ДПС и Местан осъдиха нападенията в Копенхаген

Нужни са политики на толерантност, убеден е лидерът на партията
Обновена: 15 фев 2015 16:44 | 15 фев 2015 15:57,
75
ДПС и Местан осъдиха нападенията в Копенхаген
Снимка: архив, Булфото

ДПС и председателят му Лютви Местан остро осъдиха терористичните нападения в Копенхаген. Това става ясно от позицията на лидера на партията, изпратена до медиите.

Още по темата

„Фактът, че за кратко време ставаме свидетели на поредните терористични актове, показва още веднъж, че тероризмът е най-голямото и най-страшното глобално предизвикателство пред съвременната цивилизация”, подчертава Местан. Според него противодействието срещу тероризма изисква глобални усилия като по-ефективно международно сътрудничество.

По думите на лидера на ДПС е нужно провеждането на последователни политики на толерантност и взаимно уважение между етнорелигиозните различия.

„Противодействието на тероризма е хуманен дълг на всеки гражданин на Земята, независимо от етнически произход, раса и вяра”, завършва в позицията си Местан.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
толерантен преди 9 години
НУЖНА Е ДЕПОРТАЦИЯ НА ИСЛЯМСКАТА *** !!!
55
0
 
0
 
! Отговори
RasputinRPG преди 9 години
И това се очаква от един истински политик!!!
54
0
 
1
 
! Отговори
атанас тодоров преди 9 години
Пак готови коментари и клиширани обиди към ДПС.Тази партия е единствената с ясни национални и политически цели и има воля да ги прави.И само защото те осъждат терористичния акт пак почва плюене, обиди и обвинения против тях без никакви аргументи.До като в същото време нашите красиви управляващи закопават държавата и всеки ден са на ръба да ни вкарат в международни скандали.Явно обичате да ви е лошо ?
53
0
 
0
 
! Отговори
джонката преди 9 години
Кой пък го интересува вие какво осъждате.
52
0
 
0
 
! Отговори
тарикат преди 9 години
ти не мислиш че имам положително мнение за ДПС
51
0
 
1
 
! Отговори
Непознат преди 9 години
По коментарите, си правя равносметка, че нямате търпение всичко това да се случи и в България.
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Izvinqvam se, 4e pisha na latinica,s nemski kompjutar sami nqmam kirilica!!!Zna4i omrazni sami tiq! Amerikancite gi sazdadoha za da oburkat durjavata ni oshte poveche! DPS e naiotvratitelnoto qvlenie v balgarskata politika ot vsichki vremena!
49
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя змийчок изсъска и изплю поредните си отровни глупости!!!
48
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И Доган и Местан размахваха показалец на Бойко да внимава,защото те подържали етническия мир.С една дума ако не им играем по свирката ще пуснат терористите в действие.Хайде разследващите журналисти да извадят записите за поведението на тия "демократи"и ги предоставят на прокуратурата за анализ и образуване на дело .Да се осветлят и имотното състояние и далаверите с "обръчите" за да видят отрудените мюсюлмани какви мафиоти ги маниполират,че са техни защитници.
47
0
 
12
 
! Отговори
Йордан преди 9 години
Дабе, те стрелят на месо(Париж, Дания), взривяват вагони с майки с деца(гара Буново), направо ни колят - щото сме християни(Ислямска държава)! НИЕ ОБАЧЕ ДА ПРОЯВЯВАМЕ "уважение между етнорелигиозните различия"! Ами последния, като го колят, да си подаде и другата глава!
46
1
 
7
 
! Отговори
ДАН преди 9 години
До Анонимен..........И НА ГАРА БУНОВО---НАПОМНИ МУ
45
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гузен негонен бяга
44
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тя толерантността на европейските правителства доведоха до това положение.Сега разбирате ли какво е толерастия.Прибрахте тая *** толерирахте ги,дадохте им права по-големи от това на Българите и Румънците,сега нека ви трепят.И това е само началото.Без радикални мерки срещу всички дошли извън Европа,няма да има мир.
43
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те от ДПС са против атентатите.Предпочитат икономическо заробване и след това пиене кръвта на държавата.Или, поддържат жертвата жива, за да има какво да изсмукват от нея.Иначе в популистките лозунги са ненадминати- борци за права и свободи.
42
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
браво на нападателите в копенхаген добре се отблагодаряват на сащ-ционистите че ги прибраха в европа и им дадоха всички права
41
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тук никакви се мъчат да ни убедят че ДПС са турци. Цъ другаре по големи болшевики от тия няма ,те и говорителка си имат Бялата Златка плащат и месечна заплата и извънредни ако ходи и дига пушилка пред някоя джамия. Между другото чрез червеите си изнесоха целият архив на БЪЛГАРСКОТО МВР във москва .
40
1
 
3
 
! Отговори
Samo minavam преди 9 години
Павле и да не искаш,пак ще осъждаш,зер,вземе да излезни статия и във Вашинктон пост,тогава става многоооо лошо.
39
1
 
5
 
! Отговори
до 39 преди 9 години
Какво общо има недоразумението / Гърци/ със Света София. Ти за Източната Римска Империя не си ли чувал .След края и наречена на кратко Византия за да не се бърка със западната Римска Империя. Кои са тия гърци ,измислини от Англииската корона и по точно Лорд Баирон ,какви претенции може да има един народ и една държава на със 170 год. история.
38
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Московския библиотекарин какво се е загрижил. Сараиският му стопанин го изритал във неделя да блещи мурафети
37
11
 
4
 
! Отговори
ГТ преди 9 години
И да допълня... българите, които се надпреварват да лижат *** на американците и американския начин на живот, нека погледнат кои гости им управляват държавата преди да определят кой бил излишен в земите на тази доста бедна държавичка. Недейте да гледате само на нещата, които ви харесват в дадено нещо, вижте и другата страна. Тия земи не са на българите, доколкото знам преди 681-ва те са колили тук, живеещата преди тях "нация", описано в учебниците като "велико събитие".