Атанасов: Легенда е, че са следени полицаи в "Червеи"

"Това е измислено, за да се измамят хората"
8
Атанасов: Легенда е, че са следени полицаи в "Червеи"
Снимка: архив, Reuters

Легенда е, че са следени полицаи в разработката "Червеи", това е измислено, за да се измамят хората, заяви председателят на парламентарната вътрешна комисия Атанас Атанасов /РБ/ във връзка с информацията от прокуратурата, че разработката по време на протестите срещу правителството на Пламен Орешарски не е била срещу недоволните граждани, а срещу полицаи предатели.

Още по темата
„А те установили ли са кои са подслушвани, ако са установили кои са подслушвани, откъде знаят, че не са протестиращи? Нещо много бързат. Още малко и всичко ще стане ясно“, коментира Атанасов.

Той обяви, че утре в парламентарната комисия за контрол на службите за сигурност ще бъде изслушан доклад, в който са констатирани седем нарушения.

Атанасов обаче отказа повече подробности около доклада.

Той отказа да коментира и дали е бил подведен премиерът Бойко Борисов, който заяви, че протестиращи - в сегашния вид на разработката, която е правена, не са подслушвани.

„Аз разбрах, че на премиера е докладвал вътрешният министър, а СРС-тата са експлоатирани от ДАНС. Питам къде са папките на ДАНС? В папките на ДАНС няма нищо, въпросът е къде отидоха тези папки. Ще проверяваме“, закани се Атанасов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сто процента е имало разработка и сто процента нещата вътре са притеснителни .Да не забравяме ,че имахме най наглите хора управлявали България .България влезе в рекордите на Гинес ,за най продължителни всекидневни протести , спомням си че около 400 дни протести , не бяха достатъчни за да си тръгнат от власт истинските червеи.Накрая се скараха Местан и Сергейко , за парите от КТБ и се изсулиха като ни лук яли ни ..Даже Мая сега като е слушам ,имам чувството че съм сънувал година и половина.
7
1
 
0
 
! Отговори
?!? преди 9 години
Не му трябват папки, да хванат хората който са ползвали СРС да ги обвинят в престъпления по служба защото няма 300 дни законно подслушване. Те сами ще запеят кого са подслушвали и на кого са предавали записите!
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва българина още 2-3 партий да вкара в пардамента и ще е още по-весело. :)
5
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Този дори ми е гнус да го гледам....
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Е ТРЯБВАЛО ДА ГИ ПОДСЛУШВАТ,ЗАЩОТО ИЗВЪРШИХА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ И СЛУЖАТ НА ДРУГА ДЪРЖАВА!!! И ПОЛУЧАВАТ ПАРИ ЗА ЕВТИНАТА ИМ ПРОПАГАНДА В ИНТЕРНЕТ И ПО ПЛОЩАДИТЕ
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хи хи хи хи !
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подслушвани са протестърите, да разберем по колко и кой точно им плаща. Кажи Атанасов, по колко плащаха ?!
1
4
 
6
 
! Отговори
Тинев преди 9 години
Че хубаво беше при Цв. Цветанов. Всичко можеше да праиш.....Пък което не е ...... се създаде закон да е!