Заемът е нужен след метежа на предишното управление

Брутално ще се спазват законите, закани се Борисов
21 фев 2015 11:45, Александър Попов
458
Заемът е нужен след метежа на предишното управление
Снимка: Булфото, архив

В момента политическите ни опоненти се противопоставят на искания от нас заем, но те нямат минимална финансова компетентност, за да разберат, че той е изключително нужен. Това заяви Бойко Борисов по време на посещението си в Сандански.

Още по темата

При предишното управление се извърши един метеж и ако не бъде стабилизирана България, ще падне нейния рейтинг, аргументира заема той. Според него кабинетът на Пламен Орешарски се е опитал да заличи всеки успех на кабинета "Борисов 1".

Премиерът изрази надежда, че контрабандата ще бъде сведена до нула по време на сегашното управление и по този начин да се увеличат приходите в държавата с 50%.

Забранил съм всякакви волности и брутално трябва да се спазват законите, закани се Бойко Борисов, цитиран от Фокус. Според него изключително внимание трябва да се отдели на енергетиката, от която години наред, са били източвани средства.

Той изтъкна, че ГЕРБ не се е върнала отново на власт с празни обещания, а ще продължи започнатото в предишния мандат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


458
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
288
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
TOVA NAGLO NAHALNO MILICIONERSKO ZIVOTNO AMERIKANSKI LIZAC SKAPAN TRJABVA DA BUDE SVALENO OT VLAST !! HAIDE VSICKI DA GO SVALIM TOJA MUTRO-MILICIONERSKI *** ??
287
1
 
2
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Метеж и то зле режисиран беше жълто-паважния карнавал! А февруари бяха истинските протести на хората, които все още им пука за България! И се благодарете, че българина е хрисим и добър човек, защото като нищо можеше да се развият зле нещата..
286
1
 
4
 
! Отговори
доцент преди 9 години
Боже избави ни от това американско гъзоближещо същество.
285
1
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Странна логика, щом не харесвам Борисов съм "червен"***.Разни гербави фашизоиди ме обиждат,без да ме познават.
284
1
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Вярваме ти Борисов, на всичките ти изговорени глупости във времето и сега ти вярваме.За 1 млр заем щяхме да фалираме,децата и внуците ни цяха за плащат,ама сега вече няма защото ти ще го теглиш.Но знаеш ли какво мислим,че добре е че дойде Орешарски,че малко оправи бакиите ти от предните3,5 години управление.Мълча си човека и работи,и фискален резевр ти остави-то данните от МФ се четат от хората които разбират от тези работи,не от гамените като тебе.И пак О решарски ти е виновен .
283
1
 
12
 
! Отговори
ДИДИ преди 9 години
То и наглостта трябва да има граници! Ако Орешарски е направил "метеж" с 1,5 млрд. лв. заем, то тия очевидно се опитват да ни заличат от лицето на земята!
282
1
 
10
 
! Отговори
sis преди 9 години
***.Зарекал съм се, че ако го чуя тоя да каже че е виновен ТОЙ за нещо, ще ида и ще гласувам за него .....Но няма да го доживея това, така че и той няма да доживее аз да пусна глас в негова полза.
281
2
 
13
 
! Отговори
ник преди 9 години
***
280
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде стига си се оправдавал с предишното управление.То продължипо-малко от година .ПРеди предишното управление имаше друга управление и то беше твоето управление .Така че парите които искате са за твоето и заради твоето управление.
279
1
 
9
 
! Отговори
Bulgatani преди 9 години
Днес България иска да легализира проституция. Ако няма друг избор... Това е добър ход за стабилизиране на икономиката.
278
3
 
6
 
! Отговори
РУМЕН преди 9 години
До Анонимен: ЛИКВИДАТОРСКИ БЛОК СЕ КАЗВА -НАЧЕЛО НА КОЙТО БЕШЕ ЖЕЛЮ С НЕГОВИТЕ УКАЗИ ОТ 1992 Г. ЗА ЛИКВИДИРАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ! КОЕТО НЕ ПОПРЕЧИ ДА БЪДЕ ИЗПРАТЕН С ВОЕННИ ПОЧЕСТИ !
277
2
 
