Червени кандидати за кметове ясни до лятото

Станишев дава кураж на своите: Ние не сме слаби
24
Червени кандидати за кметове ясни до лятото
Снимка: БТА

В началото на втората половина на годината в редица населени места в страната ще са ясни кандидатите на БСП за местния вот.

Още по темата
Това съобщи днес зам.-председателят на БСП Янаки Стоилов при представянето на резултатите от проведения край Варна двудневен семинар на партията за предстоящите местни избори, цитиран от БТА.

Той допълни, че за местните избори БСП ще предложи ангажименти в 10 направления, които ще бъдат обсъдени и на конгреса на партията. Сред тях са заетостта и доходите. От БСП ще предложат поне 50 процента от средствата за издръжка на децата в детските градини да се поемат от общините.

Сред ангажиментите на партията са откриване на дневни центрове за възрастни хора в общините, 24-часово медицинско обслужване на териториите им, наличие на денонощна аптека във всеки областен град.

Стоилов посочи, че местните избори са решаващи за БСП и партията трябва да запази позициите си, да възстанови доверието и да разшири избирателите си.

БСП трябва да отправи ясни, социални, леви, демократични и европейски послания, коментира лидерът на Партията на европейските социалисти /ПЕС/ Сергей Станишев. По думите му най-важното за местния вот е БСП да разбере и почувства, че има какво да даде.

"Нито ГЕРБ са толкова силни, нито ние сме толкова слаби, колкото изглежда", заяви още Станишев. Той смята, че ако БСП подходи на местните избори смело, иновативно и отворено към обществото има добри шансове за успех.

В двудневния семинар на партията участваха повече от 250 представители на актива на БСП. Сред лекторите бе и генералният секретар на ПЕС Ахим Пост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: БСПСтанишевкметове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 9 години
Станишев е губил толкова избори, че да загуби още едни изобщо не му е проблем. Ако БСП иска да престане да върви надолу, трябва първо да се оттърве от него.
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От БСП ще предложат поне 50 процента от средствата за издръжка на децата в детските градини да се поемат от общините.а другите 50% предлагам да ги даде другаря Станишев от личните си спестявания.
12
0
 
3
 
! Отговори
Ефимов преди 9 години
Вай,Станиш ефенди, к,ва стана тя ?! Уж се целувахме за " многая лета ".а изхвърчахме по допирателната ?! Ама то ти не си виновен,нито Маята,нито Миков,нито Вигенин ...те ,хората са виновни,че уж ви разбира,а не ви щат!Не,че сте много,ама МНОГО ЛЪЖЕТЕ и още повече ОБЕ ЩАВАТЕ,а ние,народът,де,вече на приказки,увещания и обещания не вярваме!Вие нямате какво да дадете-надявате се пак да крадете,но ние повече няма да гласуваме за лъжци и крадци-стига толкова!Имаме си от вас по просешка тояга...
11
3
 
7
 
! Отговори
a преди 9 години
Редно е Цветанов да си потърси правата в Страсбург и да осъди цацаратурата и Сергейчо, които го оклеветиха ! Парите , които ще получи чрез Европейския съд , трябва да си ги вземе , а не да прави дарение с тях , защото прекалено много проблеми му създадоха лицата от организираната престъпна група , които го клеветиха ! Сергейчо е млад милионер , така че, Цветанов спокойно може да го съди за МНОГО пари ...
10
7
 
2
 
! Отговори
Garibaldi преди 9 години
Всички,които ругаете по Станишев и БСП сте от същото,котило - Както е модерно да се казва сега Р Е Н Е Г А Т И / ПРЕДАТЕЛИ / на лявата идея.Станахте гербери,по добре идете при в АБВ, където ви е мястото.Там са вашите дружки.Анадъмъ!
9
3
 
7
 
! Отговори
a преди 9 години
​Защо Сергейчо още не е в затвора за престъпленията, които е извършил - източването на 700 милиона лв от 'Кремиковци' през 2005 - 2009 г. чрез Трактора и Дамбовците, които Цветанов беше вкарал в ареста , когато беше вътрешен министър , аферата 'Хохегер' , аферата 'Костинброд' , оклеветяването на Цветанов, че уж бил подслушвал незаконно ?
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква е мизата и колко стъпката на наддаването?
7
1
 
8
 
! Отговори
Говедо преди 9 години
Мъжеложец СЕР оди у лево !!
6
6
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
не им съобщавайте имената да не стават за майтап оставете герб сам даси сложи въжето
5
1
 
11
 
! Отговори
аз преди 9 години
Никакви ви няма-електоратът се спомина у от БСП остана само върхушката.
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не съм фен на БКП-то, но тоя е голям сладур!
3
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия не могат да повярват, че изчезват
2
2
 
24
 
! Отговори
Бивш член на БСП преди 9 години
Само така др. Станишев . Колкото по често идваш в България и ръсиш мозък и морал толкова БСП губи . Ти явно живееш в друг свят и не можеш да разбереш , че хората те мразят най вече за целувките с Местан и ДПС .
1
3
 
26
 
! Отговори
sten преди 9 години
Щом сърГЕЙ се появи на сцената и БСП понася разгромни поражения.......Дерзайте