След популизма ще дойде времето за плащанията!

Борисов: Ако някой покаже откъде да вземем пари, ще му дадем тази възможност още днес
Обновена: 18 фев 2015 14:02 | 18 фев 2015 11:10, Надежда Бочева
312
След популизма ще дойде времето за плащанията!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов предупреди, че ако Народното събрание не ратифицира планирания нов дълг от 16 млрд. лв., в един момент след популизма, ще дойде времето за плащанията.

Още по темата
"Да видим, ако не приемат дълга, ако някой покаже откъде да ги вземем (средствата – бел. ред.), понеже аз не знам, ще предоставим на други тази възможност. И то още днес. Популизмът има измерения до едно време. Оттам нататък са плащания“, каза Борисов преди началото на днешното заседание на Министерския съвет.

Допълнителният заем от 8 млрд. евро бе одобрен миналата седмица в спорни гласувания от две парламентарни комисии – външна и бюджетна.

БСП направи днес пореден опит да осуети тегленето на новия дълг. Депутатите от левицата поискаха точката за ратифициране на договора да бъде оттеглена от дневния ред на Народното събрание.

Бойко Борисов се поинтересува също кога е днешната първа копка за Северната скоростна тангента. "Осми декември най-късно трябва да е готова Северната тангента, за студентския празник да пътуват по нея“, поръча той и после уточни: "Тази година".

Още икономически и политически новини четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
28
 
! Отговори
Оставка преди 9 години
Еееее де такъв късмет за народа.....