МОГАТ ПОСЛЕ ДА СЕ ИЗТОЧВАТ БАНКИТЕ И ОГРАБВАТ БЪЛГАРИТЕ!!!ТОВА Е СХЕМАТА: ГЕРБ ДА ПЪЛНИ БЮДЖЕТА ---ЧЕРВЕНИТЕ И ГОЦЕ ДА ГО ОГРАБВАТ РЕДОВНО!!!САМО ДПС!!!!!!!
7
14
 
42
 
! Отговори
Браво! преди 9 години
Специални поздрави на фотографа! Тия на снимката гледат все едно са им изяли десерта. Което си е точно така де! ХА ХА ХА!Дали да не направим пълна ревизия на поръчките из кърджалийско?
6
13
 
37
 
! Отговори
до 5 преди 9 години
Каква терористична групировка ДПС,осъзнаваш ли какво пишеш?След като пишеш,че са терористична групировка,кажи ни и ние да знаем
5
13
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, къде е Бисеров?
4
14
 
47
 
! Отговори
ДА ЗНАЯТ преди 9 години
ТЕРОРИСТИЧНАТА ГРУПИРОВКА-ДПС , ЩЕ ПОЛУЧИ ДУМАТА САМО ОТ СЪДЕБНАТА СКАМЕЙКА !!
3
12
 
48
 
! Отговори
Авакум Захов преди 9 години
И аз искам да се докопам до сектор " Сигурност" на Турция ,ама не ми дават.
2
12
 
45
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Давай Местане, давай ефенди...Доближете се до сектор "Сигурност"...Всички трупате черни точки в един друг тефтер, който няма как да откраднете...
1
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как да ни управлява това крадливо племе?