АБВ е една брошка на ревера на Борисов, заяви Станишев

БСП размрази 14 социални плащания, сега ги замразяват отново
Обновена: 8 фев 2015 10:05 | 8 фев 2015 09:54,
109
АБВ е една брошка на ревера на Борисов, заяви Станишев
Снимка: архив, Булфото

БСП няма комплекси от ГЕРБ заради изборните резултати, защото няма нищо предрешено в политиката. Това заяви бившият лидер на БСП и ръководителят на ПЕС Сергей Станишев в ефира на bTV.

Още по темата
"Кой предполагаше в края на 2012 г., че ГЕРБ ще си отиде с протести, кой предполагаше, че ДПС ще свали правителството на Орешарски", попита риторично Станишев. По думите на бившия лидер на БСП левицата отново влиза активно в ролята си на алтернативна опозиция.

„Обединени сме от желание да сме конкретни в предложенията си. В опозиция сме и имаме шанс”, заяви още той. Станишев заяви, че правителството на ГЕРБ е правителство на статуквото, което си купува време. Председателят на ПЕС е убеден, че правителството не може да предложи нищо ново правителството, тъй като в програмата му няма нищо ново, няма и амбиции. „Протестиращите бяха излъгани”, заяви Станишев.

Сергей Станишев заяви, че по време на управлението на БСП са били размразени 14 социални плащания, които сега се замразяват отново.

Бившият лидер на БСП заяви, че АБВ се нуждае от лява идентичност, защото те управляват с ГЕРБ, но стигнаха до парламента с говорене срещу ГЕРБ. „Има елементарни въпроси към АБВ, на които трябва да отговарят”, заяви Станишев. „АБВ е една брошка на ревера на Борисов”, допълни още той.

„АБВ е властови проект, което се доказа с участието им във властта”, посочи Станишев. Той коментира още заявеното от лидера на АБВ Георги Първанов, че сядането на председателския пост на БСП на Станишев през 2001 г. е било кадрова грешка. Станишев беше категоричен, че не е съгласен със заявеното, като посочи, че най-добрите изборни резултати на БСП са били под ръководството му.

Станишев заяви още, че посланието му към БСП остава същото – партията трябва да е единна и да има кауза. „Имаме нова кондиция”, допълни той. По думите му БСП е жив организъм, който трябва да работи за т.нар. периферия, хората извън БСП.

Ръководителят на ПЕС отрече да знае, че са подлушвани протестиращите срещу кабинета Орешарски. Той заяви, че на протестите е имало спонтанно протестиращи, но е имало и платени протестиращи.

"Не смятам, че сгрешихме, като направихме коалиция с ДПС, защото властта трябваше да бъде изтръгната от ръцете на ГЕРБ", коментира още Станишев. Той бе категоричен, че неговото лично извинение за Възродителния процес към избирателите на ДПС е било истинско.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още по темата: ДПСбспСтанишевМиков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колкото повече този човек говори, толкова повече отвращава!
69
0
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 9 години
Сергейчо, никога в историята БСП не е имала по-слаб и некадърен партиен лидер от теб. С твоето малоумие и наглост проправи пътя към властта на дабуча от Банкя, и вместо да се скриеш някъде ти продължаваш да лаеш. Такъв наглец не съм виждал след 1989г.
68
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След Станишев направо БСП остана без QRS комплекси!Само изоелектрична линия на монитора се вижда!
67
0
 
6
 
! Отговори
безпартиен преди 9 години
Ако бях член на БСП щях да гласувам Станишев да бъде изключен от партията.Но като страничен наблюдател само мога да се смея и да кажа,че такъв автогол никой друг не е забивал в червената врата.Ей богу тоя поднесе победата на ГЕРБ на тепсия.Ето това и 100 Б Борисовци да имаха ГЕРБ пак не биха го постигнали.Направо ви заби ножа в гърба.Миков е по умерен и разсъдлив.Ама Станишката направо ви разказа играта!
66
0
 
