Борисов обеща великденски добавки за пенсионерите

Премиерът чака писмен отговор имало ли е подслушвани протестиращи
Обновена: 8 фев 2015 18:17 | 8 фев 2015 12:55,
147

Снимка: БТА

Правителството ще намери пари за великденски добавки за пенсионерите. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Ловеч при освещаването на ремонтирана църква в село Български извор.

Борисов обаче не уточни откъде ще се намерят средствата за това и в какъв размер ще бъдат.

Премиерът Бойко Борисов е възложил писмен доклад от всички служби във връзка с твърденията, че протестиращите срещу кабинета "Орешарски" са били подслушвани.

Още по темата
Борисов уточни, че утре ще има писмен доклад. Към момента е получил отговор, че не е имало такава операция, предаде "Фокус".

Премиерът коментира и планa на Франция и Германия за уреждане на конфликта в Украйна. "Абсолютно подкрепям мнението на Франция и Германия за мирно решаване, а не с оръжие на този конфликт", заяви Борисов.

„България има позиция, която е ясна и точна. Ние сме член на евроатлантическия пакт, но в същото време изпълняваме своите ангажименти и ще го правим, но искаме да се влага разум и въпросът да се реши по дипломатически път”, посочи той.

„Разбира се, не може да не ни притеснява това, което се случва по света. Когато френският президент говори за война и така влошена ситуация, сигналите са много притеснителни. Много съм разтревожен от това, което се случва”, посочи министър-председателят.

Още по темата
„Видно е, че всички се тревожат”, коментира премиерът.

Във връзка с протеста на пожарникарите министър-председателят коментира, че когато е станал премиер, техниката е била остаряла. „Сега вече навсякъде, почти на 100%, е подменена. Проблемите ще се решат”, увери Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТЕЗ БОЙКОВИТЕ ПРИКАЗКИ ОТ ДЕН ДО ПЛАДНЕ..КОЛКОТО И ДА МИ СА ПРАЙ НА ЗАГРИЖЕН НЕ МЪ ВПЕЧАТЛЯВА АБСОЛЮТНО.
6
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво Бойко! Както винаги сдържан и разумен. Голям държавник. Историята един ден ще го постави редом до Чърчил.
5
2
 
2
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Американците биват подслушвани без да правят протести ,европейците искат да се подслушава и скайпа ,а у нас някакви протестиращи не можело да се прослушват -що тъй ?Сега ще раздуят някои ,че е демократия .ала -бала ....но т ова е защо Росенчо е издал указаение да се разбере защо са подслушавали протестиращите на неговия приятел Иво -еми подслушавали ли са ги защото застрашавали интересите на държавата -тъй биха казали в САЩ и въпроса е приключил .
4
1
 
3
 
! Отговори
Читател РБ-Библитека преди 9 години
И какво , ако те излъжат!?
3
1
 
2
 
! Отговори
знайко преди 9 години
и аз чакам....чакам!?!?..ама нищо не дочаквам.
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кога на Ореха хората подслушвали било незаконно но когато Цецо Ушето превърна страната в телефонна централа е демократично. Кое е вярно, вие кажете. А днешните като подслушват, какво е? Всеки който дойде на власт особено Тиквеников и Ушето, слушат щото крадат с тази си работа, не за нац.сигурност а лична такава.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз не разбрах първото изречение.