Бареков към бившите си: Вие сте Бай Ганьо!

Лидерът на ББЦ предрече международен скандал на БДЦ
23 мар 2015 14:35,
36
Бареков към бившите си: Вие сте Бай Ганьо!
Снимка: архив Булфото

Лидерът на ББЦ Николай Бареков обвини напусналите го депутати, че са днешните наследници на Бай Ганьо. Той разкритикува новата партия Български демократичен център и че е на път да предизвика международен скандал с намерението си да се присъедини към европейските либерали.

Още по темата

След евроизборите през май миналата година ББЦ стана част от семейството на европейските консерватори.

Още в сряда в Брюксел ще информирам генералния секретар на АЛДЕ г- Александър Бийл и председателя групата на АЛДЕ г-н Ги Верхофстад за наглия опит на партията на г-н Ковачки БДЦ и на нейните ментори от ДПС да пребоядисат консервативния вот в България в либерален, предупреди Бареков в съобщение от Брюксел.

Според него БДЦ щели да предизвикат международен скандал с опита си "да пленят вота на България без цензура" и от консервативен да го направят либерален.

"Обръщам се към ръководството на БДЦ и всички депутати, които предадоха своите избиратели от ББЦ - не осъзнавате ли, че днешните наследници на Бай Ганьо сте Вие – вечерта консерви, а на сутринта либерали? Вие, господа предатели, консерви ли сте или либерали последно?", пита ги настоятелно Бареков.

Той щял да обясни на колегите си от АЛДЕ, че за тях ще е "абсолютно нехигиенично" да приемат "партията на един олигарх, откраднала вота на избирателите в своите редици".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Николай БарековББЦБДЦ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
6
 
! Отговори
Бай ви Ганя преди 9 години
А бре вий зададохте ли си въпроса защо бай *** го търпе К.Иречек като му разливаше супата по дантелената покривка и прочие глупости. Не мислете, че *** е ***. Прости сиреч обикновени сте вий, че не разбирате как *** се подиграва с К.Иречека, че го тръпи и му угажда не от благоприличие, а от сметка, от корист. Бай ви *** е милионерин и ще донесе милиони и на К.Иречека от сключването на изгоден договор за добива на злато от мините в Челопеч. А *** иска само тлъста комисионна ище получи.
8
2
 
17
 
! Отговори
Селим преди 9 години
Бай *** до Чикаго и назад,но напред няма да върви,защото в цялата държава е пълно с продажници.Крадеца вика дръжте крадеца
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Невероятно нагъл ***. В същност, заслужили сме си го напълно. И него и подобни като Лъчо Мозъка, ББ, ЦЦ, СС, и т.н.
6
0
 
35
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Зам председателят на БДЦ,Росен Петрофф направи...шеметна кариера.От един сричащ...водеш на седмична тв-рубрика,през запомнящи се клетви за...вярност към ББЦ(даже си подари и кортика на Бареков),до пълен...отказ от това движение и...нови върхове въфф формацията на чичко...паричко Ковачки.И всичко това,защото знае...перфектно старобългарски и...латински.Ще им превежда на новите си...сол%ашаци,при евентуални контакти с...въпросните народи,за да си увеличат...електората.
5
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А с Генералния секретар на АЛДЕ на какъв език ще се разбере този европарламентарист - наша гордост и слава, който владее само Бай Ганьовски ???!!!
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЯнуковичВъх!!!
3
3
 
34
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
да не го е казал на ингилизки?"ю ис бей геню"
2
2
 
26
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 9 години
"И едните, и другите са маскари!"
1
9
 
19
 
! Отговори
Янукович преди 9 години
Един път да се съглася с Бареков напълно.