На местния вот: РБ играе срещу ГЕРБ в София и 6 големи града

Ще положим усилия да разширим пробива си, каза Зеленогорски
Обновена: 29 яну 2015 14:00 | 29 яну 2015 13:40,
11
На местния вот: РБ играе срещу ГЕРБ в София и 6 големи града
Найден Зеленогорски. Снимка: Булфото

Реформаторският блок ще има свой кандидат на кметските избори в София и така ще играе срещу кандидата на коалиционния си партньор ГЕРБ. РБ ще издигне свои кандидатури за кметове и общинари навсякъде в страната, стана ясно от думите на съпредседателя на групата на РБ в парламента Найден Зеленогорски.

"В София Реформаторският блок има доверието на над 100 хиляди души и категорично ще издигнем кандидат за кмет на столицата и за общински съветници", каза той. Зеленогорски обясни, че това е преобладаващото мнение на хората в РБ.

Съпредседателят на групата на Реформаторите обясни, че формацията ще атакува кметските места в седемте най-големи общини, където ГЕРБ е на власт.

"Въпреки доминирането на ГЕРБ ще положим максимални усилия да разширим политическия си пробив и да променим статуквото,“ обясни Зеленогорски.

Той обясни, че Реформаторите ще разчитат не само на партийни кандидатури, но и на граждански кандидати и на личности с широко доверие в съответните градове.

"На някои места може да имаме и съвместни кандидати с десни и дясноцентристки партии“, обясни още Зеленогорски. Според него не било изключено Реформаторите да влязат в местни съюзи и с извънпарламентарни десни и патриотични партии.

Съпредседателят на групата на РБ обясни и че при излъчването на кандидатури в Блока ще държат на спазване на баланса между партиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тези май наистина са се взели на сериозно....толкова ли са глупави,че да си мислят ,че като излъгаха хората,че са някакви реформатори/?!?!?!/ този път отново ще им повярват.То се видя ,че цялата им дандания е била заради кокала.Първо щяха да влезнат в парламента само заради реформите и след това ще го напуснат.Когато влезнаха в него ,веднага запяха друга песен-ще изкараме целия мандат.Отново ще претърпят фиаско ,този път още по-голямо.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя ли ветропоказател ще ползвате, като играете "срещу" ГЕРБ?
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ХА-ХА-ХА !Как ще я запомниш със няколко заучени фрази, като не можеш да запомниш фразите?п.п. Всъщност, ревнуваш Фандъкова от Жозеф Дол или Дол от Фандъкова? От афинитета ти към Азис и Митьо Пищова съдим, че и двата варианта са възможни...
4
8
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
До ТошевГербераст, ако на Азис му дават толкова пари за София, колкото дават на Фандъчката, убеден съм, че ще бъде дори по-добър кмет от нея !Тая измислена даскалица ще я запомня с постоянното повтаряне на едни и същи заучени фрази.Няма ден, в който да не иска още и още камери и полиция за столицата.Тотално промит мозък със съмнителна женска репутация ...Още не сме забравили как Жозеф Дол и пусна ръка пред всички !Повтарям - с такъв бюджет и Митьо Пищова може да е успешен кмет на София.
3
3
 
14
 
! Отговори
www преди 9 години
Тоя каприз колко партии смени до сега?Само Емил Кошлуков май го води по брой сменени партии?
2
4
 
14
 
! Отговори
РБ преди 9 години
Веднъж лъжа ви стига бе реформатори,къде се натискате повече?
1
12
 
18
 
! Отговори
Тошев преди 9 години
В София нямате шанс, иначе Софиански - усмихнатият крадец беше също от СДС ОДС и т.н. и го видяхме колко може.... Фандъкова е най-добрият кмет, който София е имала!