Бъчварова се разкри като шахматната царица на Борисов

Според МВР шефа полицаите работят под стрес заради честата смяна на министри
16 мар 2015 19:42,
70
Бъчварова се разкри като шахматната царица на Борисов
Снимка: архив БТА

Царицата на Бойко – така наричали новата МВР-шефка Румяна Бъчварова в групата на ГЕРБ в парламента. Това стана ясно в предаването „Още от деня” по БНТ. Самата Бъчварова не отрече това. „Не зная дали така се говори точно в парламентарната група, но го разбирам в смисъла на шахматната фигура”, уточни вътрешният министър.

Още по темата
Тя припомни, че с премиера Борисов винаги са работили добре -  както в миналия, така и от началото на този мандат. Тя обясни, че това ще се отрази и в предстоящата й работа като вътрешен министър. Бъчварова обаче отхвърли упреците на БСП, че не тя, а Борисов ще управлява МВР.

„Опозицията е длъжна да каже нещо срещу решението на управляващите. Нашето правителство, винаги е работило по този начин и аз не мога да си представя хората, които излизат с такава теза, какво си представят, като алтернатива - че ще дойде някоя личност, която е тотално различна, която няма връзка с премиера или с останалите”, попита министърът.

Бъчварова потвърди, че ще продължи политиката на Веселин Вучков в МВР. „Запазвам зам.-министрите, началникът на кабинета. Това ще избегне евентуален трус”, каза министърът. Тя обясни, че ще продължи работата по започнатите реформи и проекти. „Уважавам министър Вучков и одобрявам нещата, които започна. Нямам никакви основания да се откажа от тях”, каза Румяна Бъчварова.

Тя припомни и че новият главен секретар на МВР й е бил препоръчан от предшественика й.

За заварената ситуация в полицията тя призна, че има някои проблеми и дори я нарече стресова.

„В ситуация, в която се променят законите и след кризата, която беше през последните 2 години с едни доста драстични мерки, като преструктурирането, при което ГДБОП се премести в ДАНС и сега се връща обратно, това е една по-стресова ситуация. Ситуацията, в която системата работи за две години с шестима министри, не може да бъде наречена спокойна”, каза тя.

Накрая новата министърка призна, че не харесва Веселин Маринов, който беше любимец на друг вътрешен министър от ГЕРБ - сегашния шеф на депутатите Цветан Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма да се изненнадам ако след време Бъчварова е повишена в Генерал
46
0
 
2
 
! Отговори
FBI преди 9 години
Бизнес-сътрудничка на Бачварова е замесена с незаконна продажба на новородени бебета а сега Бачварова Министър на МВР нещо не пасва тука
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо Рапонът се заобикаля само с калинки?(Единственият мъж е съмафиотът му ЦвЦв, който очевидно го държи изкъсо).Отговорът е елементарен - страх го е от по-умни и интелигентни.Това го е научил още от своя ментор, патрон и кумир - бай Тошо - който се заобикаляше само с по-големи дървеняци от самия него. И видяхме какво стана, когато по-младите и интелигентни кадри на БКП взеха връх (с руска благословия, естествено).
44
1
 
2
 
! Отговори
молодец преди 9 години
кво става бе днес само снимка и изказване на кучкарова чакамве снимката и простотиите на ТИКВАТА искаме тиква та тиквата
43
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българя се чуства абсолутно спокоина след като гн Министър Председателят Боико Борисов пое дърйавата.Боико пое пътя към света а не към Сибир.Вече се чустваме част от европеиското семеиство благодарение на гн Боико Борисов и ГЕРБ.БОИКО Е НЕВЕРОЯТЕН за6тото тръгна по пътя на Българите които искат да работят и йивеят на запад.Боико несе вслу6а във Москва и в БГ мафята.Затова само ГЕРБ само Боико Борисов,Няма назад.
42
0
 
5
 
! Отговори
шшш преди 9 години
Полицаите хич не се под стрес от това,че се сменят министрите.Под стрес са са шефовете им,защото са връзкари.Редовите полицаи са под стрес от самата работа и безнаказаност на заловените престъпници.Ако един човек месеци не е спал нормално,мислил, следил един престъпник и след като го залови,прокурорчетата или изобщо не образуват дело или съдът ги пуска.Защо да се трепе този полицай?
41
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
do 47:Biolozite otgovariat:po-prosto neshto ot balgarin e balgarin,pishesht v tozi sait!!1
40
1
 
