Разпитват вицепремиер и трима министри заради снега

Ще обясняват какви мерки са взети за продължаващото бедствие
Обновена: 11 мар 2015 09:21 | 11 мар 2015 09:20, Камелия Цветанова
6
Разпитват вицепремиер и трима министри заради снега
Снимка: архив Булфото

Депутатите привикват утре сутринта вицепремиер и трима министри заради бедственото положение, обявено в много райони от страната, които попаднаха в снежния капан.

Решението за това е взето на председателския съвет на парламента, обяви председателят на НС Цецка Цачева, а депутатите го одобриха веднага.

Вицепремиерът Меглена Кунева и министрите на околната среда Ивелина Василева, на регионалното развитие Лиляна Павлова и на енергетиката Теменужка Петкова ще обяснят на народните представители какви мерки са взети за овладяването на последиците от природното бедствие, което продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
666 преди 9 години
- Господа министри, какво направихте за снвговалежите?- Предупредихме хората!- А те какво направиха, застраховаха ли се?- Не, а имаха финансови средства?- Значи, сами са си виновни, добре. Ами електроразпределението?- Е, там нищо, те си знаят работата, ще пуснат тока.- Добре, отлично. Ами водата?- Без ток не може. Там сме се разбрали.- Добре, раздайте по два хляба и минерална вода на бедстващите. Отлична работа! Г-н Президент, пригответе четири ордена Стара Планина за министрите!
4
0
 
1
 
! Отговори
Веско преди 9 години
Отче йоан,къде така добре се образова?!
3
1
 
3
 
! Отговори
отец йоан преди 9 години
аз съм свещтеник от пловдивската епархия и щте ви кажа истината за природните бедствия и стихии който сполетияха българия.чеда божии тези наводнения и снеговалежи който погребват българия ги изпращта боспод да накаже политиците който станаха милионери а народа е безработен и гладува .управляват ни престъпници като борисов олигарси като плевнелиев и *** от герб който са милиардери.това господ го вижда и изпращта наводнения и снеговалежи да накаже политиците който се забравиха.господ да е на по
2
1
 
4
 
! Отговори
Това преди 9 години
ще го обясняват докато няма ток и лекарства, за да може потърпевшите нищо да не разберат и да не могат да се защитят...
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отговорът е ясен, никакви мерки не са били взети, а тия каки и хабер си нямат какво е било необходимо да се направи!