Парламентът отказа дебат за лицензите на ЕРП-тата

Сидеров обвини дружествата, че откакто са у нас, вдигат цените
4 фев 2015 09:51,
23
Парламентът отказа дебат за лицензите на ЕРП-тата
Снимка: архив, БТА

Парламентът отказа да включи в дневния си ред точка за отнемане на лицензите на ЕРП-тата. Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров поиска Народното събрание да задължи кабинета да излезе с проекторешение за отнемане на лицензите на трите дружества.

Още по темата
С това решение парламентът може да защити честта и достойнството на всички българи, които са са жертви на колониалното робство на всички чуждестранни компании, каза шефът на националистите.

Той обвини ЕРП-тата, че откакто са у нас, повишават цените, влошават качеството, крият печалби.

Сидеров припомни, че за нарушенията на дружествата има одитен доклад, който той е представил още преди три години на премиера Бойко Борисов.

„Би трябвало да го е прочел и да знае, че тези дружества източват печалба и ограбват България“, каза Сидеров и призова държавата вече да не търпи тяхната наглост.

Лидерът на „Атака“ припомни възмущението на Борисов от Енерго Про и софтуера на дружеството, който сгреши сметките на варненци.

Според шефа на националистите, вместо да се възмущава, премиерът би трябвало да съдейства за изгонването на дружествата от България.

Искането на Сидеров беше подкрепено от 48 депутати, 57 бяха против, а 60 се въздържаха.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
IQ - то преди 9 години
Това са въпроси, които само на тев ти се струват много важни. Това, че народа плаща на разни западни изедници и вече няма пари и за xрана няма значение. Дай да си намираш поредния повод да поплюеш Русия. Доста тъпо от твоя страна.
13
1
 
3
 
! Отговори
Дай да гадаем какво преди 9 години
щяло да стане ако са руски компаниите. ТЕ НЕ СА РУСКИ. Мариците също-американск са. Да седнем ли да гадаем какво щеше да стане ако пратим сонда на Венера? Отиди си вземи лекарството.
12
1
 
4
 
! Отговори
Тоскин... преди 9 години
Тия ГЕРП-ерски дрънканици вече са ни познати. В момента ни крадат американци. Пак Путин ти е виновен за цените на тока
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Народе! Просто няма такава държава! Продажното Народно съврание пак изтъргува държавата! Нали всички там се пишат патриоти. Срамувам се от политиците ни.Само един Волен, когото изкарват ненормален защити народа. Какво си представят - че сме слепи ли?
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лицензиите трябва да бъдат отнети. Стига са ни крали и изнасяли парите извън България.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Естествено ,че иначе защо ще са тук ако нямат кирия и ако няма корупция .Тук е идеалната среда за печалби и грабене от народа
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха-ха-ха, герберугите не гласували както и ДПС за отнемане на лицензите! Не гласували защото всеки от тях *** от енергетиката за сметка на народеца който се надяваше, че Крали Бойко ще дойде и раздаде справедливост. Сега тези които получават покрай него по някоя троха от краденото ще кротуват, а тези които повярваха ще плащат и ще скърцат със зъби. Но така е, народа го е казал, тръгнеш ли след бръмбар на такова ще те заведе. Честито герберуги високи цени!
7
2
 
11
 
! Отговори
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ преди 9 години
До 10Държавата, но управлявана от националисти. Само АТАКА и БСП гласуваха за отнемане на лиценза на ЕРП-тата. ГЕРБ няма да им отнеме лиценза, те даже при предишното си управление продадоха държавния дял.
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
трябва държавата да ги национализирада прекратим изтичането на свежи пари от България
5
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Какви печалби крият,бе човек.А с какво да плащат на депутатите....
4
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никой управляващ няма да им вземе лицензиите или да национализира поради простата причина, че сега е удобно с тях да си измиват ръцете. Като стане проблем с тока - ааааа, лошите ЕРП-та така правят. Като станат държавни какво ще говорят? Токът ще стане без пари ли? Услугата ще се подобри ли? Като знаем държавата какъв добър стопанин е - майко мила...
3
2
 
28
 
! Отговори
кк преди 9 години
Всички, от най-високо ниво говорят за далавери, кражби, незаконно обогатяване и трупат имидж колко са загрижени за решаването на тези проблеми. Но когато се постави въпрос за дискутиране на проблема на високата парламентарна трибуна и да се потърси решение, всички се опъват.Защо,бе, господа? Нали в читанката на "Бойковия началник" е казано "В началото беше словото". Без дискусия как ще се стигне до истината и до решение?И забележете - 60 попарковци нямат мнение по въпроса!!!!!!!
2
5
 
30
 
! Отговори
МРАВКА преди 9 години
ВИДЯХТЕ ЛИ СЪНАРОДНИЦИ КАКВИ СТЕ ГИ ИЗБРАЛИ ЗА ДЕПУТАТИ? НАЛИ ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ? ТЕЗИ МИЗЕРНИЦИ ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА КРАДЦИТЕ Е.Р.П. И ТО НЕ БЕЗПЛАТНО. САМО *** МОЖЕ ДА ИЗБИРАТ 25Г ЕДНИ И СЪЩИ НЕГОДНИЦИ. ЕДИНСТВЕН СВЕСТЕН Е СИДЕРОВ.
1
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви мизерници ни управляват.Не защитават народа , а удобно гласуват против и въздържал се.Пфуууу.Гнус...