1
 
! Отговори
BB преди 9 години
Parvo zarizata na bB. Beschevzeza a borislavova s bankata kojato bB i ja dade tja s prodade i Hop kupi Dr bk taka rumana ba4varova e vtorata zariza da nosi Po dalgi poli grosno e da i se ija Bastards s i debilite i kraka darta e sa Mini vednaga v USA da ja presluschat vu4kov trabvasche da otide v USA kompetenten s angliiski s i s Stil ne kato drugarkata rumana no 6e ja nau4at starite 4engeta a i bB i zz u4itelite gerb
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Lelata ba4varova verno li e 4e e a e na prokopiev i plevneliev ima li proz.vesnik Kapital ili Kluki vajno e 4e ot 6g prestapnosta e golama ot Jan 2015 g samo ubiistva isnasilvania Tel ismami boi Kakto s kekarkara sa 150lv tasi sutrin go kasaha tv btv vse Po loscho stava v bG kade r mvr rumania zarizata na bB da napravi neschto abe vednaga rashodka. USA
38
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
най-жалкото и смешното е, че партийката герб- това недоразумение е с две царици, но си нямат цар. боко ежедневно се напъва, но безрезултатно.
37
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Точния изказ на тиквата е "МраЗИМ комунистите, те убиха ДЕдо ми"
36
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Помните ли изказванията на цар Тиква.Мразя комунистите те са убили дядо ми.Целия състав на ГЕРБ са комунисти .Толкова жалък лъжец,който не си следи лъжите не съм виждал.Б.М.Б е един провален човек във всякакъв аспект на живота и се чудя как има още толкова глупави същества,които му вярват и му се вързват на акъла.Толкова хора досега е провалил в държавата и ги направи смешни в очите на избирателите ,че чак Котуклиева с птичия мозък излезе да каже,че Б.МБ.имал щастлив път 7 и затова постъпвал так
35
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уважавам министър Вучков и одобрявам нещата, които започна. Нямам никакви основания да се откажа от тях, каза Румяна Бъчварова.И,кво като си казала на Вучков.Мислиш ли,че след тоя скандал Вучков му дреме дали одобряваш или не започнатото.Просто ще ти гледа сеира и ще се подхилква под мустак на такива ***,като теб.Всеки знае откъде си почнала.
34
5
 
20
 
! Отговори
химик преди 9 години
Биолозите дължaт отговор нa човечеството имa ли по-гнусно същество от комуноидните гербер*сти !!
33
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
TOLKOVA GALKA ZARIZA--NA NARODEN EZIK--GALKA MISHKA
32
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако Румяна Б. не е играла шах до сега ,нека я светна за царицата в шаха.Първо нея гледат да я премахнат може и с пешка и с кон,така че да не бърза да се радва толкова,като знаем нейната компетентност в МВР .Десислава Ат.дойде ,като царица и си отиде като насрана .Боковите царици ги знаем вече или ще е Цеца-секса или Десислава от 4-ти км. ,абе все пеперуди и дантели.....
31
1
 
22
 
! Отговори
ДИСАГИТЕ преди 9 години
Царица КАЛИНА на " С"ар Киро изгората!!!!В същност цар КИро гордо заявяваше че бил ПОЧЕТЕН ЧЛЕН НОМЕР 1 НА ГЕРБ!!!!!
30
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Очакваме статията за Русия и Путин!Какво става с Ким Карашиян?Осведомете ни, моля!
29
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
novata ministarka,daobarne vnimanie na MBp-b-za,kadeto 80%sapensionerinad65-70godinii galtat budjeta na bolnizata spensii i zaplati.osven tovavbolni4nata apteka i v4oveshki resursi sled 12 sekarka do priradak,kak75 godishen pianiza shte dava upoika kato smardi na ba4va.tejko na tia pazienti.ima otdeli koito se pripokrivat,otdel XEI vsi4ki sa za pensiinhe varshat nikakvarabota,sashtata rabotase varshi ot mikrobiologiata v bolnizata
28
11
 
9
 
! Отговори
умрял чугун преди 9 години
Другарите каквото и вече да правят са загинали като партия . Вижте какво става на изборите в Сърница , само 20 души са гласували за БСП . Това е краха на българоубийствената партия БСП-ДС.