Подслушвана е информационна система, а не протестиращи

Главният прокурор трябва да бъде безкомпромисен, убеден е Борисов
Обновена: 9 фев 2015 20:06 | 9 фев 2015 18:57,
60
Подслушвана е информационна система, а не протестиращи
Снимка, архив Булфото

Протестиращи в този вид на разработката, която е правена, не са били подслушвани, съобщи пред журналисти премиерът Бойко Борисов. Относно издаването на разрешението за подслушване има много по-тежки нарушения, обясни обаче той.

"Нарушени са сроковете, субектът. Аз за първи път намирам такъв субект или чувам за такава възможност да се провеждат такива мероприятия", беше категоричен той.

Още по темата
Премиерът обясни, че се надява главният прокурор да бъде безкомпромисен, защото "това е грубо нарушение". Борисов обясни и че няма да има дори и временно отстраняване на главния секретар на МВР Лазаров, "защото той няма нищо общо". Премиерът обаче отказа да коментира кой е замесен в случая.

"Цветанов не е подслушвал", обясни още той в отговор на въпрос дали бившият вицепремиер е замесен.

"Субектът на подслушването е система, не физическо лице, а информационна система", заяви Борисов, но отказа да даде повече подробности с мотива, че е следствена тайна. Той отрече, че става въпрос за мрежа на мобилен оператор или проследяване на комуникация между гражданите в социални мрежи, а е "много по-сложно".

"Въобще не е свързано с Facebook и такива приказки - някой си мисли, че го следили, а той бил на площада през това време. Какво ще го следиш или ще го подслушваш като той удря барабана и се е обозначил отвсякъде", обясни премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
3
 
! Отговори
бат Сали преди 9 години
бате здравко, айде стига простотии бе! какви руски ботуши ти се привиждат бе? това е статия за българските служби, тоя спам си го пействай в статите за украйна! айде аман от досадници, такива трябва да ги триете, още малко и биклове хачте ще рекламират тук!!По отношение на статията - сбъркан е обект и субект и н есте разбрали съдържанието на изказването. Субекта на подслушване е тоя дето подслушва, а обекта е подслушвания. Ако субекта е система, значи подслушвала е системата, аз така разбирам?
36
0
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
Интернет е свързан към подслушвателна система и се следят интересно оперативни лица в какви сайтове влизат каква информация теглят.МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ АРМЕНСКИЯ ПОП!!!МНОГО СТЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ УОТСЪН!!!
35
1
 
2
 
! Отговори
Иванчо преди 9 години
Шоуто става яко...и то щото момчето от Банкя е *** като ***.Както си искат го подвеждат...Това е съвсем нормално за отдел вътрешна сигурност на МВР. Бойко преди десетина години беше дори изгонил ,а някои бяха принудени да се пенсионират щото калпака от Банкя беше разпоредил като гл.секретар на МВР през 2002-3 година да се следи кой влиза в информационните масиви на МВР и се интересува от неговата биография...Оказа се ,че доста жени :) и тук там по някой началници на сектори АИС/Автоматизирана Информационна Система/ от регионалните дирекции бяха влизали в системата от любопитство/но имаха
34
2
 
6
 
! Отговори
Гого преди 9 години
И коалиционните партньори на гнома Атанасов се изходиха по въпроса. Най-големият престъпник - Министър на МВР, приятел на братя Галеви - Румен Петков от АБВ иска комисия. Сигурно си мисли, че като е комисия ще се разпределят комисионни.
33
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега този Атанасов няма ли да понесе последствия.Всички засегнати от този да го съдят до дупка,заедно с ******тките от мрежата.
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айсес бе даже и коментиращите в онлайн издания са Следени Само че мене ме боли Шнуро
31
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като не са подслушвани протестиращи защо още се продължава да се шуми.Нали това беше въпроса,дали са били подслушвани протестиращи.Борисов отговаря ясно и еднозначно,т.е.няма нарушаване на граждански права.Както се и очакваше Реформаторите в лицето на Атанасов се оказаха професионални провокатори и разпространяващи клевети и неверни твърдения щото да изпъкнат в очите на умните и красивите протестъри и най-вече да се натегнат като първи каишковци пред шефа и благодетеля Борисов.
30
1
 
5
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 9 години
До 31 бат'Здравко & commpany и дo -34 и.тн.Бат'Здравко, я си напиши адреса и бая ти Вълчо да те споходи тази вечер за лека нощ.
29
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
вън руските продажници!!
28
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви руснаци бе! Тука е пълно с НАТОвци и хамериканци. Събуди се!
27
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вън руските окупатори! Вън и *** им!
26
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вън руския миризлив ботуш!!
25
23
 
13
 
! Отговори
бaт Здрaвко преди 9 години
Вън руснaците от Бългaрия! Тук нямa място зa окупaтори!
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ало, Бочко! Сега вече няма да спим. Да не е свързано с извънземни?
23
8
 
19
 
! Отговори
гуде преди 9 години
Махайте ги тия пишете по сериознита тема темата войната в украйна...и мобилизацията на Българи срещу Руските братя....тия вече сме ги гледали и дават на ИЛЮМИНАТИТЕ-НАТО да правят каквото си искат в нашата държава!! ВЪН НАТО от България!!
22
3
 
9
 
! Отговори
до бай Вълча преди 9 години
Какво е това - ,,главната тиква''?! Нима има и прости тикви? Те там не са ли всичките Едри и главни тикви? Тиквен хъб!
21
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дам, не били протестиращите, а била информационна система, скоро да не се окаже, че не била подслушвана, а й е било подшушнато от МВР, не, че нещо, но когато нямаш ясни и категорични доказателства е по-добре да мълчиш.
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тея надминаха и Цецов! Днес пак го съдили за нещо си!
19
2
 
10
 
! Отговори
Чичо Лино преди 9 години
А умните и красиви окупанти на университета не само са подслушани, но има снимки и видео какви ги вършат среднощ в окупираните аули. Не е никаква изненада, че в главните роли са лица от неопределен пол. Отвратителна история, дано не се даде гласност и се атакуват моралните устои на целокупното българско общество.!
18
3
 
14
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 9 години
След като днес , апелативния съд -гр.София потвърди присъдата от 4г. на Цецо флифера -на Соф.районен съд, то неговия гуру-главната тиква на републиката веднага отрече, че става въпрос не за компютри ,а за комплоти.Сиреч наш Цецо си е чист и девствен.Направо да се разплачеш.Каква идилия.Тиква и слушалка.