Промени в закона на ДАНС срещу грабежа на КТБ

Скоро правителството ще внесе поправките, съобщи Гроздан Караджов
27 мар 2015 13:06, Екип на Bulgaria On Air
19
Промени в закона на ДАНС срещу грабежа на КТБ
Снимка: bgonair.bg

Правителството ще внесе поправки в закона за ДАНС до няколко дни, съобщи в сутрешния блок на България Он Ер депутатът от Реформаторския блок Гроздан Караджов. Промените, които се предвиждат, трябва да предотвратят разграбването на активите на Корпоративна търговска банка.

За това лично го е информирал премиерът Бойко Борисов минути преди участието му в предаването. Караджов допълни още, че трябва да има механизми за спирането на сделки при неяснота на средствата.

Депутатът от Реформаторския блок изтъкна, че десницата е за по-малко участие на държавата и по-засилен контрол върху финансовите институции.

Това може да се осъществи, като се доразвият текстовете на законите. Според него главната причина да се стига до сегашното състояние на КТБ е неадекватното законодателство.

Чуйте целия разговор във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "България" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
след дъжд -качулка ,след 4млрд липсващи от КТБ -промени в закона,след фалита на банките 1997 г --празни обещания.Резултатът е налице .Хайде млади българи не напускайте Бгетото,стойте че да ви стрижат цял живот редовно ,както родителите ви ,и бабите и дядовците ви....
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мажоритарни избори , писна ми от всякакви *** , от всякакви партии , преди избори , не си чул за тях , след избори се явяват гласът на народа . Пълни палячовци.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
защо само против грабежа на КТБ , а защо не , против всички грабежи , или ваште кражби са добри , а кражбите направени от СДС (сегашно РБ )при приватизацията ,бившия министър на СДС Господин 10 % Ал. Йорданов , защо лоша дума не казахте против него господа "Реформатори"
9
1
 
4
 
! Отговори
kim преди 9 години
refendum za bg majoritarni izbori ste ima prez mesec ully.
8
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А бе трлчести русофилчета, нещо много се гепихте за инвазията. нещо не ви харесва май. *** се развихрихте. Драскайте братоци, за това ви плащат.
7
6
 
2
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Най после България има достойно и отговорно правителство , което мисли за обикновените хора . А пък Борисов е най добрия Премиер в последните 25 години , и не случайно хората го избират втори път за Министър-председател . Опорната точка на злобния Кутев и неговите червени *** да плюят Борисов 24 часа не дава никакви резултати , но може да продължавате все пак за това ви се плаща .
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тея калинки спирка нямат. Всеки синдик може да отменя сделки САМО на банката, а не сделки между трети страни (мустака продава на френчито компания в Люксембург, която е собственик на БТК; синдика на КТБ няма и не може да има нищо общо с тази сделка, баси неграмотните хора, не е истина). БТК няма нищо общо с банката - акциите на БТК не са обезпечение по отпуснат кредит от КТБ (то това е и изначалния проблем и затова париците зачезнаха, а няма от какво да се възстановят, щото няма обезпечение).
5
1
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Такива ги разправяха и след грабежа на банките 96-97 год. На политици и банкери довирие никакво!
4
1
 
4
 
! Отговори
борецо преди 9 години
Да му имам врато на тоа Гроздан
3
4
 
2
 
! Отговори
и аз казвам преди 9 години
Гроздане бе не виждаш ли че хората те молят да спреш руската инвазия, а ти се усмихваш дебелокожо и не предприемаш мерки против руснаците и тяхната пета колона в България. Ще ни поробят ей и на три синджира роби ще ни закарат в Сибир, където няма топла вода и тоалетна.
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РУСКИЯ МАФИОТ ЧОРНИ...---------------------Толкова е руски, колкото аз съм китаец.Последно беше гражданин на Израел.
1
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гроздане, спрете руската инвазия в България. Тези мошеници ще ни заробят отново!