Ангелкова вече е с двама заместници

За зам.-министър на туризма е назначена Надя Маринова
1
Ангелкова вече е с двама заместници
Снимка: архив, Ройтерс

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов за заместник-министър на туризма е назначена Надя Маринова, съобщиха от правителствената информационна служба.

Още по темата
Тя е магистър по икономика от университета Braunschweig, Германия, притежава също така магистърски степени от Техническия университет и от Университета за национално и световно стопанство в София.

Защитила е степен „доктор“ в Нов български университет и пред БАН (ВАК). Има 18-годишен академичен опит в Нов български университет, от които 12 години преподавателски опит в областта на мениджмънта и маркетинга в туризма и управление на проекти в туризма.

Участвала е в реализирането на редица проекти за развитие на интегриран туризъм, по въпросите на младежта и екологията. Притежава управленски опит в сферата на туризма, заемала е и длъжността директор на дирекция в Министерството на младежта и спорта. От 2004 г. е вицепрезидент на „Европейската мрежа от младежки центрове“ към Съвета на Европа.

Само преди дни беше назначен нов зам.-министър на туризма. На поста вече е Ирена Георгиева, която дойде на мястото на освободения със заповед на премиера Бранимир Ботев.

Георгиева е завършила Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Има близо 25-годишен управленски опит в сферата на туризма, участвала е в ръководството на няколко туристически агенции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A cheche da ima sakrachenia da be.na narod okolo 6 ml,240 deputati t e hrantutnici