Да се напънем и да сложим жена за президент, призова Борисов

Ако останем в управлението и тази година, 5 млрд. лв. тръгват към общините, обеща той
Обновена: 18 яну 2015 17:25 | 18 яну 2015 14:53,
502
Да се напънем и да сложим жена за президент, призова Борисов
Бойко Борисов по време на общото събрание на ЖЕНИ ГЕРБ. Снимка ГЕРБ

Защо не се напънем и не сложим за президентските избори една жена президент. Имаме достатъчно фигури, които можем да обсъждаме. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на общо събрание на ЖЕНИ ГЕРБ в НДК.

„В ГЕРБ на постовете, на които имаме жени, просто нямаме по-добър мъж за тях”, подчерта Борисов. „Нашите жени са заслужили своите места, а не са поставени просто, за да има жени”, каза още той, цитиран от„Фокус”.

„Слушах Йорданка Фандъкова с каква болка говори за вчерашния протест. Това са провалени партии и те самите знаят, че нищо не могат да направят, но трябва да ги разбираме. Когато взехме София, всичко беше приватизирано. София нямаше нито план, нито канализация. Сега е останала малка част, която трябва да донаправим. Тези, които организират протести, са в историята. Те виждат колко не могат”, заяви той.

Премиерът благодари на партиите, които заедно с ГЕРБ участват в управлението. „Дори само това, което сме направили до момента е достатъчно. Само това си заслужаваше да влезем в това правителство”, заяви Борисов.

Премиерът отново коментира и отпуснатите пари по еврофондовете, като заяви, че всички програми сега работят за България.

"Ако останем в управление 2015 г., гарантирам, че над 5 млрд. лева ще бъдат разплатени към общини, бизнес и всичко останало. Видяхте през последните седмици, че разплатихме средствата навсякъде по общините. Това са над 90 хиляди човека и фирми, които получиха своите пари от КТБ. 3 млрд. 300 млн. лева "живи пари" са разплатени. Това е спокойствие за вложителите, които месеци наред чакаха това да се свърши и ако нямаше правителство, нямаше как да се случи. Десетки хиляди хора получиха своите пари”, подчерта Борисов.

Той обясни, че влиза в положението и на другите партии и разбира, че сигурно им е трудно.

„Всички сме си дали ясна сметка, че това е по-добрият вариант. Не е идеално, друго е само ГЕРБ и Реформаторският блок да са в управлението. Тогава ще бъдат направени много по-смели реформи. Сега е необходимо да се съобразяваме с повече хора. Но във всички случаи е за добро на страната. Виждате реакциите и отношението към България и в САЩ, и в Европа, и на всички лидери”, заяви още Бойко Борисов.

За ролята на жените говори и зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. Той припомни, че преди 7 години, когато се е създавала ЖЕНИ ГЕРБ са заложили „на авторитети на жени, които имат характер, за да могат да правят и политика”.

Той посочи, че по време на преговорите за създаване на нов кабинет ледът е бил стопен от трите дами, които водеха преговорите – Цецка Цачева, Румяна Бъчварова и Менда Стоянова.

„От участието ни в сегашния коалиционен кабинет 10 министри са от ГЕРБ. Моля Ви нека да бъдем равнопоставени, защото жените в момента са 6, а мъжете – 4. Казвам това защото г-н Борисов посвети най-важните ресори на жените”, каза още Цветанов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


502
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
355
0
 
2
 
! Отговори
Газов хъб преди 9 години
Има един проблем с напъните.Някои като се напънат и се изпускат,но не газово замърсяване,а размазват едни работи и става голямо оцапване.Така че, който не може да се напъва,по-добре да не се насира.
354
0
 
3
 
! Отговори
razgradski pop преди 9 години
кого трябва да опънем не можах да разбера...
353
0
 
