Най-голямата еврейска организация награди Цветанов

"Хабат" го отличи със Сертификат за признание
144
Най-голямата еврейска организация награди Цветанов
Снимка: Булфото, архив

Най-голямата еврейска организация в света "Хабат" отличи със Сертификат за признание председателя на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Това стана по време на официална церемония в рамките на годишната среща на "Хабат" в Бруклин, Ню Йорк, на която присъстваха над 4 хиляди пратеници на "Хабат" от цял свят, съобщи пресцентърът на ГЕРБ.

Още по темата
Цветанов е първият български политик, който получава отличието на световната еврейска организация "Хабат".

Сертификатът за признание бе връчен от председателя на Срещата на партньорските организации на "Хабат" равин Липа Бренън.

Призът бе връчен на Цветан Цветанов в знак на дълбока благодарност и огромна признателност за помощта, която е оказал като вицепремиер и министър на вътрешните работи по време на смъртоносния атентат на 18 юли 2012 г. на бургаското летище "Сарафово", при който загинаха петима израелски и един български граждани.

"Вашата честна битка със световния тероризъм и Вашето недвусмислено заявление, че военното крило на Хизбула е терористична организация, станаха достояние на цял свят и благодарение на Вас бяха приети от Европейския съюз. Именно затова, получавате нашето високо признание. Вашата помощ е поредната изява на подкрепа, която българският народ оказа на евреите по време на Холокоста, спасявайки много от тях", пише в документа от името на целия еврейски народ, с който бе отличен Цветан Цветанов, се казва в съобщението на пресцентъра на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
10
 
! Отговори
Homer преди 9 години
Клета Майко Българиооо........
29
2
 
18
 
! Отговори
не народ... преди 9 години
те ги слагат, те ги махат, те ги награждават, ние духаме супата
28
10
 
0
 
! Отговори
хм, преди 9 години
щом така казват медиите, едва ли е съвсем вярно. При всеобщата манипулация на мат'риала и сегак прозират користните интереси на бившите: "Трябваше да управляваме заедно с ГЕРБ...", пише по-горе. Значи, да се напънем да сваляме правителството и да правим ново, което да е правилно за бе-се-***-то.
27
2
 
24
 
! Отговори
db преди 9 години
Ех Цвъ-Цвъ, ти каква си маскара, нямам сили да чета вече за всички глупости дето си ги свършил, изрезка долна.
26
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А у нас бай Ц.Ц. получи тиквен медал за най-много придобити имоти на глава от семейството.
25
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Юдеомасоните награждават своя гой и наш родоотстъпник--срам и позор .Цялата ни политическа върхушка са такива гои и затова България няма просперитет и народа страда.
24
3
 
30
 
! Отговори
Прост народ преди 9 години
О колко сладко бай ЦЦ го награждават че отвори широко секретните документи на България че подслушваше който трябва и ще стратегически разпредели властта така че еврейчетата винаги да са наясно как да смучат от майка Ви България! БРАВО жив и здрав да е този хубавец и всичките дето продават държавата. Радвам се че гордеете с ЦЦ повече от Крисия той за цял живот няма да направи толкова хубаво нещо като крисия за 5мин но уважавайте го умни българи той е велик човек УРА!!!
23
19
 
2
 
! Отговори
избирател-безпартиен преди 9 години
Като чета как другарите пищят от злоба и завист си мисля да не им стане нещо , че лекарствата са скъпи . Ало къде е батко Станишев , да се изкаже нещо по въпроса . Само ако знаете колко сте жалки и глупави с това непрекъснато плюене по ГЕРБ ще си глътнете партийните книжки .
22
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе аз се чудя къде се е покри домус ага , а вчера някой се изтърва че бил "по бизнес" в Ню Йорк , където е бил и Цвъки ? Сега нарежда ли ви се пъзела глупави ми българи , мм? А аз се чудех защо еврейската босфор тв сипе похвали към господин гелосания бизнесмен ...
21
3
 
