Управляващите готвят Глинка Комитов за шеф на НЗОК

В момента той ръководи софийската Втора градска болница
14 фев 2015 09:09,
19
Управляващите готвят Глинка Комитов за шеф на НЗОК
Снимка: архив Булфото

Фаворитът на управляващите за шеф на НЗОК е д-р Глинка Комитовq пише в. "Сега". Комитов познава работата на здравната каса, тъй като в продължение на 8 години - от 2002 до 2010 г., беше неин зам.-директор по медицинските дейности, а след това оглави столичната здравна каса. Понастоящем той ръководи софийската Втора градска многопрофилна болница.

Още по темата
Останалите двама претенденти за поста са настоящият шеф на НЗОК д-р Румяна Тодорова, чийто мандат изтече на 12 февруари, и бившият директор на регионалната каса в Пловдив - Иван Маджаров.

Д-р Димитър Петров пък ще заеме поста подуправител на мястото на д-р Динчо Генев. Д-р Петров също има стаж в ръководството на НЗОК - той оглавяваше институцията близо единайсет месеца през 2002 г. През последните години е старши експерт към Българския лекарски съюз.

"До две седмици ще имаме нов директор на здравната каса", обяви вчера проф. Стоян Тонев от ГЕРБ. Следващия вторник кандидатурите ще бъдат официално представени в парламентарната здравна комисия, а в сряда Народното събрание ще гласува критериите, на които трябва да отговарят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
Питащ преди 9 години
Интересно, какво не им харесва д-р Тодорова на управляващите? Та това един от малкото директори , които са в час с всичко в НЗОК и системата. Смяна само и само да е от НАШИТЕ, е престъпление! д-р Глинга Комитов е вече за пенсия-за кога Директор. Да не говорим за голямото недоразумение- д-р Маджаров. Той показа какво може в РЗОК-Пловдив! НИЩО!
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се ли срамува от името си? Един възродителен процес за смяна на името на Глиньо Комитов.
13
1
 
0
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
До историк-анализаторТрагичното е ,че на българина това му харесва даже му се иска нещата да са още по зле.
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kakvo e Tova ime Glinka Stranno kato vnu4kata na fandakova elia Maslina na bG Gen.tonev ot Voenna Bolniza Stana Sam Kmet Sega Deputat a nikoi ne mu darji smetka kade sa is4esnalite milioni ot Voenna Bolniza kato tonev besche schef i mutrite mu Butaha tlasti Bakschi6i skapi ve4eri v Rest Panorama japonskia Zezo oschte li e. Parlamenta 4 g sa malko sa Zezo no toi darji gerb s inform.sa Vseki
11
2
 
1
 
! Отговори
до 11 преди 9 години
Стига си пействал, ***! Нещо много мързеливи го раздавате вие ***!
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Глинка Комитов" ................. име мое, съдба моя.Виж му името и не питай *** ли е тоя.
9
5
 
7
 
! Отговори
историк-анализатор преди 9 години
Мъка другари , голяма мъка . Каквото и да е правителството ще е в пъти по добро от тройната банда на БСП-ДПС-Атака . В България БКП-БСП-ДС има дебелашко самочувствие , че само те могат да са на власт и никой друг . Над 50 години убиват хора , крадат им имотите , пращат хората по лагери за това , че имат дълги коси или къси поли и хранят прасетата с тях , крадат спестяванията на хората като фалират и обират банките , убиват си собствения Министър председател - Луканов и т.н. Това сте другари.
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Глинка е калинка на полски.
7
1
 
8
 
! Отговори
набор преди 9 години
Ванката Маджаров ха ха ха ха -тоя крадец на Първомайската болница -едвам го изритаха!Одит и ревизия!После стана шеф на Пловдивската каса! Правете си изводите, колкото си по-голям крадец, толкова по-нагоре отиваш!Той беше сдс после ндсв, па сега и герб ще стане ако трябва .
6
2
 
7
 
! Отговори
Бранник преди 9 години
Не мота да разбера защо по повод и без повод си чешем езика на тема комунисти и антикомунисти. Комунизма изчезна, но победители са комунистите. Сега какви ни управляват Боко, Цвъки, Плевньо, Цецка, Павлова, Всички за или бивши членове на БКП или потомствени такива.
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо ГЛИНКА,някой Рахманинов няма ли?
4
6
 
9
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Другари , колкото и да ви е мъчно червената сестра на Йотова няма да остане . Такива нагли жени никой не иска . А по принцип е редно всички кадри на БСП и ДПС вън от държавните служби . Да си правят фирми и да си работят .
3
1
 
17
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Източването на НЗОК е най-вече от болници. Не е случайно че всяка година се откриват 3-4 нови болници. Това става разбира се с дейното участие на всички управляващи в БГ. Назначаването на директор на болница , като шеф на НЗОК....е все едно крадец да пази касата.........
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Напиши в гуглето "руски композитори" и ще разбереш!
1
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Глинка - това мъж ли е или жена?