0
 
! Отговори
za boiko преди 9 години
Za boko tikvata specialno: edno ciganche spira do edin chovek I go pita dali obeshtavaneto e kato davaneto? A toi mu otgovoril che nee e kato davaneto. I cigancheto mu kazva,che mu obeshtava konq sus se karucata..... Tochno kato na Boiko obeshtaniqta!!!!
352
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да се напънем и да сложим жена за президент, призова Борисов и предлагам Корман Исмаилова или Меглена Кунева .Трябваше да си направите сметката, когато се събирахте с тези гъзомийници. Да, класически минетчии. Особено Кунева-Пръмова цял живот е прекарала като активна във всяко обществено фелацио, което трябва да направи публично, за да е някъде там. При нея няма комунист, социалист, либерал или консерватор, тя с предихание ще си изкриви устата да обслужи, който трябва.
351
0
 
2
 
! Отговори
SILENCE преди 9 години
Поредната тиквена отврат! Дали не се мъчи да осигури на фандупковица поредната тлъста лапачка!Гнус и отврат отвсякъде!
350
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
e to sega pak e jena prezident
349
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е и Фандъкова - само следи с поглед и маха с клепачи...
348
0
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
На Бойко му трябва още една като Цецка Цачева. Много са послушни , правят и говорят само това, което им се нареди.
347
0
 
4
 
! Отговори
Nqkoj si преди 9 години
Само внимателно с напъването... да не стане беля...
346
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е демагогия, а геноцид! Цял свят се тресе от две седмици, че след изборите в Гърция (след 6 дни), най-вероятно Гърция ще напусне еврозоната! Еврото загуби по някои твърди ставки 20%, а у нас ни дума ни стон,!А, да сга сме щели да влизаме в еврозоната! Разстрел за извършващите геноцид над българския етнос!
345
0
 
4
 
! Отговори
Видимо Доволен преди 9 години
Пусни си мустак. Много ще ти ходи.
344
0
 
8
 
! Отговори
бля бляяяяяя преди 9 години
"Да се напънем и да сложим жена за президент", ами че напънете се, ама гледайте да не се *** пак!
343
3
 
7
 
! Отговори
Фен на Атака преди 9 години
Природата на дупедавеца Бойко е близка до тази на жените, затова и смята капацитета на жената и мъжа на президентският стол за равен. Мутра на визия, травестит по душа. Няма място в България както и тези които го подкрепят. Те и Бойко са едно цяло и това цяло е отровата за страната. Която пък е приток на големия поток на отровата в лицето на юдеьо-масоните от запада и тягната морална и духовна разруха заедно изкривената демокрация и гей-парадите.
342
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
О, Боже, извади ми едно ребро и създай жена -президент
341
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Батко отдавна живее в света на милиардерите и на 7то небе заобиколен от сюрии *** и слагачи и стотици пазванти. Ако го питате кога за последно е ходил като нормален човек между хорицата които сега граби и лъже, спомена ще е изчезнал. Не помни защото е било много отдавна а и не го интересува. Толкова омраза има към него която се увеличава което го прави още по-параноичен. Отдавна е забравил, че има обикновени хора които му повярваха. Живее си тумбака и си мисли, че и другите живеят така.
340
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Напълно подкрепям предходните коментари, и все пак без всякакъв напън може да си изберем жена за президент, която при всички положения ще е по-голям мъж от сегашният ни президент!
339
1
 
9
 
! Отговори
АБЕ преди 9 години
Дайте д а се напънем и да сложим ВЛЕН за Президент .Ако си запази сегашната риторика , ще им стопява лагерите Затов викаааааааам - ВОЛЕН - ПРЕЗИДЕНТ
338
0
 
11
 
! Отговори
Боче преди 9 години
Не се напъвай, може да ти се изправи последната мозъчна гънка.
337
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Напъва се Батко...тихо...има констипация.
336
0
 
13
 
! Отговори
tester1 преди 9 години
"Когато взехме София, всичко беше приватизирано. София нямаше нито план, нито канализация".Ако това наистина е казано от Борисов, а не е опит за злепоставяне от страна на някой журналист възниква неотложен въпрос: Къде трябва да бъде приведен Борисов принудително? В килията за огромните му лъжи или в психиатрията защото е неизлечимо болен.