Депутатите от властта доволни, че Бъчварова ще оглави МВР

Разумно е там да бъде назначена жена, отчетоха Реформаторите
Обновена: 5 мар 2015 13:55 | 5 мар 2015 12:16, Камелия Цветанова
128
Депутатите от властта доволни, че Бъчварова ще оглави МВР
Румяна Бъчварова Снимка: архив, БТА

Депутатите от РБ, АБВ и ГЕРБ останаха доволни от избора на премиера Бойко Борисов вицепремиерът Румяна Бъчварова да е новият министър на вътрешните работи, след като вчера Веселин Вучков подаде оставка.

Още по темата
„Вицепремиерът от правителството да поеме този важен пост в тази ситуация за нас е много добро решение и говори за висока политическа отговорност“, обяви Атанас Атанасов от Реформаторите.

„Винаги съм считал, че за българското вътрешно министерство е много разумно да бъде назначена жена, защото жените имат качества да успокояват нещата и да работят по-спокойно, не са остри в действията си“, обясни той.

Според него това министерство има нужда от реформи, проведени спокойно, а не в някаква динамика.

Според Кирил Цочев от АБВ, който също одобри кандидатурата на Румяна Бъчварова, премиерът е бил много убедителен и коректен с коалиционните си партньори. „Ще трябва да дадем достатъчната подкрепа на министър-председателя“, заяви още той.

От ГЕРБ очаквано бяха най-лаконични. „Право е на премиера да определи своя екип“, коментира Красимир Велчев от мнозинството. Според него кандидатурата на Румяна Бъчварова не е изненадваща, въпреки че призна, че не е знаел за нея.

„Както виждате, нещата са много динамични и много бързо се развиват. Ние разбрахме за кандидатурата на Румяна Бъчварова за вътрешен министър в пленарната зала“, допълни Велчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Депутатите от властта доволни, че Бъчварова ще оглави МВР"- ОПОМНЕТЕ СЕ !
93
0
 
2
 
! Отговори
бай Курти преди 9 години
Бойко що не ме туриш за шеф на яйцекооп
92
0
 
3
 
! Отговори
Бенковски преди 9 години
О свещенна простота !!! Българио,Българио за тебе те умряха....
91
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен Според вас какъв човек трябва да оглави МВР? Някой бияч от районното или бивш командос? Тя няма да ходи по акции и да провежда разпити.
90
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цитирам: "Румяна Бъчварова е управител на социологическата агенция Market & Media Links (Маркет линкс). Завършва Софийския държавен университет със специалност Социология. Притежава дългогодишен опит в маркетинговите и медийните проучвания, комуникациите, връзките с обществеността и рекламния пазар" Как ще оглави тази жена МВР не знам..
89
0
 
6
 
! Отговори
анализатор преди 9 години
Радан Пънев и Яне Янев - открийте разликите! Кой от двамат ще вземе приза за по добро фелацио на ББ!
88
0
 
7
 
! Отговори
Втаса работата преди 9 години
Спете Спокойно Деца Бъгарски! Баба ви Рума води Сигурността в страната за юлара.*** няма да се плашите от Торбалан. Сигурността втасва в нощвите, кекса се пече, секса тече, и манджата ври.
87
0
 
7
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
Започвам да се обеждавам че ББ е най умния човек на земното калбо. Тая кака ще покуткудяка на поста докато се намери някой товарен *** да седне на стола. Какво ли значение има, като от тези министри зависи единствено да разписват отпуските на подчинените си.
86
1
 
9
 
! Отговори
нямам нищо преди 9 години
против жените в менопауза,та нали това са нашите майки ,дай боже всяка жена да доживее,но това е България ,а на бас ,че тая ще бъде по-гадна от цвъки,отгледана и изучена с комунистически пари ,изживяваща се на дясна к..ва е гадна и отмъстителна ,погледнете и погледа,желязната лейди на тиквочев по-голям смях няма,ама мноооого добре стана нейното назначаване,това е началото на края на бокич
85
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След толкова години политически пазарлъци, не разбрахте ли че пак ви играят театро? Ало, Вучков беше заместник министър на Цветанов цели 4 години в предишното правителство. Заедно ходиха на инструктажи в САЩ и Израел. Смятате ли, че Вучков ей така си дава оставката? Помнете ми думата - след месец-два, когато отшуми проблема, ще го видите на някоя висока служба към НАТО. Мислете самостоятелно, затова имате глави.
84
0
 
