Борисов: Трудно се взимат мерки срещу тероризма

Премиерът определи марша в Париж като безпрецедентен
11 яну 2015 20:50,
150
Борисов: Трудно се взимат мерки срещу тероризма
Бойко Борисов на шествието в Париж. Снимка: БТА

Тероризмът е брутален, безпардонен, действа като невидим враг. Такова определение даде премиерът Бойко Борисов, след като взе участие в марша срещу тероризма в Париж в памет на загиналите при терористичните атаки тази седмица, съобщават от правителствената пресслужба.

Още по темата
„Говорихме с всички лидери и те са много притеснени. Начинът,  по който се действа, е вече брутален, безпардонен, а е като невидим враг - трудно се взимат мерки срещу него“, заяви той.

Разликата между атентатите в другите страни и този във Франция е, че беше извършен срещу журналисти и срещу свободата на словото. С присъствието си тук показахме, че ценим тази свобода и я подкрепяме, допълни Борисов.

Премиерът определи днешното безпрецедентно събитие като манифестация срещу посегателството на словото и послание към останалия свят. Той отбеляза, че сред ръкопляскащите на шествието е имало и мюсюлмани, и имами. 

Пред представителите на българските медии в Париж министър-председателят отбеляза, че винаги е говорел за изясняване собствеността на медиите в страната, което би могло да стане с приемането на нов закон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
4
 
! Отговори
Герчо Стоянов Геров преди 9 години
На 10 декември 1943 година са ней-страшните бмбрдировки над софия и България. Вчера на тази дата нашите управляващи не организираха нищо за паметта на 3000-те хиляди убити софиянци ,А ОТИДОХА В ПАРИЖ,ПОВЕДЕНИ ОТ БОЙКО БОРИСОВ,да изкажат съболезнования на французите за убитите французи от местни терористи. Вижте колко управляващити милеят за своя народ. Жалко, народе за тебе.
74
1
 
5
 
! Отговори
shady преди 9 години
Боко Тиквата и кликата около него изглежда са европейското крило на нигерийските откаченяци от Боко Харам. Ония ме съмнява да успеят да унищожат Нигерия, но нашият Боко без съмнение ще успее да ни разкаже играта
73
1
 
2
 
! Отговори
... преди 9 години
istina -opriala do kokal
72
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как ще бъдат -нали те стоят за тези атентатти!
71
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нито един от Американското Правителство не беше в Париж !Те само стоят зад Франция , ще се свикват в САЩ , че е по-безопастно .. В Европа стана несигурно !А Джон Кери броди по Индия за сега .
70
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тикво няма да те спаси евтиният ти популизъм ти си политически труп
69
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
лидер на терористична партия гроб
68
0
 
15
 
! Отговори
Кой избра тая снимка преди 9 години
Всички на снимката изглеждат съпричастни и разбиращи какво става,само елементът на преден план изглежда като горд турист.Тази снимка е като илюстрация на книгата на Алеко за един българин,който ходи из Европа и навсякъде му се смеят.
67
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Върнете БМВ-то на племенника му ! Накъде върви този свят, от колеги да крадат !
66
1
 
12
 
! Отговори
Тато преди 9 години
Проблема не е в карикатурите на това смотано вестниче, а бомбардировките на Сирия и Ирак и който се прави на разсеян значи нищо не е разбрал.
65
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така ли Бойко ?Не ги пускай през Турската граница ( ще стане след това късно !)
64
0
 
10
 
! Отговори
Цицко преди 9 години
Тоя не е ШАРЛИ!!!
63
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
aze som Boiko Burizov, ot Bankia i general ot Nato, razirash li ma ?tuka na4i nie sme teka da se kae marsha-likuvasti.az nosi plakat, tapeten plakat v stil Pliuvnalaliev- aaa- nashito Rosen nie e ot grupata na tortalistite, toe poma4e i nezema u4astia s Keliashnici iz redakciite. nie s Ceco- i toi e general ama ne ot Nato a ot drugade. ta nie s Ceco sme napisali bukva po bukva nasia plekat. "dolu DaPaSe" koi i zasto da pase- tova otgovornite strukturi mogat da predstaviat v edin drug format
62
0
 
9
 
! Отговори
Бакал Петко преди 9 години
За това определение,дадено от този гениален българин за тогавашния Париж, съвременните французи на вътрешната стена на входа на ,,СОРБОНАТА,, със златни букви към бъдещите поколения, които минават от тук , са записали другият негов завет,че; ,,ТОЗ,КОЙТО ПАДНЕ В БОЙ ЗА СВОБОДА- ТОЙ НЕ УМИРА,, Идете и го прочетете. българи. Това не съм го записал аз, а французите. Е !
61
3
 
7
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 9 години
Това и тези,които участвуваха във вчерашният,, МАРШ НА ПАРИЖ,, един гениален българин го е наблюдавал още преди 150 години и му е дал нй-точното определение между всички философи на времето като; ,, СМЕШЕН ПЛАЧ..... ПЛАЧЕТЕ ЗА ПАРИЖ-. СТОЛИЦАТА НА РАЗВРАТА...
60
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боце, в Нигерия по същото време загинаха 2000 души след атака на ислямистката групировка Боко Харам, ако искаш отбий се и през Нигерия. (...ако началниците те пуснат...)
59
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хич не е трудно....да се премахнат всичките джамии или намалят ...и да се пренапише курана като се махнат цитатите със завояване и избиване на други хора и народи !!! Поне децата им да не стават фанатици след 10 години (толкова им трябва да се самовзривят вече яявно...)
58
1
 
12
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Не, не е Боко Харам, а Боко Шаран! Има и снимка на групировката. Това са асъл бабаити!
57
0
 
13
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
както е казал народа - барабар Бойко с мъжете
56
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко, кажи им повече дюнерджийници да отворят ! Нали с това ни успокояваше нас !