Борисов обеща великденски добавки за пенсионерите

Премиерът чака писмен отговор имало ли е подслушвани протестиращи
Обновена: 8 фев 2015 18:17 | 8 фев 2015 12:55,
147

Снимка: БТА

Правителството ще намери пари за великденски добавки за пенсионерите. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Ловеч при освещаването на ремонтирана църква в село Български извор.

Борисов обаче не уточни откъде ще се намерят средствата за това и в какъв размер ще бъдат.

Премиерът Бойко Борисов е възложил писмен доклад от всички служби във връзка с твърденията, че протестиращите срещу кабинета "Орешарски" са били подслушвани.

Още по темата
Борисов уточни, че утре ще има писмен доклад. Към момента е получил отговор, че не е имало такава операция, предаде "Фокус".

Премиерът коментира и планa на Франция и Германия за уреждане на конфликта в Украйна. "Абсолютно подкрепям мнението на Франция и Германия за мирно решаване, а не с оръжие на този конфликт", заяви Борисов.

„България има позиция, която е ясна и точна. Ние сме член на евроатлантическия пакт, но в същото време изпълняваме своите ангажименти и ще го правим, но искаме да се влага разум и въпросът да се реши по дипломатически път”, посочи той.

„Разбира се, не може да не ни притеснява това, което се случва по света. Когато френският президент говори за война и така влошена ситуация, сигналите са много притеснителни. Много съм разтревожен от това, което се случва”, посочи министър-председателят.

Още по темата
„Видно е, че всички се тревожат”, коментира премиерът.

Във връзка с протеста на пожарникарите министър-председателят коментира, че когато е станал премиер, техниката е била остаряла. „Сега вече навсякъде, почти на 100%, е подменена. Проблемите ще се решат”, увери Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Видяхме ги "умните и красиви" брадясали и косясали дрипльовци.Сега са много доволни сигурно,че не стачкуват.Или сега всичко е ок.Просто не им плащат.ГЕРБ си изигра цирка,назначи протестиращите във властта и си осигури гърба.Не сме толкова прости колкото ни мислят,наблюдаваме цирка,но като имигранти.България ще изчезне.
26
6
 
3
 
! Отговори
БГ преди 9 години
Е кой да чака ? Путин ли да му нарежда ? Махай българския флаг, интернационална хибридна подлого
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кво да ги подслушват 50-те наркомана които протестираха.Те са си доносници половината на куките и им казваха всичко.Кой плаща,кой ги праща.Всичко се знаеше,просто на по им беше забранено да правят резки движения за да не разклатят властта.Не говоря за първите 20 дена протести.Говоря за след това.1000 полицаи и 50 пиротестиращи.Цяла година цирк
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде са подслушваните "умни, красиви, интелигентни и неподкупни протестиращи"? До иледин се нагушиха с кинти а и едно част ги прибра Боцето в упранлението. Защо сега ги няма никакви протестиращите? Пеевски е отново в парламента, краденето и измамите с тока продължават?!? Но няма кой да плаща а и Боцко вече се набута във властта и както изглежда ще купува идбор след избор. Да му мисли народа излъган за пореден път. Но нали си го поиска за спаситир и "спасяването" започна с тока
23
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПОЛКОВНИК ТОДОР НЕНКОВ ОТ АСОЦОЯЦИЯ СИГУРНОС;-ЗАРАДИ КОНФЛИКТА САЩ-РУСИЯ ,ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРИЯ ИМА ,А ВОЙСКА НЯМА .ПОЛКОВНИК НЕНКОВ ПРОДЪЛЖАВА;-НЕЩО СЕ КРОИ И ТЕЗИ СЪМНИЯ ПРЕРАСТВАТПОЧТИ В УВЕРЕНОСТ СЛЕД ПОЯВИЛИТЕ СЕ СЪОБЩЕНИЯ ,ЧЕ (ПРЕБРОЯВАНЕТО НА ЗАПАСНЯЦИ) Е ПРЕДПРИЕТО ОСВЕН В БЪЛГАРИЯ И В ДРУГИ ЧЛЕНКИ НА ПАКТА ...ВИЖДАТЕ ЛИ ХОРА ДОКЪДЕ НИ ДОВЕДОХА ПРОДАЖНИЦИТЕ БОРИСОВ И ХОМОСЕКСУАЛНАТА ИРЛАНДСКА ПАСТИРКА ,ДОВЕДОХА НИ ДО ВОЙНА С РУСИЯ.
22
0
 
