Борисов се похвали: Доказваме, че няма задкулисие

Премиерът похвали работата на правителството
7 апр 2015 19:52,
81
Борисов се похвали: Доказваме, че няма задкулисие
Снимка: БТА, архив

Ние сме правителство, което винаги е готово да отговаря на въпроси по всякакви теми, за да покажем, че няма задкулисие. Това е написа премиерът Бойко Борисов в профила си в социалната мрежа Facebook.

"В резултат на усилията, които положихме в парламента, успяхме да запазим плоския данък. Съществена част от приходите на държавата идват именно от данъците, а всички знаем колко ниски размери имат те спрямо другите страни в Европа", посочва премиерът.

По думите на премиера в момента България е в първата десетка по най-нисък процент финансови корекции, когато става въпрос за еврофондове. "В същото време няма сфери, от които да не се чуват призиви към правителството за допълнителни средства”, коментира Борисов. Той посочва още, че бизнесът трябва да инвестира, да произвежда стоки, да създава работни места и да излиза на чужди пазари .

Борисов припомня, че в приходите си държавата има около 1 млрд. лв. повече спрямо предишния период. "Това ни дава възможност не само да покриваме дупката в бюджета, но и да отделим средства и за други неща, като например пенсии”, подчертава премиерът.

Бойко Борисов отчита още, че от началото на годината на българските земеделски производители е помогнато с 2,7 млрд. лв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мутрон, Пеевски, Цв.Василев са страни на една и съща монета.Заедно планираха грабежа в КТБ, Боко осигури парите,Пеевски предприятията за крадене , Василев овшорките и изпирането.Мутрон е самото задкулисие,каква борба.
30
16
 
6
 
! Отговори
социолог преди 9 години
Тука червения *** се опитва да прави пропаганда против ГЕРБ , ама не се получава . Защо вашата тройна банда БСП-ДПС-Атака напусна властта най позорно само след една година . И как така народа избра ГЕРБ с повече гласова от колкото БСП и ДПС взети заедно . Това са факти , а твоето са мечти , които никога няма да се сбъднат, както не се сбъдна светлото бъдеще обещавано от БКП-БСП .
29
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боца, зарежи тия локуми, ами кажи защо пропадна още един път, строен от тебе ?
28
11
 
0
 
! Отговори
до 32 преди 9 години
Човешко е2 да се греши, но Борисов ще докаже ,че е за народа си ,ако не е помъдрял,то Левски повече няма да има
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой пък се интересува, какво е казал другаря Борисов?
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Do kato ima takiva kato 18-ti, vsichki che stradame..BB e balgaroubiec i rano ili kasno che si plati...takova necho kato bezplaten obad nama...toi i chara...i sina mu...grabiha grabiha....ama plati deteto mu nali i grabitela che givee s razi maka...har da sa mu sega gorite...
25
17
 
2
 
! Отговори
работник преди 9 години
Браво другари , как не ви омръзна над 50 години крадете сега Бойко ви виновен , че строи и работи в полза на обикновените хора . Ето ви само един пример: - Т.н. АЕЦ Белене още при Тодор Живков уж щеше да се строи , а до ден днешен само се краде. Нали не мислите , че някой можеше да попречи на строежа . Да обаче той е създаден точно за това , кражби и пак кражби . Ако не знаете попитайте Румен Овчаров , той е спец по тези работи . Да е жив и здрав Б.Борисов , опората на обикновените хора .
24
1
 
