Димитров към РБ: Трудно се събира, лесно се разпилява

„Най-добрите вицове се разказват в малки компании далеч от прожекторите“
Обновена: 16 ное 2014 13:38 | 16 ное 2014 13:37,
20
Димитров към РБ: Трудно се събира, лесно се разпилява
Мартин Димитров Снимка: Булфото

Депутатът от Реформаторския блок призова колегите си във обединението да не си разказват вицове през медиите.

„Трудно се събира, лесно се разпилява. При всяко обединение на дясното започва зловеща битка за вкарване на разделителни линии. От нас зависи да запазим и надградим постигнатото. Част сме от ключово управление, което има шанс да свърши много работа“, написа той в профила си във Facebook.

Той призова за промяна чрез множество срещи, дискусии и постигане на съгласие.

Още по темата
„По-добре да се видим колкото пъти е необходимо, вместо да си говорим през телевизиите.Нека спрем шоуто през медиите, а и най-добрите вицове се разказват в малки компании далеч от прожекторите…“, написа още той в социалната мрежа.

Причина за коментара му стана напрежението в Реформаторския блок след декларацията на „Движение България на гражданите“ на Меглена Кунева, в която се говори за недоверие вътре в Блока. Според хората на Кунева, без да има резултати от заявените от тях реформи чрез министрите си, не е продуктивно да се провежда конгрес, на който трябва да се излъчи лидер на Блока.

Вчера здравният министър Петър Москов отговори с виц: Една жена подала молба за развод, защото след 4 години брак с комунист, той й обещал: „Утре ще го направим“ и тя останала девствена.

Даниел Вълчев от "Движение България на гражданите" обаче му отговори с два вица.

"Муцка, направих си втора дупка на ухото. -  И кво сега? По-добре ли чуваш?" Като си изберем лидер какво точно ще стане, хората ще ни вярват повече, по-добри реформи ще направим, по-добри ще са отношенията между нас, какво ще спечелим повече от това, освен че някой ще се накичи с карамфил на ревера", коментира вчера той пред БНР.

Вълчев разказа и още един виц - "Кое е най-доброто средство срещу косопад? - Да си намажеш главата с мед, след една седмица пляскаш с ръце, мухите отлитат, но крачетата им остават".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уж Гоце това, Гоце онова а сега с Гоце напред към новия морал,като навремето Яне-ще уволня Бойко а после луди кавали.Омерзен съм от тия реформатори мръсни
15
8
 
7
 
! Отговори
ГЕЙбероебач преди 9 години
Мартине, смятахме те за един от малкото читави хора в сбирщината реаниматорски блок! Кажи защо предадохте своя електорат?
14
7
 
13
 
! Отговори
Прог преди 9 години
Товa, че избирaтелите нa РБ вкaрaхa в пaрлaментa Кaсим Дaл, осъден зaтворник, един от отговорните зa взривения нa гaрa Буново вaгон с мaйки и децa, не е хубaво зa държaвaтa!Не е добре и зa сaмите тях, зaщото след някоя другa годинa собствените им децa ще рaзберaт зa този позор и ще се отрекaт и зaплюят рдоителите си!
13
7
 
6
 
! Отговори
Ей тоя се наяде бе преди 9 години
пак депутат
12
4
 
10
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 9 години
Чета и не вярвам на очите си./Така би коментирал тази новина един велик професор,ама многоооо велик.По велик и от великия Гетсби/по романа на Скот Фитцджералд.Та, я се разведете и си поделете простотиите които сътворихте.Нали щеше да има правителство 1-1.5г.Па, после смяна на конституцията.Нали всички тарикати и бандюги щяха да са в затвора или само си сменяме местата от директорските бордове с други по-атрактивни като посланически и търговски търтеи.Е, видяхме ви.*** същата,
11
17
 
3
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 9 години
Събираме подписи за основане на Партията на Българските Русофоби или на кратко ПБР..Имаме пунктове при НДК, площад "Независимост", пред сградата на ЕС на "Раковска".Подкрепете Ни създаването на организация, която цели да държи далеч русия и руснаците от България...
10
1
 
10
 
! Отговори
гласоподавател преди 9 години
кУНЕ ВА НЕдоволна по тоточно обидена че преференциалния вот я вот я прецака за ЕП и сега мъти водата на РБ но оставете я да си снася яйцата там където намери гнездо нопо всяка вероятност те ште са запартаци и няма да излюпят пилци.
9
1
 
7
 
! Отговори
Така е преди 9 години
Хората говорят за политика и коментират ежедневни теми, а ние се дърляме като ***. Пишем си декларацийки и после обвиняваме партньорите си от РБ за тъпотиите, които сме нацвъкали в тях. Писна ми от интригите на г-жа Кунева и партийците й. Зеленогорски вчера и днес просто се посрами.
8
7
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Ама ходи ти управлявай бе. Тия кво са ти виновни.
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На кой не е ясно, че другарката Кунева ще мъти водата. То тепърва предстоят драмите.
6
11
 
9
 
! Отговори
ИСТИНА Е преди 9 години
РБ. СА БАНДА ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ ,КОИТО ИСКАТ ВЛАСТ И ИМУНИТЕТ !!
5
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този *** с голямо самомнение Москов стига е говорил празни приказки.Видя ли най-после че за проблемите в здравеопазването са виновни не толкова политиците ,а медиците-било то експерти,мениджъри на болници или обикновени джипита,правейки така,че да искат все повече,да лапат повече за сметка на нещастните пациенти като ги обричат с недостатъчно и некачествено лечение,а за отношението им към болните да не говоря.А вицът който е използвал е направо убийствен с неяснотата си,че ако комуниста заместим със здравен министър от ДСБ,а жената с пациент който си останал пак болен,ще стане много ясен
4
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обратното - лесно се събирате, за да докопате властта, трудно се разделяте от властта и коалицията.
3
3
 
2
 
! Отговори
Pelteka преди 9 години
I toq li Soroski peltek i nevmenqem, deto pogubi i poslednite nadejdi na horata za promqna dava Akyl. Absoljuten fars, ako ne se razbrali che na Mavtincho mu Kuka Kukavica v glawata i recitira ot uchebnik da vi go kaja:)Odi si na qslata u USA, umniko!
2
3
 
7
 
! Отговори
Дичо дедве преди 9 години
Кой не би наебал яката мацка павлова?
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като не можете да издържите и месец заедно, организирайте незабавно предсрочни избори и стига сте ни губили време, клоуни такива.