ДПС и ПФ в първи сблъсък: За исляма и Луков марш

Каракачанов: Партията на Местан се е "прегърнала" с Ердоган
Обновена: 14 яну 2015 11:29 | 14 яну 2015 11:23,
48
ДПС и ПФ в първи сблъсък: За исляма и Луков марш
Снимка: БТА

Патриотите и ДПС влязоха в първи сблъсък още в първите минути на старта на новия политически сезон. Лидерът на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов обвини партията на Лютви Местан, че заиграва с исляма и че се е прегърнала с Ердоган и Давутоглу.

Лидерът на ДПС пък попита в отговор Каракачанов дали тази година ще крачи в Луков марш.

Още по темата
Размяната на реплики тръгна от изказването на Каракачанов за начало на новата сесия. В края му той нападна ДПС, че упражнява реториката си срещу Патриотите от парламентарната трибуна. По-рано Лютви Местан отново поиска ПФ да излезе от кабинета.

Шефът на воеводите припомни, че преди дни лидерът на ДПС обяви движението за партия на малцинствата, а тази година приключва десетилетието на ромското включване.

"Интегрираха ли се циганите в обществото и решиха ли се проблемите им? Не казвайте „не“, ДПС реши този проблем – интегрира ги чрез купуването на гласове", каза Каракачанов.

Той обяви съпартийците на Местан за най-големите националпопулисти.

"Това е партия, която разделя обществото, прегърна се с Ердоган и Давутоглу. И заиграва опасно с ислямската религия“, каза още шефът на Патриотите. Той нараче ДПС и партия, която държи във феодализъм стотици свои избиратели.

Лютви Местан не остана длъжен и поиска думата за отговор. Той съобщи, че ДПС е в парламента благодарение на нарастващата подкрепа към движението. Той обвини Каракачанов, че сменя партиите си само и само да получи депутатско място.

"Ще крачите ли на Луков марш и тази година в центъра на София“, попита Местан лидера на ВМРО. Каракачанов пък отвърна, че крачи само на български маршове и призова лидера на ДПС да се ограмоти с четене на исторически книги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А защо да няма Луков марш. Това е голям бг генерал. Прочетете за подвига му, когато войниците изоставят позициите си. Сам с няколко овчаря спира сърбите.
40
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
само не разбрах местан какво го притеснява луков марш? първо, генерал луков наистина е симпатизирал на германците, но пък е спасил държавата ни, второ - турция и двете войни е била съюзник на германия, и трето - сигурно 1/10 от турците живеят в германия и днес. да не говорим, че дотук тези от ПФ дори не коментират бг турците, една дума не са казали за тях, а критикуват 'интеграцията' на ***, т.е. че се крадат едни пари, а резултати - нула. та, какво се вълнува местан, освен ако не е ром?
39
2
 
12
 
! Отговори
rasate преди 9 години
Колко повече избори-толкова по малко пари за купуване на гласове.
38
16
 
4
 
! Отговори
Атака и ПФ - ментета преди 9 години
Атака и Патриотичен фронт са продажници - Атака се продаде на ДПС, а Патриотичен фронт се продаде на ГЕРБ и на протурската партия в РБ на Касим Дал и Корман Исмаилов. Който е гласувал за тези е получил партиите на Еродган, а те са ДПС и Народна партия свобода и достойнство.
37
3
 
3
 
! Отговори
... преди 9 години
Интегрирате ?!?!? Пълните главите на хората с глуопости и омраза .......
36
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** не трии думата *** защото аз съм *** а не ром и се гордея че съм *** и ми кажи защо триеш думите *** и *** страх ли ти е от нещо или не обичаш български думи
35
2
 
11
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
До АБВАрхаре, сине триперний, то почивка на Варадеро е сякаш да отидеш да се печеш на Луната- толкова невъзможно. Я кажи по-добре откъде твоят вожд се сдоби с милиард, че даже *** Дянков да го нарече" млад милиардер"????
34
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НАРОДА ДА ИЗЛЕЗЕ КАТО В ПАРИЖ И ДА ЗАБРАНИМ ТАЗИ ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ
33
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДПС интегрираха парите за *** и после им ги връщат срещу гласуване. Без техните райони всички други гласове са купени.
32
3
 
5
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
До АТАКИСТ 25Колко по - нагоре гледа златното пръстче. Към премиерския стол или към президентския? Откъде получи пари? Да не вземе пак да отиде на Варадеро и после вие , *** му последователи, да повтаряте като папагали, че е там за да изследва колониалния опит на Куба? И да, защо не се хванете за ръчичка с лидера си и да отидете да живеете в Куба? Или по-добре в Русия?
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименДТЕПМ! Разбра, нали?
30
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 9 години
До Анонимен-33,такива не могат да се наричат политиците могат да се наричат трапезни воеводи.
29
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДПС и ПФ не са ли бъдещите коалиционни партньори? Нека се вземат младоженците, щом се обичат.
28
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Политиците винаги са заигравали с национализма, когато икономиката е зле. Но това никога не е водило до нещо положително. Накрая все народа опира пешкира
27
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това което ме вбесява най-много е говоренето за всички под един знаменател "българи-ТЕ са бедни,турциТЕ са не знам си какви" хората са различни,има бедни,има заможни,има и депесари богати и българите са така,има ги всякакви НИКОЙ НЕ ВИ Е ДАЛ ПРАВО ДА УНИЖАВАТЕ ХОРА КОИТО НЕ ПОЗНАВАТЕ НАРИЧАЙКИ ГИ ПРОСТИ БЕДНЯЦИ,а иначе тоя път Каракачанов е напълно прав че ДПС преяждайки с власт и използвайки клишето "възродителен процес и етнически мир"се е изродило в типична мафиотска ораганизация
26
6
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 30Волен нямаше да види парламент, както октомври миналата година ли?Как да не те почерпи човек заради простотията ти, а?!
25
5
 
10
 
! Отговори
до 25 преди 9 години
не ***, без златния пръст на Волен, като бяхме отишли на избори, той щеше да види парламент през крив макарон и тогава ситуацията нямаше да е патова!червени ***!
24
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименКаракачана какво дири в коалиция с РеформаТурския блок?
23
4
 
11
 
! Отговори
Шебек преди 9 години
Дали Боко ще даде на Местан дупата?
22
7
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 18 Мента, нека ти припомня, че ако не беше пръста на Волен отивахме пак на избори и пак същата патова ситуация ни очакваше. Или викаш тогава вече бяха на мода РБ, ПФ, АБВ, ***...че да се наруши вота в проценти????Стига ме разсмива, бе! Щеше да има още едни извадени грешни пари от бюджета за нови избори, папагал! Кое не разбра? А иначе велика реч на Волен декември месец пред руски депутати в кулоарите на руския парламент. Алкохолизираният Доган вече не му е тръпка. Волен гледа по-горе.