Миков не ще само отбрани европолитици да пътуват

"Какво значи ембарго? Да не се срещаме ли?"
19 мар 2015 13:41,
29
Миков не ще само отбрани европолитици да пътуват
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на БСП Михаил Миков се възмути от ембаргото на ЕС върху руски политици. Той попита и дали е редно само отбрани политици от съюза да пътуват и да се срещат.

Соцводачът направи коментара си след завръщането си от Москва, където се видя с председателя на Държавната Дума Сергей Наришкин. Той е сред руските политици, на които Брюксел забрани да пътуват в страните от Европейския съюз заради кризата в Украйна.

"Какво значи ембарго? Да не се срещаме ли?", попита Миков и продължи: "Върху мен има ли ембарго? Е, добре, да не контактуваме политиците ли? Да пътуват само някои отбрани политици от ЕС, така ли?"

Лидерът на БСП обясни, че е бил в Москва по покана на партията "Справедлива Русия", която е член на Социнтерна. Двете формации обсъдили много теми, една от тях прогресивното подоходно облагане.

"Те по същия начин разглеждат въпроса като генерираща справедливост и внасят законопроекти за отмяната на плоското данъчно облагане в Русия", каза още Миков.

Той коментира и обвиненията, че е бил в Москва точно за годишнината от референдума в Крим, с който полуостровът премина към Русия.

"Имаше единия ден годишнина от референдума, на другия ден годишнина от нещо си, всеки ден е някаква годишнина. Да не се срещаме, защото има някаква годишнина ли?", попита Миков и допълни, че това е случайно съвпадение.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
До "Ей , богу" Да ти кажа ли защо си струва да обичаш тези "тъй наречени братушки". Защото ако не бяха те, сега щяхме (и то не само ние) да сме турски вилает, а жена ти (ако я имаш) твоите турски приятели щяха да я *** когато поискат. Човек трябва да е по душа роб, за да цени повече поробителите си от тези, благодарение на които има собствена държава.
20
3
 
1
 
! Отговори
Срам!!!! преди 9 години
Червена руска-дупедавска ***!
19
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предатели ! Руски *** !
18
6
 
4
 
! Отговори
nedkodd преди 9 години
мишо верно ли ,че си казал на руския милиционер Я НЕ ТАКАЯ ,Я ЖДУ ТРАМВАЯ ??? мишо микуф къде са рублите на болен сидеруф и мая опщатъ - костинбродската??? И друг път като те снимат извади шишето от джоба си,злагами съ мааааалко!
17
3
 
9
 
! Отговори
сос преди 9 години
Стига РИВАХТИ ! Искахте демокраця, свобода на словото, многопартийност, свободно движение на стоки и хора!!!Що да не ходи човека в Москва????
16
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На мен турци и *** нищо не са ми направили за да ги мразя.Знам обаче --че след идването на РУСКИТЕ ВОЙСКИ В БЪЛГАРИЯ НА 9.09.44г----КОМУНИСТИТЕ СА НИ ВЗЕЛИ ВСИЧКО -- и ние за да се спасим от "комунистически концлагер", сме избягали в града и сме стана "роби на труда"--при социализма! Е ...как тогава да обичам "руснаци " и "комунисти"..??!!За това че ни оставиха голи като *** , ли...??? За това --че ни взеха парите и имотите ,ли...??
15
8
 
7
 
! Отговори
Ей , богу... преди 9 години
...и защо да обичам непременно Русия ,бе ...ха,ха,хааааааааа...В България НЯМА РУСНАЦИ--има турски етнос с който съм отрасъл ...и живея без проблеми с моите братя мюсулмани!ЗАЩО ДА ОБИЧАМ РАЗНИ ИЗМИСЛЕНИ "БРАТУШКИ"----КОГАТО СИ ИМАМ ИСТИНСКИ БРАТЯ И СЕ ГОРДЕЯ С ТЯХ!!???НЕЩО НЕ ВИ РАЗБИРАМ ....ХА,ХА,ХААААААА...*** "ДУПЕДАВСКО" МИСЛЕНЕ!Колкото по-ме карате да ги обичам тия "руски попивки"----толкова по-ги мразя и ненавиждам!ЧУЖДИ СА МИ!!!
14
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
MIKOV TI NE SI POLITIK,TISI ALKOHOLIK
13
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Миковчето отиде сам да си получи рубличките , които е заработил .
12
8
 
11
 
! Отговори
uu преди 9 години
Ей, Богу, не мога да разбера някои "съвременни" тенденции във философското разбиране на демокрацията: За да си "демократ" трябва изрично да подчертаеш, че си против Русия!!!!!Едно време, като си пишехме автобиографии за постъпване някъде, трябваше непременно да запишем /ако не си партиен член/ : "Не съм член на БКП, но съм убеден в принципите на комунизма....." или нещо подобно.Защо, бе, хора? В кой век живеем? И в какъв свят - реален или измислен?
11
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подружка моя, аз съм Кремълска звезда, аз съм Путинский мишок и танцувам казачок ! Ах, моя страна, моя Русия !
10
6
 
9
 
! Отговори
До 14 преди 9 години
До АнонименДа, с малката разлика, че успява и управлява световна сила...а комсомолския секретар от снимката освен да лиже руски *** и да лъже народа си...друго не може.Това важи за цялата им партия.Знаем, че на вас идеала ви е Путин. Той е най-хубав...най-мъжествен..секси...освободител...и всичко най...
9
5
 
6
 
! Отговори
Do 4 преди 9 години
До до 3Нещо си се объркал колега, ако сравняваш Миков с Онанд и Меркел.Ама, много си се объркал.
8
1
 
7
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
До Анонимен 7,Ако имаш предвид плоския данък, той е в соцстраните, не във "фашистките". Фашингтон има брутален прогресивен данък
7
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама срещайте се, бе Миков, само че на Малдивите или в Тайланд, на някоя яхта, малко по-дискретно, кой ви спира!?И в ЕС са като в детската градина, ама това е положението!Дай му да се оплаква!Звънни на Меркел и поискай обяснение, също така изтъкни, че на тебе ембаргото не ти е по вкуса, тя веднага ще вземе мерки!
6
5
 
11
 
! Отговори
факт е... преди 9 години
Факт е, че Миков подобно на Виденов е застинал някъде в историята.....
5
5
 
13
 
! Отговори
Еееех , Мишо... преди 9 години
...ако не оближеш поне един руски *** ....ТИ просто нема да си КОМУНИСТ!НАПЪЛНО ТЕ РАЗБИРАМЕ., БЕ...ХА,ХА,ХАААААААА....КОМУНИСТИТЕ СА ---КАТО КУ""ТЕ..!ИМА НЕЩА , КОИТО СА ПО-СИЛНИ ОТ ТЕХ!!!
4
2
 
5
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
Така си е,съвсем скоро така направиха Меркел и Оланд.Като Миков.
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ние влязохме в 21 век, в НАТО и ЕС, този още гради българо-съвеЦката дружба.
2
6
 
13
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
Миков, пак ли с тоя плосък данък че се занимаваме бе другарю? Та нали ако се въведе прогресивен всички вие другарите-господа депутати и съответните кръгове около вас ще си покриете всички доходи, а ще го отнесат нормалните хора от средната класа. Що се се разпенваш така за братската Лукойл, дето една стинка печалба не е отчела вече толкова години? Там е сивата икономика, не ти е виновен плоският данък