Сидеров бойкотира срещата при президента, била пиар

"Темите за дебат са като лексикон, само за венерическите болести не се е сетил"
23 фев 2015 14:38,
148
Сидеров бойкотира срещата при президента, била пиар
Волен Сидеров Снимка: архив, БТА

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров отказа да отиде на консултациите, организирани от президента Росен Плевнелиев, с партиите в парламента.

Държавният глава провежда разговорите всяка година в така наречения месец на политическите консултации. Днес Плевнелиев започна срещите от най-малките формации. Преди обяд разговаря с АБВ, а за следобед беше насрочил разговорите с „Атака“.

Още по темата
„Не виждам логика президентът, който е представителна фигура, да консултира нещо с парламентарните партии“, обясни мотивите си за отказа Сидеров.

Той изброи и темите, които Плевнелиев е предложил за обсъждане - реформи, референдум, изборно законодателство, международна и регионална сигурност, кризи и природни бедствия.

„Само за венерическите болести не се е сетил. Това прилича на нещо като лексикон, като „Стани богат“, но политиката не е игра и този човек трябва най-после да го разбере“, каза шефът на националистите.

Сидеров обвини Плевнелиев, че си прави пиар акция с консултациите. „Не виждаме защо трябва да участваме в нея, ние не сме рекламна агенция, не се занимаваме с реклама на несъстоятелни политици“, обясни още лидерът на „Атака“ пред президентството.

Шефът на националистите се обяви и против изборния референдум, който Плевнелиев има намерение да свика. Той отново припомни идеята си за допитване до народа за излизане от НАТО и обясни, че заедно с БСП и АБВ се събират 61 депутатски подписа – достатъчни, за да се инициира референдумът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
10
 
7
 
! Отговори
дамдум преди 9 години
Г-н Сидеров нали Куба беше свободна развита и просперираща страна която не е колонизирана и ни давахте пример с Куба.Защо аджеба сега кубинците бленуват да ги колонизират а и президента им прави всичко възможно да помага за колонизацията??
73
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако беше отищъл, президента веднага щеше да се сети за гонореята, на която така приличаш!
72
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С марионетки на САЩ не се преговаря , ние позицията на САЩ я знаеме - унищожение на Българите допустимо население 4 милиона..
71
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Под МАСАТА!!!
70
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя е мопомрачителен ***!Абсолютен ***!Капка е НАЦИОНАЛЕН герой ,че го е търпяла толкова време!
69
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пациента в изолатора !
68
11
 
13
 
! Отговори
Давай Волене преди 9 години
Газ,газ, газ до дупка.От яд газ пикаят ГЪРБ-авите.ГАААААЗ
67
12
 
14
 
! Отговори
гост преди 9 години
чудя се кой вярва на тая ***, най голямата политическа ***
66
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е в Атака, четете, слуиайте и гледайте и проглеждайте!
65
9
 
3
 
! Отговори
До 82 преди 9 години
Човече, съчиненията ти не са съответстващи с реалността ! Вземи спешни мерки или намери друго място за избиване на комплекси !
64
8
 
10
 
! Отговори
инженер-пенсионер преди 9 години
Навремето , който не е служил ставаше за подигравка на всички мъже и жени . Сега този полумъж , който не е служил в казармата плаши с партизанско движение . Щял да става партизанин . Ало това не ти е Варадеро и Париж с шампанско от 500 евро бутилката. Само комплексар може да харчи така просташки , когато неговия електорат е най бедния в България .
63
6
 
9
 
! Отговори
seira преди 9 години
До протестър 69:ПИЛЕНЦЕ!ОБЯСНИ НА АУДИТОРИЯТА, КОИ СТЕ ТИЯ "ПРОГРЕСИВНИ ХОРА" И КОЯ Е ТАЯ "СВЕТОВНА ДЕМОКРАТИЧНА ОБЩЕСТВЕНОСТ"!?А, КОЛКОТО ДО "ДРУГАРИТЕ" БАРАК ОБАМА И РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ, ОПРЕДЕЛЕНО НЕ МОЖЕШ "ДА НИ ОТВОРИШ ОЧИТЕ" ЩО ЗА ПОЛИТИЦИ И ХОРА СА - ПРОСТО НЕ СИ ГРАМОТЕН!!!
62
11
 
7
 
! Отговори
Мис Чуколина преди 9 години
Болен не е бил в казарма защото имал 10+ диоптъра късогледство, не е носил очила, не е правил операция а е работил като фотограф. Единствения сляп фотограф в света!!!В БНА не влизаха само инвалиди и луди и евентуално гейове, хайде помнайте какъв е бил той?
61
12
 
4
 
! Отговори
ВМРО преди 9 години
Лигльо!
60
11
 
15
 
! Отговори
коци преди 9 години
БРАВО ВОЛЕНЕ !!
59
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Яловото джудже Болен за съжаление е и луд.
58
6
 
20
 
! Отговори
<><> преди 9 години
Ако Сидеров е луд ...то какви са хората които гласуваха за човека който им каза че "пари няма, няма и да има ...да съдят картофи и да пасят овце за да не умрат от глад" ? Тия същите индивиди смеят да определят Сидеров като "луд"......нелогично е !
57
12
 
6
 
! Отговори
протестър преди 9 години
Който мрази Президента господин Росен Плевнелиев е световен комунист-терорист и изверг и ще бъде наказан от световната демократична общественост. Да се вдигнем всички прогресивни хора по света и да защитим най-добрия президент на света след Обама разбира се Призовавам на 25. 02 всички на протест пред президентството в отпор на руската пропагандна война срещу нашия Президент господин Росен Асанов Плевнелиев.
56
11
 
11
 
! Отговори
дамдум преди 9 години
Г-н Сидеров май не срещата ри президента а вашата постъпка е пиар ,че ви забравиха хората търсите начини да напомните че ви има и ви трябват пари ако има кой да ви купите да знае че служите вярно до изчерпване на сумата
55
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сидеров вече беше в управлението, видяхме го какво може т.е. нищо не може освен да прибира пари от Местан и да харчи на Варадеро.