КНСБ: Борисов е по-мъдър и се научи да управлява

Държавата е по-малко зле, оцени синдикатът за 100-те дни на кабинета
Обновена: 16 фев 2015 16:11 | 16 фев 2015 16:08, Анисия Иванова
91
КНСБ: Борисов е по-мъдър и се научи да управлява
Пламен Димитров. Снимка, архив Булфото

Правителството се справи в определена степен с политическата нестабилност, а премиерът Бойко Борисов се научи да управлява. Това заяви пред журналисти президентът на КНСБ Пламен Димитров като оценка на първите 100 дни от управлението на кабинета.

Нашата оценка по-скоро е оптимистична към момента и по-скоро е добра, посочи той.

Министър-председателят Бойко Борисов действа по много по-мъдър начин, отколкото действаше при предишното управление. Сякаш в момента се е научил да управлява и то доста сложно, с много вътрешни напрежения, които успява да овладява, отбеляза президентът на КНСБ.

По думите му държавата е по-малко зле, отколкото беше преди три месеца - като политическа стабилност, финансова стабилност и като намерение и надежда, че може да има някакво управление у нас.

Тази сложна коалиция започна по някакъв начин да работи, не казвам, че е по най-добрия, коментира Димитров. Според него здравният министър работи по най-лошия начин. Като добър пример Димитров определи разрешаването на проблема с БДЖ.

"За мен са решаващи три неща, които ще станат през следващите месеци - ще се намери ли решение за пенсионната система и как ще продължи реформата там, дали ще се сложат на масата намерения за нова икономическа и индустриална политика и дали политиката по доходите ще бъде изведена напред в тази необходимост, която икономиката позволява", каза Димитров.

В момента икономиката позволява по-високи доходи, но затова трябват политическа воля, посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: кабинетуправлениеКНСБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
22
 
! Отговори
Комисаря Иванов преди 9 години
Поредния виц на Пламен Димитров :Борисов станал умен!Ха,ха,ха!Да те открехна г-н профсъюзен *** :И двамата сте *** , но Борисов е по-богатия!Ха,ха,ха!!!
46
1
 
21
 
! Отговори
УРКО преди 9 години
А ти май си станал, по-продажен. И си се научил, да се навеждаш, по-ниско!
45
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тиквата и отбора от калинки ще унищожат България, взе 10млд? за да си осигури премиерстването.Към всички - Тиквата от злато да беше по-евтин щеше да е!Не вашите деца , а вие ще видите зор в плащането на тоя дълг. България не е Гърция и за нас 10млд$ са равни на 100 за гърците.Свалете тиквата и откажете заема иначе парите ще ги профукат , а вие няма да ядете.
44
0
 
7
 
! Отговори
ХризантеМ преди 9 години
До ХризантемаХризантема ,искаш ли да играем на пролет? ....
43
10
 
0
 
! Отговори
Хризантема преди 9 години
До 51 червен анонимник. Ха-ха-ха, глас в пустиня. Иска ти се, ама не зависи от такива като теб.
42
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този на снимката е един от кърлежите в държавата. Що не каже колко пари измъкнаха с Тренчев от КТБ ,и двамата бяха с платинени карти.Знаеха само да теглят и никога не са върнали и лев.Просто пиявици.
41
1
 
15
 
! Отговори
МРАВКА преди 9 години
ПЛАМЕНЧО,ЗАЩО СИ КРИВИШ ДУШАТА И ГОВОРИШ НЕБИВАЛИЦИ? ТОЯ НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ МЪДЪР,ВИНАГИ ШЕ СИ БЪДЕ ТАКЪВ КАКЪВТО ГО НАРИЧАТ ПИШЕЩИТЕ ТУК.
40
0
 
9
 
! Отговори
работник с потник преди 9 години
в нашата фирма сме двама работника с трима началника: шефа,майка му и бащата на същия..моля за съвет...към кой синдикат да се запиша,че когато си поискам парите за отпуската или премия за 12 часовия ми работен ден ,да мога да разчитам на някаква подкрепа...p.s Няма да чакам наготово ,само кажете ,кога да грабна сопата.......
39
2
 
3
 
! Отговори
лукчо преди 9 години
До Стат комунягати не си никакъв Стар ***..постът и е хакан с паравописни грешки ...най-вероятно си Стар ,неграмотен демократ,полуфабрикат ...............
38
2
 
7
 
! Отговори
КУРЧАТОВИЙ 104 преди 9 години
Сега разбрахте ли, кой в действителност. Зад псевдонима-СТРАНДЖАТА!
37
4
 
12
 
! Отговори
баси гьотверена преди 9 години
борисов е станал по-мъдър а ти си станал най-обикновен подмазвач...долу КНСБ ! Да живее Подкрепа!
36
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бре-е-е ,значи и тоя е в кюпа ,дето ще крадат милиардите заем :)) ! Унищожиха нацяло българският род !Османска империя не го беше направила за 5 века,а шепа продажници го направиха за 25 години !! Мъка-а-а-а-а......
35
4
 
15
 
! Отговори
За 30 сребърника преди 9 години
И този иска на софрата на "апостолите".Още веднъж разбирам защо Леонардо е велик.
34
4
 
11
 
! Отговори
ХАХА преди 9 години
Стига бе подлизурко КНСБ ЗАМИНАВА ЗАМИНАВАШ И ТИ
33
3
 
7
 
! Отговори
Долар ФЕДов преди 9 години
До ***"Каролев посочи, че може да бъде намалена субсидията за БДЖ или да се реализира пенсионната реформа, което ще спести средства за бюджета"Да, този с който се сби, от своя страна пък защитава сега неговата кауза :)))))Всички се командват от едно и също място, и цирка за пред овцете няма нищо общо с него!
32
2
 
6
 
! Отговори
Извадка от песен преди 9 години
.... до министра дорастеш,А если туп как дерево родишся баобабом,Тьй баобабом будеш тьсяч лет пока помреш ...Вл.ВисоцкиПредполагам, че повечето няма да имат нужда от превод
31
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
VSI4KI ZNAEM ,CHE IKONOMIKATA RAZRE6AVA PO -VISOKI DOHODI .PROBLEMA E V GOLEMITE IGRA4I ,TE ISKAT PO-GOLQMATA CHAST OT PE4ALBITE IM DA SI OSTAVAT PRI TQH ....A ZA ZAPLATKI EDNO 300-500LV IM STIGAT NA BUDALITE .
30
2
 
11
 
! Отговори
срам преди 9 години
Оказва се,че управлението на България е ПУЦ(професионален учебен център) за начинаещи "политици" от бкп!?
29
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха ха ха. По-мъдър бил! И по-надупен към Краварските господари. ***.
28
5
 
14
 
! Отговори
Инсайдър преди 9 години
Пламенеееей, за колко сребърника се продаде като ти обещаха да седнеш на стола на Лукарския, който със сигурност за нищо не става и ще отплава на сладка държавна службица далеч от пределите на отечеството, откъдето миризмата трудно ще достига до България.