34
 
! Отговори
the преди 9 години
ТАКА Е...ЕВРЕИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ...САМО ТЕ МОГАТ ДА НАГРАДЯТ ПРЕСТЪПНИК И ДА ГОВОРЯТ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Do 50Fakt che da.
19
1
 
13
 
! Отговори
Електорат преди 9 години
До ЕвродепутатНе ни разсмивай , знаем как се става евродепутат. А за Цецко няма как да се скрият очевадните факти (апартаменти, слушалки, Бири-мири, Златанов, нито едно разкрито убийство). Да не продължавам, че няма да ни стигне цял ден. Трябват отговори на поставените по-горе въпроси, а не някакви мъгляви обяснения като на среднокурсник. Бягай си гледай работата, че и вашия ред ще дойде. Малко почва да ни писва от неграмотност и "калинщина".
18
1
 
13
 
! Отговори
Do 50 преди 9 години
Какъв комплот бе, те засписите, апартементите и тефтерите и цецомобила са бутафория, нали. Цяла българия чу с ушите си записите с тиквата и т.н. Ти сега си тръгнал да ми обясняваш, че няма слънце, понеже ние сутрин като се събудим не го виждаме. Още не сме чак такива шизофреници, така че по-кротко
17
22
 
2
 
! Отговори
Евродепутат преди 9 години
Другари прости и злобни , защо не наградиха за нещо Станишев, нали той е еврейче . Трябва да знаете , че активното мероприятие срещу Цветанов се провали . Цял свят разбра , че БСП-ДС и прокуратурата правят комплот срещу един от най добрите министри на МВР . Това е истината , а пък вие ще си плюете , но никой не го интересува вашето мнение .
16
12
 
2
 
! Отговори
до 47 преди 9 години
До АнонименВ грешен коловоз си.... то сега Русия е по-еврейска от САЩ.
15
1
 
16
 
! Отговори
Бенямин преди 9 години
Благодарско Цецко, че не разкри истината и наложи нашата версия.Благодарско и затова, че каквото ти кажем и ние и от задокеанската ни провинция се изпълнява.Хвала
14
0
 
24
 
! Отговори
Ционизъм=фашизъм преди 9 години
А, преди 9-ти "демократите"(ахахахахахахаха) се гордееха, че Хитлер и Мусолини им връчват награди. Сега това не се споменава, защото е от неудобните истини за "демократите".Е, каква е разликата да те награди Хилер или Мусолини и това да те награди някаква ционистка организация? Ционизмът е най-радикалната форма на фашизъм. Фашизмът на Мусолини е бил много по-толерантна идеология от ционизма.
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма как да го пратят Искров в затвора, защото ще повлече страшно много хора с него! Само да си отвори устата и ще хвърчат глави!
12
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наистина ни играят театър. Тия дни МОСКОВСКИ реши да сложи ФЛОРОВ (кумът на Цветанов!) за шеф на ДАИ, "протестната мрежа" - най-верните Бокови кучета от лятото, изразиха недоволство и БОРИСОВ веднага рече, че и той бил "много неприятно изненадан" от това решение на Московски, сякаш не го е благословил предварително. Явно Борисов ще прави и други опити да си връщат старата милиционерщина с верните хора, пък ако ако мине - мине. Боко и протестъри със сигурност заедно решават как по-тарикатски да ни заблудят и то по начин, че Борисов "бащицата ни", да бъде опазен бял, хубав, загрижен, готин, че и
11
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АМАН ОТ ПСЕВДОПАТРИОТИ И ПРОТЕСТЪРИ.ЩО НЕ ИЗЛЯЗАТ СЕГА УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ.ЩОТО НЯМА ПАРИ.А МУТРЯГАТА ББ ОТ ЗЛАТАНОВОТО ТЕФТЕРЧЕ ЩЕ НИ СТРИЖЕ КАТО ОВЦЕ ДО КАТО МУ ПИСНЕ И РЕШИ ,ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ.ТОЙ САМО ТОВА НЕ Е БИЛ.