Бареков свиква редиците на ББЦ на 22 март

Политикът с план за връщане на доверието към формацията
Обновена: 8 мар 2015 14:02 | 8 мар 2015 14:00, Красимир Ангелов
65
Бареков свиква редиците на ББЦ на 22 март
Снимка: Булфото, архив

Като председател на ПП "България без цензура", на 22 март свиквам разширено заседание на членовете на партията, обяви Николай Бареков, цитиран от пресцентъра на ББЦ.

Дневният ред включва отчет на парламентарната група с участието на ББЦ, отчет на председателя и Контролния съвет на партията относно разходите и усвояването на изплатената партийна субсидия, анализ на председателя на ББЦ относно първите 100 дни на правителството, първото полугодие на Народното събрание и оценка на ефекта от поведението на отцепените депутати от ББЦ и ПГ на БДЦ.

Ще бъде обсъдена и подготовката за участие в Местни избори 2015.

Изчаках максимално дълго със свикването на второто разширено заседание на членовете на ПП "България без цензура" след парламентарните избори на 5 октомври, за да дадем шанс, без да налагаме преса, парламентарната група на БДЦ да прояви разум и да проведе разговор с избирателите си за общата политика, която трябва да провежда.

Вследствие на задкулисните напускания на депутати от ББЦ и неадекватното им поведение в НС, парламентарната група изгуби всякаква стойност и срина доверието към ПП "България без цензура" от единадесет до по-малко от един процент“, посочи Бареков.

"Имам готовност да запозная подкрепящите ББЦ с нова визия за нашата политическа сила, с кардинално нов подход към управлението и с план за завоюването на политическото доверие в нас, завършва Николай Бареков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: Николай БарековББЦ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
47
 
! Отговори
Ив преди 9 години
Бюрек!, очакваме и изявление на Енглиш от теб, всепак си млад и преуспял, с 3 езика и виШу....точна извадка на много "предприемачи" като теб.
2
2
 
46
 
! Отговори
Гошу преди 9 години
Извинете, кой е този брадясал и нечистоплътен клошар в костюм, приличащ на Карабас Барабас?
1
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоа пак ли ще занимава хората....