0
 
! Отговори
bolko boliros преди 9 години
Borisov pitash ma dali sum gu vidql.Male chuek toz kak sa beshe nagurmql
21
1
 
6
 
! Отговори
друг прочит преди 9 години
За да накарат главният секретар да си подаде оставката,политическото ръководство на ГЕРБ са готови да пожертват името на полицията.Личи си Вучков си изсмука това нещо,понеже знаеше че ще предизвика хаос и недоволство у хората.А после ще замълчи умно(ни лук ял ни лук...)Наистина са безочливи политиците.За да си постигнат целите са готови даже и да убият България.Наистина са безочливи политиците...
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дали са подслушвани протестиращи е едно,а дали са подслушвани протестиращите е друго.Протестиращите имат право на това.Но ако някои от протестиращите са и организатори,вдъхновители и ръководители на такива протести къде за пари,лична облага или под ръководството и влиянието на заинтересовани страни с определена цел.Тогава това е и работа за съответните служби.Протестърите тогава не са протестиращи а работещи под прикритие като такива.Защо много пъти е ставало дума за разни провокатори,къде от протестиращите къде от власт имащите.Нали и те са "протестиращи".
19
2
 
10
 
! Отговори
сиропиран десерт преди 9 години
дано повече българи разберат,колко чини авторитета на нашиО "вожд"...измислен и поднесен ни в цветен станиол от Великите сили...хаххаха..не ,не ..това си СРАМ....ГОЛЯМ СРАМ С ПРАЗНА ТИКВА!
18
2
 
13
 
! Отговори
айде бе преди 9 години
Та Бойко не знае какво е позицията на Франция и Германия, щото досега не е публикувана, но я подкрепя. Браво бе, Бойко. Съвсем си изплезил езика.
17
0
 
11
 
! Отговори
слухар преди 9 години
еи много се заблужданате тиквата влиза в историята някъде до баи ***
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов, спасете бесарабските българи и гагаузите( българи християни, говорещи турски)!
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боцко, нямаш ли си друга работа в тая държава. И не ги ли уредихте всички прекрасни протестиращи вече на синекурни длъжности? Айде заеми се с нещо полезно откога чакаме.
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Б.***.
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ко си се изкриптил, Кратуно \!?!+Света вода не напита !!!!
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Баце Биби . Ние подкрепяме Франция и Германия по конфликта във Украина. аЛОО, АЛО .Званим от А..... посолството веднага да се явите на инструктаж
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДНЕС НА КОНГРЕСА НА КТ ПОДКРЕПА СТАРИЯ СЕДЕСАРИН КОНСТАНТИН ТРЕНЧЕВ ПРЕДИ ДА СЕ ОТТЕГЛИ ОТ ПСТА СИ НА ПРЕЗИДЕНТ НА ПОДКРЕПА ОТ ТРИБУНАТА ЗАЯВИ,ЧЕ НЕО-ЛИБЕРАЛНИЯ НИ МОДЕЛ НАЛОЖЕН НИ ОТВЪН-ЗАПАДА Е ДОКАРАЛ НА БЪЛГАРИЯ ПЪЛЕН РАЗПАД,МИЗЕРИЯ ,И ГЕНОЦИД..ОЩЕ ЕДИН ПРОГЛЕДНАЛ ДЯСНО МИСЛЕЩ ЧОВЕК КАКЪВТО И АЗ БЯХ НАВРЕМЕТО.
10
2
 
11
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Тоя се прави на ощипана мома та и чака писмен отговор дали има подслушвани.Случайно да не би да е забравил какви ги вършеше Ц.Ц. . Изобщо дали има някой който да е бил във властта и да не се е възползвал по някакъв начин от тази "опция"?
9
3
 
6
 
! Отговори
до 14 преди 9 години
Горкия Чърчил ще се обърне в гроба, ако прочете написаното от теб, слез малко на земята
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Командният център на НАТО ще бъде разположен срещу Пирогов. Не виждам тази новина в сайта. Много сте бавни.