Патриот пърпори до парламента с... трабант

Това била първата кола, която Милен Михов купил "с голям зор"
26 мар 2015 09:40,
13
Патриот пърпори до парламента с... трабант
Снимка: Нова тв

Депутатът от Патриотичния фронт Милен Михов ходи на работа с... трабант.

Избраникът споделя, че картоненото му возило е страст, а и това бил първият му автомобил, който купил "с голям зор" преди 27 години.

"Оттогава го пазя и се возя с него. Той се оказва много надеждна и практична кола, изисква се малка поддръжка. Мисля, че тези, които са карали този автомобил, ще ме разберат", коментира Михов пред Нова тв.

Депутатът паркира трабанта невъзмутимо до лъскав фолксваген, без да се смущава от разликата в екстрите и от конските сили.

Даже е отправил оферта към колеги народни представители да ги вози до парламента.

"Вече имам предложение към колегите за панорамна разходка около "Александър Невски" с професионален гид. Засега има промоция – безплатна е за Великден, а след това ще видим каква ще бъде цената", пошегува се той.

Патриотът Михов все пак призна, че има и луксозен автомобил, но предпочита да използва трабанта си за градското придвижване в кошмарния трафик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Милен Михов -Партия ,,Златен г.з..,, Патерици и лицемерие. Честити на патриота -трети пол.
9
2
 
1
 
! Отговори
v преди 9 години
До АнонименЗа всяко возило има норми за изхвърляните газове. За моята нормите са едни, за твоята са други, за трабанта са трети. Ако се вместваш в нормите за колата значи е добре, но ако твоята новичка кола хвърля газове като трабанта ти не минаваш. Все пак колко трабата се двишат в днешно време? Оставете го човека да си пърпори и не мислете как минава преглед.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Новина ще е когато депутат идва на работа пеш или с велосипед
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е това сме ние българите никога не сме доволни все намираме със какво да се заядем еми браво на човека, че не се вози във мерцедесите като другите
6
4
 
4
 
! Отговори
Таксито преди 9 години
Евалата на пичагата...че ми е писнало да въртим из Софето и некви тапаци с джипове и черни коли с червени номера и затъмнени стъкла да ми карат като Гиорги Тевзадзе...некви старчета къде ме управляват...дано ги иСтрепат..
5
2
 
6
 
! Отговори
ВАССИЛ преди 9 години
пААТРИОТИ - ЦИРКАДЖИИ!! ТОВА СА НАШИТЕ ПАТРИОТИ!!! КВОТО И ДА ПРАВЯТ НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ, ЧЕ УПРАВЛЯВАТ В КОАЛИЦИЯ С ТУРСКАТА ПАРТИЯ НА КАСИМ ДАЛ И КОРМАН ИСМАИЛОВ!!! ПРЕДАТЕЛИ!! ВАЛЕРИ ФЕСА ТИ КЪДЕ Е?
4
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този е патриот, колкото аз съм китайски император.*Депутат и патриот са взаимоизключващи се понятия сега в България.
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
след 30 - на години ще струва доста парици!
2
3
 
12
 
! Отговори
Е преди 9 години
сега пък новите коли и апартаментчета най-вероятно си ги купува "без зор"!
1
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Патриота вместо да дойде с колело или градския транспорт, "пърпори" в трафика и става част от проблема в столицата. Все се чудя тия кашони как и дали изобщо минават техническа проверка при сегашните норми на отработените газове...Недай си боже да стане ПТП, 100% fatality на пътниците вътре :(