12
 
! Отговори
yokozuna преди 9 години
Тази тетка социоложка, е дъното на падението на МВР. Жалко, цирка продължавава, дано програмата да приключи до няколко месецал. Вучков, доказа, че е професионалист и мъжкар. Няма по лошо от жена, на която и повтарят, че е способна да се справи с всичко, а комплекса на годините я пере яко. Господ да ни на помощ, ако я изберат за министър.
83
0
 
7
 
! Отговори
ВЕСО преди 9 години
ТОЗИ *** С ИЗПЪКНАЛИТЕ ОЧИ БЪРКА ВСИЧКО В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО -МЪЧИ СЕ ДА ВЪРНЕ КОСТОВ В УПРАВЛЕНИЕТО , А ТОЙ ДА СТАНЕ НАЧАЛНИК НА ДАНС , ПЪК ПУДЕЛА МЕТОДИ АНДРЕЕВ ,ДА МУ БЪРШЕ ЛИГИТЕ И ТАШАЦИТЕ ! БОЙКО ,ОСЪЗНАЙ СЕ И НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙ ПО ГРЪМКОТО ПОРЕДНО ЛЪЖЛИВО ИМЕ НА СДС - РЕФОРМАТОРИ ! ТЕ СА СИ ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. / НЕ СЛЕД 1997 ГОД. ,КАКТО СЕ ПРЕДСТАВЯТ / !
82
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
О С Т А В К А коментара ми по нататък ..излишен.....и тоя се оказа мижи туркса .
81
4
 
0
 
! Отговори
bg roza преди 9 години
samo M. Kuneva moje da vkara red i sigurnost v RBG. Miglena Kuneva e idealen minister na MVR RBG. :)
80
0
 
6
 
! Отговори
БГ-синдром преди 9 години
За да станеш в днешно време министър в България не ти трябват професионални качества от типа на ресорното министерство, а както се оказа и в случая "министър Лучано" не ти трябва и висше образование!А, пък да станеш депутат - по-добре е да питат Бат Сали, какво трябва!
79
1
 
3
 
! Отговори
Подаръци за 8-ми преди 9 години
Още една жена-министър в повече или в по-малко в МВР - какво от това?И в Македония, а сега и в Исландия си имат жени-министри на МВР.>През 2013 г. Ген.Петя Първанова е първата жена-министър на вътрешните работи в историята на България.>През 2008 г. Соня Янкулова от зам.-министър на Отбраната, стана зам.-министър на МВР.
78
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не му трябват на Боко достойни хора, затова си назначи послушна к*рва.
77
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така е, когато в политиката влизат случайни минувачи- некомпетентни и алчни играчи.Те се обграждат със себеподобни и така армията на бездарниците и крадците започва да се възпроизвежда заплашително бързо! Това е днешна България.
76
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая Бъчварова в МВР ми прилича като Десислава Атанасова като министър на здравеопазването в първия мандат на ГЕРБ заедно с кукувицата Кунева много слаби министри все говорят за стратегии реформи дето все не се случват а по принцип съм гласувал за дясна партия
75
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е все едно да седнеш да свириш пиеси за пиано на Моцарт, а в живота си да си виждал една струна и тя да е на опашката на прасето. Как се ръководи МВР-това министерство със структура, функции, задачи и организация почти като на военното. И тази жена- социоложка. Ами тя К.Илиева, която имаше средно рисувално образование поне е виждала нивите на дяда си, а тази лелка, какво знае за охрана на обществен ред, за разследване на престъпления за осъществяване на пътен контрол, питайте я какво е ОИМ!