Радан Кънев срещу новия шеф на СДС-Варна: Провокация!

Лидерът на ДСБ обяви, че чака реакцията на НИС на преврата
Обновена: 10 фев 2015 12:41 | 10 фев 2015 12:41,
15
Радан Кънев срещу новия  шеф на СДС-Варна: Провокация!
Снимка: архив Булфото

Лидерът на ДСБ Радан Кънев се противопостави на избора на Янко Станев за председател на СДС-Варна. Шефът на РБ нарече връщането му начело на морската структура на сините преврат и провокация.

Както Dnes.bg писа, вчера стана ясно, че отчетно-изборно събрание на СДС във Варна е решило Янко Станев да бъде избран за председател на организацията. Станев е бивш член на СДС и бивш местен лидер на сините, но бе изключен от партията през 2005 година заради несъгласия с ръководството на Надежда Михайлова.

Още по темата
След това Станев стана член на ДПС, но през 2012 година бе изключен и от там, защото не се съобрази с партийното решение и подкрепи Кирил Йорданов за кмет на Варна.

„СДС е стара и опитна партия и би трябвало да има имунна система срещу подобни преврати“, коментира Кънев в профила си във „Фейсбук“ днес. Той обяви, че приема „това конспиративно "събрание" като провокация срещу РБ“.

„Очаквам със спокойствие решението на Националния изпълнителен съвет на СДС. От това дали ще бъде признат този "избор" или не зависи по-нататъшната ми реакция“, предупреждава още лидерът на ДСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радане, след като стана слуга на Мутрата, никой вече не ти вярва - сърди се на себе си.А толкова се надявахме нещо да се промени ...
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радан може в случая и да е прав, но вече не ми пука от неговото мнение!Знаете ли защо?Кънев, кажете нещо за лимитираните бюджети в здравеопазването и как това се вписва в прокламираната от вас политика на свободна конкуренция и пазарна икономика?Ако не ви е ясно, точно в медицинското съсловие са (бяха) най-искрените ви и неподправени симпатизанти, а вие мълчите !
7
2
 
2
 
! Отговори
Възмутен преди 9 години
Не че съм за Станев, но какво го засяга Радан Кънев СДС!?!? Това джужде-интригант започна да става все по-нагъл и нагъл. Утре ще започне и в Герб да раздава правосъдие. Личи си неизлечимата зараза на Иван Костов в Раданчо. Все той е прав и много по-умен от останалите. СДС имат глави на раменете си и ще решат какво да правят САМИ!!! Как го търпят в ДСБ просто нямам логично обяснение. РБ е добра коалиция, но този цирей Радан Кънев ще оплеска всичко, с неговата параноя и егоцентризъм. Пфу!
6
4
 
2
 
! Отговори
SSS преди 9 години
На Янко Станев му пожелавам *** в адски мъки и докато се гърчи да гледа как целия му гнусен род мре. Амин.
5
2
 
1
 
! Отговори
ани преди 9 години
Я.Станев ако знае кой говори против него в рамките на 30 минути ще заведе 5 дела срещу човека със съответните свидетели разбира се. Ако е мъж ще бъде обвинен , 4е е говорил непристойни думи на жени или ги е опипвал на неприлични места. '' свидетелките '' ще го кажат в съда. Ако жена каже нещо , тогава тя ще е или луда или аморална или и двете + още .Пак ще има необходимия брой свидетели.
4
1
 
6
 
! Отговори
www преди 9 години
Раданчо, СДС е стара клиентелискта партия и не само няма имунитет срещу такива нередности, но има способността СИЛНО ДА ЗАРАЗЯВА околните, дето се пишат десни и реформатори. Огледай се в ДСБ, огледай се в ДБГ. И при тях е пълно с такива елементи.
3
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Призовавам ислямски държава да взриви в България парламента министерски съвет и президентството.Управляващтата вихрушка станаха милионериза 4 години а народа е безработен и мизерува и гладува.Аз съм безработен от 8 години по вина на държавата а вчера ми отказаха и парична социална помощт като безработен.Освен през зимата да ям сняг а през лятото да паса трева друг изход не виждам.Джихадисти взриевете парламента министерски съвет и президентството та тази корумпирана престъпна милионерска ***-ос
2
18
 
9
 
! Отговори
zeus преди 9 години
Човека е избран, Рамадан да си завре претенциите където слънце не огрява. Уж големите демократи, а очакват назначения на "наши хора" като през комунизма.
1
3
 
16
 
! Отговори
Таня Илиева преди 9 години
БЕЗОБРАЗИЕ !Този безпардонен мошенник,който ебезкрайно корумпиран, да ни ръководи и дава съвети ,той просто е бита карта !Стига с тия стари муцуни !Не се ли наяде !Това ,ако стане е много жалко за синята идея на Варна ! Срам и позор за града !Има много други качественни хора !