Плевнелиев определи като "нагло" убийството на Немцов

Президентът подкрепя идеята за втора кабинка на Банско
Обновена: 28 фев 2015 19:35 | 28 фев 2015 13:05, Веселина Йорданова
115
Плевнелиев определи като "нагло" убийството на Немцов
Росен Плевнелиев. Снимка: архив, БулФото

Надяваме се много бързо да бъдат разкрити и наказани със законни средства извършителите на това нагло убийство. Това коментира президентът Росен Плевнелиев в Банско по повод убийството на руския опозиционен политик Борис Немцов.

Още по темата
"Русия има нужда от плурализъм, Русия има нужда от различни мнения. Ние обичаме и уважаваме тази Русия - на култура, на талант, на православие, тази Русия, която ни е освободила. Притесняваме се от Русия на неспазване на върховенството на закона и Русия, която анексира чужди територии”, каза още държавният глава.

Руският политик беше застрелян снощи в центъра на Москва с четири изстрела от преминаваща кола.

Росен Плевнелиев е в Банско за стартовете за Световната купа по ски - алпийски дисциплини за жени, на които градът е домакин тези дни, предаде БТА.

На въпрос, дали е необходима втора кабинкова въжена линия, президентът отговори, че като държавен глава е имал принципна и категорична позиция в подкрепа на развитието на българските курорти. "Аз познавам този регион, това е моят регион, моят край, виждам потенциала му и заставам зад него. Туризмът е индустрия, която е най-важна за България. Не можем и не бива да губим от безсмислено противопоставяне. България може да се поучи от Австрия, от Швейцария, от най-добрите на планетата. Имаме същите дадености".

Плевнелиев добави, че е нужно може бе малко повече отговорно отношение. "Не се ентусиазирам от безпринципни сблъсъци, заставам зад принципния подход, съобразно най-добрите екологични стандарти, но в интерес на икономическата перспектива на българските региони“, коментира българският президент, според когото Банско заслужава втора кабинка.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ох, притесних се, толкова часове да няма изявление от наш Роско!
22
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** КОЙ ГО ПИТА ТОЯ КРЕЕЕТЕН БЕ?????????? ПОРЕДНИЯ ГАФ НА ТОЗИ ПРЕЦЕДЕНТ, ЗА КОЙТО ДОРИ НЯМА ДА БЪДЕ ПОТУПАН ПО РАМОТО ОТ ОТВЪДОКЕАНСКИТЕ МУ ГОСПОДАРИ!!!
21
0
 
22
 
! Отговори
Иванов преди 9 години
Що за президент имаме?Току що слушах изказването му и оставам гръмнат, как може да внушава саморазправа с опозицията в Русия. Та това дори Обама не си позволи?
20
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
американската агентура получи ключовите думи за убийството на Борис Немцов и вече час и половина ги излъчва в мрежата:"Диктаторът Путин разстреля на 100 м. от Кремъл, в присъствието на украинския модел Анна, опозиционния лидер Борис Немцов!" .Хонорарите ще се изплащат след 3 март .
19
0
 
10
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
Специален поздрав за ***: YouTube-"Я рускии окупант". Чакам мнения
18
1
 
27
 
! Отговори
Валери преди 9 години
Аз пък намирам за нагло изказването на това хемафродитно същество. Когато големите воюват плюнките мълчат.
17
0
 
22
 
! Отговори
Българин преди 9 години
"Плевнелиев определи като "нагло" убийството на Немцов"" Барабар Петко с мъжете" , "на всяко гърне мюрудия".Наш Плевньо пак се "изказа" по въпроса. Едва ли има нормален човек ,който да иска смъртта на другите-били те опозиция ,били те управляващи. Бог да го прости Немцов ,но прочетете руските сайтове.Вижте какво мислят за него обикновените руснаци...
16
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ком. 1Ти как така вече определи убийството на Немцов като политическо? След като знаеш, че е политическо, сигурно знаеш и кой политик го е поръчал? И щом Немцов бил говорил против Путин, то....Ами че то точно заради *** с такава логика се и случват подобни наистина нагли убийства.Политическо убийство е това на Кенеди, президент с висок рейтинг, в случая с Немцов нещата са на обратно, имаме политическо джудже с 0.05% рейтинг принесено в жертва за да видят глупците лошия Путин.
15
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя отново започна с оплюването на Русия - няма начин, доларите трябва да се заслужат.
14
1
 
31
 
! Отговори
se преди 9 години
Стига сте го показвали президента.Тох най малкото има право да коментира !
13
2
 
29
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
Когато Роско говори и лифтовете мьлчат
12
0
 
31
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
Роско ТИТАН на муждународната политическа сцена
11
0
 
29
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
Кой бе? Роско ли? Абе мани го тоя бе
10
0
 
29
 
! Отговори
onq преди 9 години
За информация на този жалък образ президента не нагли, хуманни, красиви, благородни и пр. убийства няма! Както и изказването му за войната в Украйна, че била незаконна, ами то законни войни също няма.
9
0
 
24
 
! Отговори
ПЕтен махер преди 9 години
Ами нагло му се струва на човека, защото и него врата го стяга и какво ли си вика: Що ли грешниците не ги пазят парите им?
8
0
 
15
 
! Отговори
Путин преди 9 години
До ббскоро......
7
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А аз определям като нагли и непрофесионални изказванията на пишман дипломатите ни!
6
1
 
13
 
! Отговори
boko преди 9 години
TOIA PE.ERAST DA MLQKNE,CHE STANAHME ZA SMIAH PRED VSICHKI...NEMCOV-EDIN MRQSNIK I PREDATEL...NO ZA MQRTVITE ILI DOBRO ILI NISHTO....
5
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мисля, че следите на това убийство водят към Бялата къща в Планетата на маймуните.
4
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудя се какво мекотело трябва да си, да говориш за анексиране на територии и кабинкови лифтове, докато обсъждаш нечия смърт, а в същия момент да си на ски в Банско?