20 лева и подарък за гласоподавател в Сърница

Кандидатът на ГЕРБ: В деня на размисъл се раздаваха храна и часовници
Обновена: 15 мар 2015 14:40 | 15 мар 2015 14:35,
50
20 лева и подарък за гласоподавател в Сърница
Снимка, архив Булфото

По 20 лева били предлагани за купуване на гласове преди местните избори в Сърница, твърдят местни жители.
В същото време има подадени сигнали за раздаване на подаръци на избиратели в деня за размисъл. На гласоподавателите са раздавани броеници и стенни часовници, както и торбички с хранителни стоки като олио и брашно.

Сърница – най-младата община в България, провежда първите си общински избори. "Искаме работа и да ни оправят улиците”, разказа пред Dnes.bg един жителите на Сърница, отишъл да гласува тази сутрин.

Още по темата

Пет са изборните секции в Сърница. Гражданите гласуват с две бюлетини – една за кмет на общината, а друга за общински съветници. Бъдещият местен парламент ще се състои от 11 души. Право на глас имат 4000 души.

В същото време са се появили и заплахи за лишаване от социални помощи, ако не бъде подкрепена определена партия.

„До момента има активност, въпреки напрежението, че и в деня на размисъл се раздаваха торбички с храна и часовници и дано да надделее разумът”, заяви кандидатът на ГЕРБ Мустафа Аликанов.

„Битката е нормална и няма удари под кръста в изборния ден”, твърди кандидатът за кмет на ДПС Неби Бозов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: местниизбориСърница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
13
 
! Отговори
Сани преди 9 години
Реформаторите са най-долната *** на политическия живот. 6-7 разпърдяни партии с прогонени от всякъде "лидери" събират по 1-2 процента и минават бариерата! Рамадан Костов ми се драйфа като го вида, плюха по ГЕРБ по ДПС по кой ли не, а накрая се държат по зле и от тях!! Заграбиха като невидели властта!Министерства, и какво мислите че ше ни оправят ли!!! ДРЪЖКИ от кого очаквате помощ? червената пръмова? Касим Дал и Корман Исмаилов? Рамадан? Ами то това е ДЕЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК!
12
2
 
10
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
БОСТАН ще превземат България и после като в Украйна трябва да ги сваляме .....партия БОСТАН е най лошото което може да сполети България .....вижте имената на двамата от БОСТАН ...........е какво да говорим повече !
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чакам с нетърпение местните избори, да се види колко гласове са загубили ГЕРБ покрай глупостите, които натвориха последните 4 месеца. Ще е особено интересно в София - да, аз уважавам Фандъкова и ще я подкрепя, но за общински съветници съм категорично за Реформаторите (заради Радан Кънев и ДСБ). Предполагам много хора ще направят така и ще се види каква пропаст ще се отвори между резултата на кметицата и общинските съветници. Понеже мислещите хора харесват РБ много повече от ГЕРБ.
10
3
 
6
 
! Отговори
ДЖУНА... преди 9 години
Да ви кажа ли предварително , кой ше спечели изборите в Сърница????ВТОРАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В БЪЛГАРИЯ----"НОВОТО ЛЯВО"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А, честито аркадашлъ...ха,ха,хаааааааааааааааа...
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комбинацията Бостан се задейства и на тези избори. Горчиво БиБитко с екзактния Местан. Заедно затривате България. Дано се събуди този заспал народ и ви избеси по дърветата. Тогава ще имаме бъдеще!!
8
4
 
11
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Аз като истински патриот и Българин ....потомък на народ славен и могъщ , безстрашен и велик .....Аз ще гласувам за истинския човек от истинската партия ГЕРБ ...за истинския Българин Мустафа Аликанов .....Слава на султан Бойо и неговата сурия войводи ! Спасителя на България и помощник на Ердоган ! Отказал "южен поток" за да може той да мине през Турция и така да сме зависими от Турция .....човека що пи кафе с най големия враг на България ...човека що обърна народното събрание за турската си кафе
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Купуването и продаването на гласове не е престъпление... ! ...
6
1
 
5
 
! Отговори
Към 7 преди 9 години
Разбрахте ме ......изнервям се много и не мисля как пиша .........
5
3
 
25
 
! Отговори
XXX преди 9 години
кандидатът на ГЕРБ Мустафа Аликанов.кандидатът за кмет на ДПС Неби Бозов.Братя Българи ....само аз ли виждам пътя по който сме тръгнали ? Не ми казвайте че не виждате нищо нормално в копираното от мен .....
4
1
 
18
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Старите свастики на партиите - червена роза, ален мак, сърп и чук, *** и всякакви други, да се осъвременят с модерни -бутилка олио, пакет захар, замразено пиле, двадесетолевка и подобни. Така неграмотното население, което решава съдбата на ученото и работещото, няма да се обърка пред урната. Всекиму платеното.
3
2
 
13
 
! Отговори
Чекист преди 9 години
Ей тъкмно ни похвалиха о ЕС и такива историй. :))
2
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОВА ГО ЗАЯВИ: ПРИКРИТИЯ ТУРСКИ КАНДИДАТ МУСТАФА ПИСАЛ СЕ ОТ ГЕРБ!!!ДПС И ГЕРБ РЪКА ЗА РЪКА КЪМ УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!
1
4
 
26
 
! Отговори
Поп Грую преди 9 години
Ха-ха-ха, и двамата са с едни специфични имена...Машалла, ашколсун, бравос!