ГЕРБ готви пакет от закони за спецслужбите

Предстои той да бъде обсъден с коалиционните партньори
26
ГЕРБ готви пакет от закони за спецслужбите
Снимка: БТА, архив

Още в началото на следващата седмица депутати от ГЕРБ ще внесат пакет от закони за спецслужбите, съобщава “24 часа”. Според изданието предложението вече е готово, като предстои то да бъде обсъдено и с коалиционните партньори.

Пакетът ще включва закони за цивилното и за военното разузнаване, за НСО, както и рамков закон за сектора. На практика той бе подготвен при предишния кабинет на ГЕРБ, но не бе приет.

На този етап не се предвижда внасяне на проекта за сливане на военното и цивилното разузнаване, дело на ген. Атанас Атанасов от РБ.

Само преди ден военният министър Николай Ненчев призна, че във военното разузнаване има нужда от сериозно подмладяване, след като близо 40% от служителите му са назначени преди 1991 г..

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: нсГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
6
 
! Отговори
Ченгесарски, шлифера преди 9 години
Само бегъл поглед върху речника, употребяван от Председателя на ГЕРБ и понастоящем Премиер на Република България:Спирам се на най-най-последните му изрази: " да ме хване за шлифера" и " ченгесарски номера".Питам Ви:1.Бихте ли дали за пример на децата си изразите употребявани от Бойко Борисов?2.Подходящи ли са, изказани от Премиера на една държава?3. Има ли първоначална култура и образование индивида?5.Ще успее ли страна, чиито държавници се изразяват на ............такъв език?
14
0
 
5
 
! Отговори
Дядо Петър преди 9 години
Ченгетата от ГРОБ само това си знаят.За нищо друго не ги бива, освен да слухтят, подслушват и рекетират.И да харчат чуждите пари, разбира се.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kak be Boiko naznachi tozi tapunger Nikolai Nenchev za ministar na otbranata - takav zapartak dosega ne sme imali !
12
0
 
6
 
! Отговори
REDvayler преди 9 години
В момента Орешарски размазва лъжите на Борисов по БНТ1
11
0
 
3
 
! Отговори
мендов преди 9 години
поздравявам мненията на предните,много са точни,аз искам да допълня,че трябва първо да спрат да пият кафета със закон,да не са първа категория по закон ичак когато представят материали за извършени престъпления пред съда и те издържат,тогава да имат стимули.Какви нови закони бе,трябва да са сред хората,сред престъпниците,системата е престъпна,който не краде и не" приватизира"не живее добре.Ще ми облагат пенсията щото работя,те вместо да ме наградят,дето съм жив,работя и издържам още двама.%%%%%%
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пременил се Илия ...Явно не трябва да се започва работа още.Ще се сменя бельото-3-та с 4-та барака.
9
0
 
14
 
! Отговори
глупости! преди 9 години
Тия отново се занимават с глупости. Вместо да създават нови работни места, да вдигат жизнения стандарт и да изкарат България от всички последни места в Европа, те продължават да си разчистват дребнополитическите сметки!
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те освен далавери,друго не могат да готвят ,значи готвят пак някаква далавера на гърба на българите !
7
0
 
12
 
! Отговори
Най-после преди 9 години
Крайно време беше!Който излиза извън калъпа на Бойко Методиев Борисов..........гушка букета.Да видиш как цяла България тогава, ще слави от сабалян СЛЪНЦЕТО ръководител.
6
3
 
14
 
! Отговори
с баданарката преди 9 години
Честит празник на ГЕРБ, да е честит на Лиляна, Цецка, Цвъки, Боко, Дончев, Добрев и на другите гербери ЧЕСТИТО !
5
1
 
15
 
! Отговори
РБ преди 9 години
ГЕРБ готви манджа с грозде!
4
3
 
21
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! преди 9 години
ГЕРБ готви това, което са им наредили техните господари от ФБР и ЦРУ !Дойде шефът на ФБР и в нашето МВР заваляха оставки като сняг.България е колониална държава. Факт !Ние имаме колониални администратори, които вярно и покорно служат на своите чужди господари.Именно по заповед на тези господари съсипахме и разформировахме армията си.Сега нещо подобно се случва и с МВР.А, лелята, която ще става министър на вътрешните работи е вече върхът на сладоледа. :)
3
0
 
10
 
! Отговори
Въобще не се преди 9 години
учудвам, тези освен за милиционери и за монополисти други закони не могат да пишат. Както казва един техен колос и да напишем в закона, че някой е крокодил, той не е крокодил, но и да напишем, че герберите са умни и почтени в закон, това няма да ги направи по-малко прости и крадливи.
2
1
 
21
 
! Отговори
Спеца преди 9 години
Крайно време беше , а и друга възможност едва ли ще има !В новия Закон , член първи трябва да бъде :1.Спец службите обслужват интереса единствено на Бойко Методиев Борисов!Крайно време беше !Браво на ГЕРБ!
1
4
 
6
 
! Отговори
отпочинал преди 9 години
Добро утро, **ахте ли добре, а?