2
 
! Отговори
?!? преди 9 години
Нацелувания от Местан и Доган си отвори устата!
65
1
 
6
 
! Отговори
Тома Неверни преди 9 години
Това май не беше се случвало до сега. От осемдесет коментара за няколко часа - нито един положителен за Терминатора на БСП. Изглежда, че и последните от неговата лодка, напуснала Титаник се издавиха. А какво ги чака на изборите! Готов съм да пусна дори моя глас за него, за да не влезе в Гинес като единственият нулев кандидат. Наглостта, както и глупостта са безкрайни, но Сорос си знае работата...
64
0
 
5
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
За каузите на СерГей знаеме.Една обаче реализира, уби тотално партията, за това браво на СерГей.
63
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По- добре брошка на ревера отколкото парче пъпка на *** на дпс
62
1
 
3
 
! Отговори
Делфи 2015 преди 9 години
Народът може и да прости младост,но ако не е имало държавническо виждане освен слаба ракия е по добре да се отговори на Луджев кои поискаха по престъпен начин срещу Отечеството Пеевски да стане шеф на ДАНС или освен парцалите да си налягат мекичкото дупе ако са изпрани гащите от Моникя или Ханъм
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква физиономии..иика е направил само...красноречива и искрена..показваща същноста му.Дано отново оглави столетницата
60
1
 
10
 
! Отговори
:-) преди 9 години
Я глас от отвъдното! А може би още не е политически труп?..... Едва ли. Най-добре си стой в Брюксел и по-на изток от Унгария не приближавай.
59
3
 
13
 
! Отговори
Го4о преди 9 години
БСП са "осраните сициалисти" на Европа!
58
1
 
10
 
! Отговори
чекист преди 9 години
Брошка на ревера на ГЕРБ, ерго на ревера на Борисов си ти председателю на ПЕС. Колко пъти те е хванал, толкова пъти те е бил. Съсипа БСП и се смота в Брюксел за награда. Игра като П Стоянов навремето. Е онзи не успя да спечели място в Европарламента, но и Ти председателю ако продължаваш да се явяваш на публични места и да говориш от името на БСП ще го докараш да Петър Стояновия резултат
57
1
 
12
 
! Отговори
Anton преди 9 години
БСП може и да е в кондиция, но Станишко и компания само за една година съсипаха държавата. За една година дълга скочи с 57% и бяха изтърбушени и последните институции. И вместо да се покрие и спотайва, той продължава нагло да размахва пръстче, да хапе устни и сипе жлъч.
56
2
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
.....A TI STANIGEI BE6E BRO6KA NA DOGAN ----PRODAJNA ZLOBNA MASTIA SI TI !
55
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гоце е новия лидер на меките китки. Ти се дръж за полата на моника за да не държиш други работи в централния.
54
3
 
22
 
! Отговори
Маркс Енгелсов преди 9 години
А ти *** Станишков, си една обикновена червена *** на ревера на европейското социалистическо семейство.
53
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Станишка, разкарай се! Умъртви партията си, окраде каквото можа и ни докара тъпунгера на ***, дрогаря Будов. Ти заедно с Будов отнехте и последния шанс да заживеем нормално. И всичко гледа да бяга от България. За съжаление след 20 години тук ще има само освирепели *** и болни българи. Дано горите в ада.
52
3
 
13
 
! Отговори
oo преди 9 години
АБВ може и да е брошка на ревер,ама тя бързо се сваля!!А ти Сергейчо се изплю върху партията си.Това е еднственото умно нещо от теб.Вече и старите комунисти 70-80годишни не те искат!!Просто отдеменцията мислят,че ако е БКП на власт,ще върнат Тошовия стандарт.
51
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Давай серГЕЙКО,брюкселски беглецо,изказвай се по-често та да погребеш столетницата по-бързо...Само като се покажеш и процентите ви рязко намаляват :))