Не може да се коалираме с партии, които са част от дясното!

Вигенин: Голяма част от бедите за БСП дойдоха именно от АБВ
Обновена: 18 яну 2015 20:21 | 18 яну 2015 17:50, Анисия Иванова
21
Не може да се коалираме с партии, които са част от дясното!
Снимка, архив Булфото

Не считам, че можем да се коалираме с партии, които са част от дясното мнозинство в момента”. Това заяви народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Кристиан Вигенин по БНР.

Според него не трябва да забравяме какво причини формирането на АБВ и тяхната политика. „Една голяма част от бедите за БСП, дойдоха именно от АБВ- от създаването на тази политическа формация, която разколеба левия електорат”, категоричен бе той.

Още по темата

Вчера АБВ в лицето на лидера си Георги Първанов подаде ръка за партньорство към политическите сили в лявото пространство.

Кристиан Вигенин коментира и визитата на държавния секретар на САЩ у нас. Той заяви, че това посещение е не толкова в посока подкрепа на едно или друго правителство, а е подкрепа за развитието на България - с ясни послания в областта на върховенството на закона, борбата с корупцията и организираната престъпност.

„Когато идват стратегически партньори у нас, ние се чудим да даваме ли нещо, или не. При едно развито партньорство, редно е да се поставят въпросите, които са в интерес и на двете страни. По някои ще има съгласие, по други - не”, коментира Вигенин.

Според него визитата на британския министър на външните работи не е била достатъчно добре подготвена - не стана ясно как е поставен въпросът за българите, които живеят и работят във Великобритания, а негативното отношение и дискриминацията към тях продължава.

По думите му външният министър е дошъл в България, за да ни каже, че българите заемат нископлатени работни места във Великобритания.

„Иска ми се оттук нататък по-ясно да прозвучава какъв е българският интерес, при това публично”, каза Вигенин.

Той обясни, че подобни посещения биха се осъществили и при което и да е друго правителство. „Но, на практика, ние не успяваме да формулираме интереса ни и да го защитаваме”, каза народният представител от БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: АБВкоментарВигенин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
реалист преди 9 години
БСП нямат нищо общо с лявото! Те и затова изгубиха толкова избиратели! Не са леви, а и заигравката с ромската общност ги сваля още надолу...... Следващите избори ги виждам на 8-10%.......
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И кое друго ти е лявото???
12
0
 
0
 
! Отговори
аа преди 9 години
Малко е иронично, че цялото това роене на уж монолитни партии всъщност започва още началото на буржоазния 20ти век :) (ако не и по-рано). Историците ще ме разберат.
11
0
 
1
 
! Отговори
БГ преди 9 години
В Русия вчера В.Путин заклейми в реч комунизма като неуспяло средство да унищожи Русия. Там КП е извън властта отдавна. Както каза покойния Т.Живков сега е време за митингова демокрация. И колкото повече минава времето, толкова е по прав. Мислех, че това се отнася само за България, а пък то САЩ са една такава лозунгова демокрация. А всъщност са най-комунистическата държава в света или корпорация.
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами стойте си тогава при ДПС и ДПС2 (ПП Юруш)!!
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде стига с тоя фарс. Нито вие сте леви, нито другите са десни. Всички до един сте продажни душици и ***. Правите само това, което са ви наредили чуждите посланици, секретари и прочие ***.
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе защо не вземете да се скриете някъде! Не разбрахте ли, че НЕ ВИ ИСКАМЕ!!!
7
0
 
11
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 9 години
Гадно и мазно отвсякъде -плебей.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Но можете да поддържате фашистки режими, нали? И можете да слугувате на десни господари и да разпродавате и подарявате територията на десни и фашистки държави!Хайде на бунището заедно със Станишев, Първанов и останалите ***!
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Благодарим ви господа Станишев и Вигенин.Заради вас има шанс БКП да изчезне, с малко късмет, до едно десетилетие.Вие отрекохте от столетницата дори най-глупавите пенсионери с промити мозъци.Дори дядо ми ви намрази, а е бил виш функционер на скапаната ви партия.Браво, мизерници.Дано успеете докрай да затриете мафиотската си структура.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама с турските ислямисти на Ахмед Доган можете нали.БКП винаги е била анти българска партия.От къде такава омраза към булгарския народ не знам.Комплекси ли някакви, робско милсене ли.Вече 70 години им ядем попарата на такива *****сти като този на снимката.
3
1
 
11
 
! Отговори
аз преди 9 години
Само с ДПС ви отива да се коалирате
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боже,Боже,*** си е тъпо та ако ще и 10 вишета да има!Комунист му кажи и не го ***.
1
2
 
14
 
! Отговори
Бакал Петко преди 9 години
Ами що не броиш и твоите беди дето си нанесал и нанасяш на бсп и ние те търпим. Слушах и гледах едно предаване от комисията по външните въпроси и твоето изказване и гласуване с Янаки Стоилов. И двамата сте за изключване от БСП и вървете при Гоце.