Директорът на болница "Св. Анна" засега не е сменен

Седем болници държат 25% от парите си в една банка
Обновена: 5 мар 2015 17:10 | 5 мар 2015 17:10, Камелия Цветанова
8
Директорът на болница "Св. Анна" засега не е сменен
Снимка: Булфото, архив

Директорът на болница "Св. Анна" засега не е сменен. Това съобщи заместник-министърът на здравеопазването д-р Ваньо Шарков по повод появила се информация, че това вече е станало.

Още по темата
По думите  му трябва да се проведе най-напред Общо събрание на болницата.

Вчера министърът на здравеопазването Петър Москов информира, че болниците "Св.Анна" - София, "Св.Марина" - Варна и "Св.Георги" - Пловдив са държали повече от 25 на сто от авоарите си в една банка - КТБ, от което са натрупани над 1 млн.лв. загуби и поради тази причина предстои смяна на ръководния състав на тези лечебни заведения.

Седем болници държат повече от 25 на сто от капитала си в една банка, съобщи пък след заседание на Надзорния съвет на Националната здравноосигурителна каса заместник-министърът на здравеопазването д-р Бойко Пенков, който е и член на съвета, цитиран от БТА. 

Министерството на здравеопазването е изпратило писма до болниците да преустановят тази практика, добави д-р Пенков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кой ще е новият директор на болница св.Анна в София
3
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
По цял свят светилата имат частни кабинети , а това дали издават касови бележки не е работа на Г-н Москов , а на НАП . И точно Г-н Москов трябва да се занимава с несменяемите директори на държавните болници , които са се окупирали като партизани и доят поверените им болници .
2
1
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
Кого ще смени Москов не знам ,но знам ,че всички ,,светила имат частни кабинети на пъпа на София и чко скубат ,касови бележки н езнаят какво е ,но имат по една дебела лелка с алваджииска тетрадка и черна чанта на кръста като зарзаватчийка за парите,Там да провери...... по ,,Солунска,, и ,,Симеон,,
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голямо назидание, няма що- крадеш или губиш държавни милиони и.... те сменят. И ти им се изсмиваш зад гърба, а народът ДГД!