Най-голямата еврейска организация награди Цветанов

"Хабат" го отличи със Сертификат за признание
144
Най-голямата еврейска организация награди Цветанов
Снимка: Булфото, архив

Най-голямата еврейска организация в света "Хабат" отличи със Сертификат за признание председателя на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Това стана по време на официална церемония в рамките на годишната среща на "Хабат" в Бруклин, Ню Йорк, на която присъстваха над 4 хиляди пратеници на "Хабат" от цял свят, съобщи пресцентърът на ГЕРБ.

Още по темата
Цветанов е първият български политик, който получава отличието на световната еврейска организация "Хабат".

Сертификатът за признание бе връчен от председателя на Срещата на партньорските организации на "Хабат" равин Липа Бренън.

Призът бе връчен на Цветан Цветанов в знак на дълбока благодарност и огромна признателност за помощта, която е оказал като вицепремиер и министър на вътрешните работи по време на смъртоносния атентат на 18 юли 2012 г. на бургаското летище "Сарафово", при който загинаха петима израелски и един български граждани.

"Вашата честна битка със световния тероризъм и Вашето недвусмислено заявление, че военното крило на Хизбула е терористична организация, станаха достояние на цял свят и благодарение на Вас бяха приети от Европейския съюз. Именно затова, получавате нашето високо признание. Вашата помощ е поредната изява на подкрепа, която българският народ оказа на евреите по време на Холокоста, спасявайки много от тях", пише в документа от името на целия еврейски народ, с който бе отличен Цветан Цветанов, се казва в съобщението на пресцентъра на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Koga nay setne ste se raboti za sigornosta na naroda a ne tazi na biznesmeni i mutri pitam az gn zvetanov.kakvo otlichie imas ti bg naroda.traybvase da te napravim min. Na otbranata
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Znzchi ima zemane davane s evreite a bulgarina da mre.BRAVO zanko
68
0
 
3
 
! Отговори
Хахах преди 9 години
До Анонимен 95Приятелю как реши че еврите ценят живота на свои и на който и да било? Може би защото си чул от някъде че когато собственоръчно си взривиха търговския център от 4500 евреи нито един не е отишъл на работа? Или защото познаваш еврейската култура начин на мислене ценности и разбирания? В днешно време няма нищо ценно освен егото на властта! Егото на богатите определя житието и битието на бедните! Никой не се стреми да е градивен, всеки иска да се покаже колко е голям и велик!
67
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименTi ot kade znaesh koi napravi atentata ? az neznam i nemoga da kaja . Horata koito nai mnogo ceniat jivota na svoite hora tova sa evreite. Ne dopuskam che te sami izbivat naroda si pri atentatite koito pri tiah e ejednevie.
66
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Hisbula i Hamas niamat li nagrada za Sergei Stanishev ? Tezi arabi hich ne se seshtat da blagodariat na svoite poddrajnici
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МарксMnogo pravilno. Ot kogo poluchava narejdane Hizbullah ? Na kogo e podchinen Nasrala ? Dnes Hisbulah pomaga na Asad v borbata s bednite, prostite gerpoi i bratoubiici no obshtia vrak kakto na Iran. al kaida, Hizbula i Hamas e Izrael. Naskoro dori Jordanskia kral privetstva semeistvata na ubiicite koito zaklaha molishti se evrei v sinagoga v erusalim.
64
1
 
2
 
! Отговори
информиран преди 9 години
Съдбовна награда. Ако човек прочете разкритията в книгата "Дуел" на известния разследващ журналист Григор Лилов, ще научи, че атентатът в Бургас е част от световен заговор с интереси на редица държави и части от висшите им управляващи и финансови елити. А Цветанов потули истината, която можеше да обрули не само евреите, но пътьом да сложи и България на топа на устата. Но съдейки от скандалното разследване в "Дуел", си мисля, че развръзката тепърва предстои, заради което се дава и наградата.
63
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОЩЕ ЕДИН КРАТУНАР С ВИЗА ЗА ЗАТВОРА СЕ ЩПАЦИРА И ТЪРСИ МАЙКА СИ
62
0
 
6
 
! Отговори
Жалки Сте преди 9 години
Абе неудобните коментари много бързо ги триете бе умници??! Незнам за кой работите ама триете коментари против ЦЦ и ББ което директно Ви прави техни ***. Това са коментари в които хората да изкажат гледна точка и Вие които и да сте не може/трябва да манипулирате и да триете мненията на хората! Това не подобрява нещата а ги влошава, ако имате гражданска позиция и някой ви запушва устата това е ДИКТАТУРА!!! Осъзнайте се и си искайте демокрацията след 25-30 години най-после поне да се осети !!!
61
1
 
7
 
! Отговори
arhar преди 9 години
Цветанов е награден за пореден път от световно признати организации ...Сега разбирате ли защо червеният трафикант на германски марки през сръбската граница , който е ортак на Йосич и който открадна тефтерчето на Златанов, в което бе изписано името Д. Пеевски , е нервен ?
60
3
 