20
 
! Отговори
РУМЕН преди 9 години
ПРИКАЗКИ АЛА ВИДЕНОВ ! ЖАН ВИДЕНОВ Е ВИНОВЕН ЗА ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ,КОЛКОТО ОРЕШАРСКИ Е ВИНОВЕН ЗА СЪЩОТО,ЗА КОЕТО ТОЗИ БЕЗХАБЕРНИК ГО ОБВИНЯВА ! ПРЕДИ ЖАН БЪЛГАРИЯ БЕ ЛИКВИДИРАНА ОТ СДС-ЛИКВИДАТОРИТЕ ! ПРЕДИ ОРЕШАРСКИ БЕШЕ МИНАЛ ЦИКЛОНА НАРЕЧЕН ГЕРБ ,НАЧЕЛО С НЕГОВИЯ БЕЗХАБЕРНИК ,ОТ ТАЯ СНИМКА !
276
2
 
15
 
! Отговори
евлоги преди 9 години
На избирателите на борисов и господ не може да помогне, днес е прошка нека са щастливи. Първият път, когато дойде на власт приказваше за парите от Европа, за да има за какво да приказва, докато бъде ликвидирана изцяло българската икономика. Сега взема заем, който е очевидната последна крачка за продажбата на отечеството ни. Нека са простени и външните убийци на България и малаумните самоубийци между нас. Животът ни мина с *** начело на държавата ни.
275
28
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само крастави ,червени *** плюят под статиите с Борисов !
274
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Търсят се разликите в резултатите от дейността на депутатите ни след 1989г и тези на жабите от кварталното блато!
273
1
 
8
 
! Отговори
фрог пържен преди 9 години
Мнооооого се сраде,обречени сме!
272
1
 
8
 
! Отговори
Georgi преди 9 години
Aide stiga s tiq opravdaniq be... Stiga veche, vsqko pravitelstvo plue minaloto i tegli krediti da pokriva shtetite a vsushtnost nie naroda sme edinsvenite oshteteni... AIDE BE HORA DAVAITE DA GI PALIM JIVI BE!!! Kakvo minalo pravitelstvo shte mi razpravq toq curvul, deto 1 godina ne vlizashe v parlamenta i se sopolivi kato 10 godishen dechko shtoto Oresharski e na vlast a ne toi.
271
1
 
21
 
! Отговори
КЪМ 340 преди 9 години
ИЗВИНЯВАЙ ,НО АЗ НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ЧЕРВАНИТЕ *** И ТОЧНО ЗАРАДИ ЧЕРВЕНИТЕ *** ГЛАСУВАМ ВЕЧЕ ГОДИНИ ЗА ГЕРБ ,НО НЕ СЪМ ЩАСТЛИВ ЧЕ РАБОТЯ ЗА 600 ЛВ. В СОФИЯ А БОРИСОВ СЕ Е ОГРАДИЛ ОТ СКЪПО СТРУВАЩИ НИ СЪВЕТНИЦИ И БЕЗБРОЙ АДМИНИСТРАТОРИ С ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ И НИКОГА ДЕФИЦИТЪТ НЯМА ДА НАМАЛЕЕ ДОКАТО ТАКИВА НЕНАСИТНИ АКУЛИ ЛАПАТ ОТ БЮДЖЕТА. НЕ МОЖЕ ТЕ ДА ЖИВЕЯТ ПО АМЕРИКАНСКИ А НАРОДА ДА ТЕГЛИ ВЕЧЕ 25 Г. ХАМУТА И ВСЕ СМЕ ЗЛЕ....ДАЛИ НАРОДА ,КОЙТО ПЛАЩА Е ВИНОВЕН ,ЧЕ ЩЕ ГО НАТОВАРЯТ С ТОЗИ ОГРО
270
2
 
28
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
Братя българи,процесът по продажбата на страната тече с пълна сила.Отвътре се краде всичко:от желязо и ламарини,до ДДС в огромни размери.Отвън се теглят заеми,които няма да могат да бъдат погасявани.Темата за нивото на престъпността и корупцията вече е банална.Не знам за какъв метеж говори гуспудина но такава жажда за разруха и унищожение едва ли някога историята помни и едва ли ще има в бъдеще.Жалко за патриотите дали живота си за щастието и независимостта на Родината.
269
1
 
35
 
! Отговори
между редовете преди 9 години
Щом са направили метеж, вкарай ги в затвора. Ако не ги вкараш, значи някой лъже.