БСП не трябва да е музей на соца, а МОЛ за леви идеи

Мая Манолова иска да се работи с периферията в партията
Обновена: 1 фев 2015 16:59 | 1 фев 2015 16:58,
95
БСП не трябва да е музей на соца, а МОЛ за леви идеи
Снимка: архив Булфото

БСП да се превърне в място за диалог, в МОЛ за леви идеи, където всеки да намери място за себе си и така да се върне дискусията в партията. Това предложиха соцдепутатите Мая Манолова и Кирил Добрев по време на семинар на партията, който се проведе в Пловдив.

Идеята ни е БСП да започне да работи с периферията и така да стане живо място, а не мавзолей на социализма, обясни Манолова, цитирана от „24 часа”. Тя обясни, че ляво мислещите хора в България са много различни, затова БСП трябва да работи на две писти.

Още по темата
Депутатката, която преди време беше заподозряна, че смята да прави фракция в БСП, обясни, че никой няма намерение да цепи основата, а да работи с периферията.

Междувременно лидерът на ПЕС Сергей Станишев обяви, че БСП има потенциал не само да се стабилизира и да се очертае като  основна опозиция, но и да предложи различен модел за България и на тази основа да печели ново доверие от хората. Станишев и шефа на БСП Михаил Миков бяха организатори на семинара.

Бившият лидер на БСП обяви, че най-важното политическо изпитание за партията през тази година са местните избори. Той обясни, че са се договорили с председателя на БСП Михаил Миков съвместно с ПЕС през март да организират втори семинар, вече насочен конкретно  към местните избори, на който ще бъдат поканени и експерти от европейски партии, съобщи БТА.

„БСП скъсва с неолиберализма и специално с неговата лява проекция – социаллиберализма”, обясни пък заместник-председателят на партията Янаки Стоилов.

Другият зам.-шеф, Бойко Великов, изрази надежда, че до края на март ще са очертани левите стандарти на политика, които ще предложат на местните избори. „Има лява политика, леви стандарти в местната власт, въпросът е хората да разберат какви са и дали са приложими в тези условия”, добави той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
8
 
! Отговори
www преди 9 години
До бай Вълчо от ХисаряПо-скоро вехтошарски павилион.
24
17
 
1
 
! Отговори
Митко преди 9 години
Коментариите тук само повдигат самочувствието на Мая Манолова.Освен устата юристка,тя е и жена /на 50-извинявай Мая,че го споменавам/и само може да се кефи на сексуалните ви мераци.Освен това,Мая изглежда много добре...
23
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не искам партия,която след 1944 година с народния съд е убила 2000 регенти ,цвета на интелигенцията и всички,които не им играят по чистушките. В същото време на Нюнбергския процес са били осъдени на смърт около 10 хитлеристи. Тия касапи трябва да се забранят и да изчезнат от политическата сцена.
22
1
 
13
 
! Отговори
www преди 9 години
Комунистическата *** си обича лукса. МОЛ-ове?
21
1
 
15
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 9 години
Права си е другарката.МОЛ-секънд хенд е най-доброто за БСП.
20
0
 
12
 
! Отговори
Луцифер преди 9 години
ДругаркУ Мая зарежете тези капиталистически МОЛове, най ще ви подхожда "Хоремаг" с пУтрета на бащата на народите "товариш" Сталин на стената и много верни другари с каскети, които пият шльоковица и псуват американския империализъм! Ех, мечти, мечти нали дгругаркУ...
19
0
 
10
 
! Отговори
www преди 9 години
ДА МОЛ ЗА ЛЕВАЦИ...
18
1
 
19
 
! Отговори
ДИЯН преди 9 години
БАША МИ Е ЧЛЕН НА БСП И ВИ КАЗВАМ ТОВА Е ПАРТИЯ НА ОГРАНИЧЕНИЕТО ВИДЯЛ СЪМ ЧУЛ СЪМ
17
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мая беше малка селска бакалийка.Сега е мол. Не искам мола и,много е разжвакан.
16
1
 
13
 
! Отговори
BG преди 9 години
Да ама ставата само за бакалия на изкукали пенсионери дето не помнят какво са яли сутринта :))Ало, другарите - ама много хубави думички използвате бе - МОЛ - чисто "славянски" :))))Нали сте русофили бе ?!?! Що говорите на развален английски :))))
15
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мая поне има вид за разлика от ЦЦ.Да не говорим за дар словото и.Мая е фигура в БСП и затова ще се вслушат в думите и.
14
1
 
12
 
! Отговори
Хахаах преди 9 години
Тая Мая пак отпред.Маьо,не сте МОЛ,вие сте ЛОМ.
13
2
 
18
 
! Отговори
Сашо преди 9 години
БСП не трябва да е музей на соца, а МОЛ за леви идеи. Ако ти си лицето на МОЛА отпиши ни от клиентите си, даже ще се преместя в друг град за да не го виждам тоя МОЛ, но запомни че скоро ще станете като ПАСОК малко над 4 процента, и така докато не изчезнете от България само тогава ще съм оптимист че след 50 години може да се живее спокойно и с достойнство, затова АРЕ БЕГАЙ ПРИ МИНЬОРИТЕ НА КОВАЧКИ И ГИ БАЛАМОСВАЙ ТЯХ.
12
0
 
10
 
! Отговори
Ясен преди 9 години
Какво е МОЛ?
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Г-жо Манолова, ПЕС имат авторитет в европейския съюз, но такъв в България , БСП вече няма.
10
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво е това МОЛ - питат българите в чужбина. Не можах да го обясня откъде се е пръкнал, може би пчеличката ще може. Пък после да дрънка глупостите си. Вече сте на бунището на историята, напакосихте достатъчно. Но пък остахаха идънките ви.
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП в МОЛ,за купуване на *** ,сутиени ,джапанки и соц идеи.МИ ТЯ СИ Е ТАКАВА И СЕГА.
8
1
 
17
 
! Отговори
гого преди 9 години
ОХ, МАЯ ОХ ,КЕФ САМО МАЯ НАЙ-ОТПРЕД
7
0
 
25
 
! Отговори
pet преди 9 години
Народа ви даде шанс, вече е късно!!!
6
0
 
17
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Майчееее Майче ...като те гледам ми минават едни мисли в главатаааа .....мале мале със сигурност ще ти Аресат :)