2
 
! Отговори
arhar преди 9 години
Трафикантът на германски марки / Кирчо от бсп / , Доганчо, мамин Делянчо , Пещо сумиста , Златко баретата, Камен Пенкoв - все ортаци на Йосич .Сега повече от ясно се вижда кой открадна прословутото тефтерче, в което беше изписано Д. Пеевски ...Крадецът / червеният трафикант на германски марки през сръбската граница / викаше : Дръжте крадеца ...Защо двойникът на Георги Илиев от вис 2 мълчи за пътя на хероина ? Неудобен въпрос ли e това ?Цветанов е награден за пореден път от световно признати организации ...Сега разбирате ли защо червеният трафикант на германски марки през ср
59
0
 
1
 
! Отговори
аз преди 9 години
Лелееее, колко си гнусен!!!
58
0
 
9
 
! Отговори
Victimized преди 9 години
И като за последно , не съм расист , не съм антисемит , не съм и нацист . Просто ненавиждам хора които използват исторически манипулации за да дирижират световния прогрес в посоката която искат те . Не е тайна , че създаването на крайните ислямисти е такова дело , което Израел насърчава целия свят да се бори с него . А и щях да пропусна създадената турска държава и последните управници на Отоманската империя са също потомствени евреи .
57
1
 
6
 
! Отговори
Victimized преди 9 години
На този етап е ясно , че холокоста е скалъпена работа , като е имало тормоз и лагери но цифрите са силно преувеличени , идеята обаче е подмолна и свършва много добре работата . От тогава до сега , всеки който има нещо против евреите се смята за анти семит и нацист , откъсват територия от палестина и създават там държава която не е съществувала повече от 2000 години . От тези хитлерски начинания евреите само печелят като се превръщат в жертви едва ли не и всички хора трябва да милеем за тях ...
56
4
 
4
 
! Отговори
Victimized преди 9 години
Маркс е писал книгите си по поръчка на Ротшилд , понеже последния е обещал на император Николай , че ако не спре да тормози евреите в русия ще му спретне едно превратче ,както по рано направиха във Франция . СЪщите създават капиталистически режим като противопоставят двата режима като + и - да има масите от какво да ги е страх и да си дават свободата с цел да бъдат предпазени от съседната заплаха . Желязната завеса свършва много добра работа но е до време .
55
1
 
4
 
! Отговори
Victimized преди 9 години
Още една велика лъжа е , че днешните евреи са потомци на тогавашните евреи , има да но много малка част , европейските евреи , които са били участници в холокоста са потомци на хазарите , като хазарската държава е единствената в исторически план която е приела юдеизма за официална религия , освен самите евреи разбира се . Хазарските евреи , изграждат и обособяват комунизма ЙОСИФ Сталин е един от тях , те създават и капитализма , Хитлер също е евреин и е финансиран от американски еврейски банки.
54
1
 
3
 
! Отговори
Victimized преди 9 години
Бягайки крадат нещо от Рамзес 2 което явно е от огромно значение , и е било важно за египтяните и тяхната развита култура , исторически това е последния велик фараон , а след това както знаем от коляното на Давид , Соломон се слави като велик строител архитект и финансист , А след като тамплиерите разкопават соломоновия храм те стават велики строители , финансисти и пазят древно познание , а те копаят там под предтекст че пазят миряните по светите земи .....
53
1
 
4
 
! Отговори
Victimized преди 9 години
Малко хора тук са наясно какво точно са сътворили така наречените евреи . Първо стария завет е компилирана книга от по стари митове и легенди прекроена така , че да пасне на доктрината на евреите , Моисей и неговите хора се спрягат за роби на египтяните , но скоро стана ясно , че египтяните са били демократично и мултикултурно общество и евреите не са им били никакви роби , а са били нещо като най нишата каста , крадци и разбойници , като бягат от там взимат кивота ,
52
3
 
23
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 9 години
ЦВЪКИ Е НАГРАДЕН ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ БЪЛГАРИЯ, ЗА ПОГОЛОВНО ПОДСЛУШВАНЕ, ЗА ЮВЕЛИРНИТЕ МУ ПОЛИЦЕЙСКИ АКЦИИ ПРЕД ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ КАМЕРИ, ЗА КОИТО БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е ОСЪДЕНА, ЗА 6 "ЗАКОННО" ПРИДОБИТИ АПАРТАМЕНТА, ЗА ЛЪЖИТЕ СРЕЩУ ЛЕКАРИТЕ, ЗА ИЗВИВАНЕ РЪЦЕТЕ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ВСЕ ЗА ДР. ТАКИВА ГЕРБАДЖИЙСКО-МОШЕНИЧЕСКИ ЧУТОВНИ ПОДВИЗИ. СРАМ И ПОЗОР !!!
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То хубаво го наградили, ама нали не хванаха атентаторите?