Сидеров бойкотира срещата при президента, била пиар

"Темите за дебат са като лексикон, само за венерическите болести не се е сетил"
23 фев 2015 14:38,
148
Сидеров бойкотира срещата при президента, била пиар
Волен Сидеров Снимка: архив, БТА

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров отказа да отиде на консултациите, организирани от президента Росен Плевнелиев, с партиите в парламента.

Държавният глава провежда разговорите всяка година в така наречения месец на политическите консултации. Днес Плевнелиев започна срещите от най-малките формации. Преди обяд разговаря с АБВ, а за следобед беше насрочил разговорите с „Атака“.

Още по темата
„Не виждам логика президентът, който е представителна фигура, да консултира нещо с парламентарните партии“, обясни мотивите си за отказа Сидеров.

Той изброи и темите, които Плевнелиев е предложил за обсъждане - реформи, референдум, изборно законодателство, международна и регионална сигурност, кризи и природни бедствия.

„Само за венерическите болести не се е сетил. Това прилича на нещо като лексикон, като „Стани богат“, но политиката не е игра и този човек трябва най-после да го разбере“, каза шефът на националистите.

Сидеров обвини Плевнелиев, че си прави пиар акция с консултациите. „Не виждаме защо трябва да участваме в нея, ние не сме рекламна агенция, не се занимаваме с реклама на несъстоятелни политици“, обясни още лидерът на „Атака“ пред президентството.

Шефът на националистите се обяви и против изборния референдум, който Плевнелиев има намерение да свика. Той отново припомни идеята си за допитване до народа за излизане от НАТО и обясни, че заедно с БСП и АБВ се събират 61 депутатски подписа – достатъчни, за да се инициира референдумът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
volen znaci svoboden prezident--drugar na legendata kobzon
93
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Давай Волене! С теб сме!
92
1
 
13
 
! Отговори
literator преди 9 години
Ерудиран, образован, принципен, смел и последователен ....достойният Волен Сидеров !
91
10
 
2
 
! Отговори
важно! преди 9 години
Изключително скандално, безпрецедентно и ексклузивно Владимир Путин свали пагоните на своя пратеник в Задунавието Волен Сидеров, съобщиха от телеграфна агенция ПИГ. Само преди няколко месеца руският ръководител даде чин полковник на белокосия политик и възможност да ръководи цял полк на фронта в Украйна.
90
2
 
12
 
! Отговори
марко тотев преди 9 години
абсолютно точно и правилно от какъв зор волен ще ходи при нахендреният за президент мухлясъл чехъл по бързо може да кресне на американското посолство на чехъл президентствуващ ВОЛЕН дори плюнката си няма да хвърли
89
19
 
4
 
! Отговори
Юруш ефенди преди 9 години
Волен го е страх от задължително гласуване че тогава ще има 1%..ха..ха
88
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименСкоро ще се срещне и с Путин, спи спокойно
87
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Mr.STARBUCKSТова не е работа на глупаците като тебе, бе!
86
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МишоМишо, отдалече смърдиш!
85
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЧОВЕКА СЕ ОПИТВА ДА НАПРАВИ НЕЩО НО НЯМА АВТОРИТЕТ. А БЕЗ АВТОРИТЕТ КАКЪВТО ИМА ТИКВАТА ОТ БАНКЯ НИЩО НЕ СЕ ПОСТИГА. ЗАЩОТО ТИКВАТА ОТ БАНКЯ ИМА ДОСТА ГОЛЕМИ ЗАСЛУГИ ЗА ДА ИМА И ИЗБИРАТЕ ЛИ. ТЕЗИ ИЗБИРАТЕ ЛИ КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ТИКВАТА СА НОВОИЗЛЮПЕНИТЕ САФИЯНЦИ. А КАКТО СЕ ЗНАЕ СЕЛЯНИН СЕЛЯНИНА ПОДЪРЖА.
84
14
 
6
 
! Отговори
Мишо преди 9 години
Сидере,защо грандиозните успехи при ссоциализъма и комунизъма не се изучават в училище????? Отговора Е: ЗАЩОТО ВИ Е О*АН ГЪЗЪ.
83
3
 
25
 
! Отговори
дедовия преди 9 години
Умните у нас считат за луди.
82
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всичко на плевела е глупост и пиар
81
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** евроатлантически ***, скоро ще ви се види тесен света!
80
14
 
6
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
Всъшност АТАКА, какво прави в Народното Събрание ,освен че си взима кеш парички !?И в този контекс следва, че и Волен няма работа при Президента.Другаря с оформените веждички и с фондютен по сурата ,къносаната коса/Кобзон/ го очаква.
79
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, някой може ли да ми отговори смислено на въпроса - тоя що го водят националист, след като си е една съветска *** от най-долен вид?
78
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОЙ ТОЗИ БЕЗРОДНИК ХОДИ НА СРЕЩИ САМО С ПУТИН !
77
11
 
5
 
! Отговори
7 преди 9 години
До АнонименСидеров вече 10 години се напъваш и нищо неможе да родиш. Как си мислиш че може да вземеш власта? Само с празни приказки ли? С празни приказки власт не се взима тавариш._____________________На Боко му се получи.... странно.
76
9
 
6
 
! Отговори
неволен преди 9 години
Тоя па от всички възможни начини да напомни за себе си , винаги избира най-тъпия !
75
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сидеров вече 10 години се напъваш и нищо неможе да родиш. Как си мислиш че може да вземеш власта? Само с празни приказки ли? С празни приказки власт не се взима тавариш. Но и на теб власт не ти трябва ти и така си си добре. Да му мислят простите овце които взимат по 100 евро пенсии и по 200 евро заплатки.Ти не си от тях. Но пък за сметка на простите овце си взимаш тлъстата субсидиика и си развяваш байряка напред назад. И както са казали умните хора. Кучетата си лаят а кервана си върви.