България без цензура и Росен Петров се разделиха

"Партията не се промени, а скандалите продължават", заяви депутатът
Обновена: 13 дек 2014 18:46 | 13 дек 2014 18:28,
197
България без цензура и Росен Петров се разделиха
Снимка: архив, Булфото

Политическа партия "България без цензура" освободи Росен Петров от всички длъжности, които той заема. Това беше съобщено от пресцентъра на партията.

Още по темата

"Напускам партията, защото тя не се е променила след влизането си в парламента и вътрешните скандали в нея продължават", заяви Петров пред „24 часа”.

Депутатът обаче уточни, че няма да бъде независим, а ще остане в опозиция и ще гласува с групата на „Български демократичен център”.

От партията съобщават, че раздялата е по взаимно съгласия. “Отдавна имахме уговорка той да се оттегли от партийната работа и постове и да остане само депутат, защото иначе му идва в повече. Той е интелектуален човек и не може да работи на бързи обороти”, каза председателят на партията евродепутатът Николай Бареков.

Росен Петров се присъедини към „България без цензура” през февруари. Тогава в предаването „Нека говорят” на bTV, чийто водещ беше той, прочете декларация, в която обяви решението си да се присъедини към Бареков. Петров тогава заяви, че коалицията отговарят на неговите граждански виждания за свобода на словото и патриотизъм.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Росен Петров.Ти човек лиси и без туи нете мяса6е на човек с тая *** но сега пък хич нете мяса, таси тръгнал с Бареков.Никога неможес даси изчисти6 ни6то 6том си бил веднъж със Бареков.Абсолутен *** си остава6 до края на живота.Е Евала на този на които тее направил като КИНГ КОНГ ГРОЗЕН.ТИ НЯМА6 БЪДЕ6ТЕ И СИ ЗА НИКАДЕ САМО СИ ЗА В КЪ6ТИ.НЕСЕ ПОКАЗВАИ ДАНЕ РАЗВАЛЯ6 НАСТРОЕНИЕТО НА ОКОЛНИТЕ.
109
0
 
8
 
! Отговори
циника преди 9 години
Росен Петров е ужасно глупав човек. Всяко едно негово изречение/без слушалката на ухото/ се изказва с усилие и страдание, сравнимо с това на родилката. А ако успее да състави сложно изречение, предполагам че цял ден след това върви по улиците ухилен до уши!
108
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е какво му идва в повече.ЗАПЛАТАТА ЛИ.ако му е в повече може да я сподели с мен.
107
2
 
0
 
! Отговори
анднимен преди 9 години
неудобните вън!!!! така стоят нещата в ъпсурдистан.бг
106
0
 
9
 
! Отговори
Роско отива в ДПС преди 9 години
Петров, Петров...какъв министър щеше да си? Много си жалък! Нямаш ле достойнство, та си се изтипосал при ***? Смешна и срамна история! Но дано да е с продължение...да върнете мангизите на КТБ! БЕЗПЛАТЕН ОБЯД, А?
105
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
E KAK TAKA BEZ TENDJERA?
104
0
 
10
 
! Отговори
един преди 9 години
фурнаджийска лопата свършиха парите в партията и дим да ме няма
103
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОВА СА ТИПИЧНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОМИЯРЧЕТА ---РАСЛИ И ОТГЛЕДАНИ КАТО ЧЕРВЕНИ ПИЛЕНЦА НА ПАРТИЯТА--МАЙКА!ВИДЯХТЕ ГИ ВЕЧЕ КАКВИ ЛАЙ""НЦА СА.....!Пак гласувайте за тях --та да ви оправят , яко!
102
0
 
15
 
! Отговори
КИД ШЕЛИН преди 9 години
А бяха като гаджета с Бюрека...Няма авоари, а Квазимодо ?
101
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя как се пънеше предизборно,сега видя голямата заплатка ,ама май 2 пъти съм го виждал да се изказва,май само гласува като пионер/
100
0
 
20
 
! Отговори
Н. Бареков преди 9 години
Криза е. Парите свършиха. Чао Росене. Ще си получиш кортика по пощата. С уважение, Н.Бареков, Евродепутат от Брюксел.
99
0
 
15
 
! Отговори
ХУЯ МОРА преди 9 години
"Той е интелектуален човек и не може да работи на бързи обороти, каза председателят на партията евродепутатът Николай Бареков" ПЕРФЕКТНО. БРИЛЯНТНО. БРАВО, ФЕКАЛНИ ПРИНЦЕ!!!
98
0
 
17
 
! Отговори
Петракиев преди 9 години
Поредната фурнаджийска лопата.Мерака май беше де е депутат,а от коя партия няма значение.Имаха някаква депутатка Балдърова ли беше,боклукова ли беше,а сега и тоя умник.Един дол дренки!
97
4
 
11
 
! Отговори
Аврам преди 9 години
Да, трябва да се върне при Слави!
96
2
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Да остави...парламентарното шоу и се...върне в шоуто при Слави Трифонофф,за да пише политическите му...речи.Ако Слави не ги...чете от аутокюто,ще ги чете...папагала.
95
2
 
57
 
! Отговори
Мюмюн Манафа преди 9 години
Росенеее, болката минава, но срама остава за цял живот да знаеш !
94
0
 
18
 
! Отговори
a преди 9 години
... някъде в навечерието на новия век се разгпаничи от левите политически убеждения на родителите си В ЕФИР...Трудно е, трудно е да се опише такава личност!
93
1
 
49
 
! Отговори
a преди 9 години
Росенчо бе направен милиционер от мама и тати при БКП. Насила. После побягна в БСП. По-късно в НДСВ. После в ГЕРБ. Караха се в ефир с Бареков. После пък се кютна при Бареков. Стана депутат. Сега бяга и оттам (само от партията, но не и Парламента)...Богата политическа биография. Пропуснах ли нещо? Слави може би?
92
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе тоя *** нямаше ли да става вътрешен министър?!?!
91
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И сега какво? И правителството в сянка - и то в криза?!Онзи с бялата риза и мисията, дето го пратихме на европейската ясла, да вземе да върне на Росенчо някакъв кортик ли беше, някаква сабя ли, защото току виж пак му дотрябвало на момчето да засвидетелства преданост и мъжка чест,а пък с тирбушон не става. Иде ред на един отцепил се от ГЕРБ в миналия парламент да се осъзнае и да надуе платната по посока на г-ца Баракова.