18
 
! Отговори
ярак обама преди 9 години
Ехххх *** глупакооо(става въпрос за борисов)аабе признай си че държавата върви към пропастта.ей това поне го признай.много ми се иска да ти го кажа в очите това.
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на кого доказа? на катеричките в парка ли? тиквоооо, никой не ти верва циркаджио.
22
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов е мъж на място ,засега няма друг, Ако отиде в Москва на 9 Май ,че Плевнелиев го е страх,то ще е Мъж на място,щото ще покаже на целия свят, че разграничаваме фашизма и човешкото в евросъюза и че сме срещу войните ,,,
21
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДУШАТА НА АТЕИСТА БОРИСОВ ОТИВА ДИРЕКТНО В АДА НО ДОКАТО Е ЖИВ ТОЙ СИ Е ПОСТАВИЛ ЗА ЦЕЛ ДА СЪСИПЕ ДЪРЖАВАТА ФИНАНСОВО И ПО ТОЗИ НАЧИН ДА УМРАТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ ЗА ДА СЕ ОПИТА ДА СИ УРЕДИ ПО ДОБРО МЯСТО В АДА ОТ ЛУЦИФЕР!!НЕ СМЕ НАРОД НЕ СМЕ НАРОД А ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
пичът така се отприщи, че няма спиранеда се знае кой, кой е
19
2
 
20
 
! Отговори
държавата на мафията преди 9 години
БОСТАН си гласува заема от 16 милиарда, НО задколисие нямало !? Правилно, то не е задколисие, то си става пред очите на всички ... !
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз не виждам нищо да доказваш.
17
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЩОМ МОЖЕ ДА ИМА 1 МИЛИОН *** ДА ГЛАСУВАТ ЗА НАЙ-ГОЛЕМИЯ РАЗСИПНИК И УБИЕЦ НА НАРОДА ЗАМРАЗИЛ ДОХОДИТЕ И ПЕНСИИТЕ И ДОБАВКИ НЕ Е ДАВАЛ И НЕ СЕ Е РАЗПЛАЩАЛ С ГОДИНИ ОТ КОЕТО ФАЛИРА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БИЗНЕСА!!!АМИ ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ГО!!!!!!!!!ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ТОЧНО ОТВРАТИЛИТЕ СЕ ОТ БОРИСОВ ПЪК НЕ ГЛАСУВАТ ПОСЛЕ И ТАКА МУ ПОМАГАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ!!!НАД 4 МИЛИОНА БЕШЕ ИЗБОРНАТА АКТИВНОСТ ПРИ ПЪРВИЯ МАНДАТ НА БОРИСОВ СЕГА ИЗБОРНАТА АКТИВНОСТ Е МАЛКО НА 3 МИЛИОНА !!! НЕ СМЕ НАРОД А ***!!!!!!!!!!!!!
16
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той ни лъже, че няма задкулисие, ние го лъжем, че му вярваме.
15
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лошото е, че падежите по заема за 16 милиарда ще дойдат и държавата ще обяви фалит след като плати първите няколко със лихвите!!!А в предишния си мандат този изхарчи целия фискален резерв от 7.7 милиарда плюс на здравната каса 2 милиарда и взе нови външни заеми 4 милиарда да лъже, че е оставил нещо!!! абсолютно никаква полза от управлението на Будалисов!!!!!!!!!!!!!!!! За толкова пари дето профука в първия си мандат щеше да направим всички пътща в страната, че и да остане!
14
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Господин Борисов, Вие сте воин по природа,изобщо не ми пука ,че ще се обидите или ще разберете коя съм, но ако сте воин по природа, длъжен сте да знаете, че народа помни Левски,,,,на този пост ,Вие сте го приел,живейте за народа си,само той ще помни Вас и делата Ви за народа си ,не мисля,че не го осъзнавате,но надеждата ни е във Вас и във ползата на решенията Ви за българския народ
13
1
 
4
 
! Отговори
do 1 преди 9 години
Ako razchitame na BB da opravi barkotiata...che zatanem v oche po golama..a be toi nama li PR da mu kage che reitinga mu se sgromolasva s cgasove vseki pat kato si otvori ustata.ako razchita da se haresa na USA gospodarite si..nama kak.i toi i te podceniha naroda mi...umen e toi umen
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЛОШОТО Е, ЧЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДОКАЗАН *** УПРАВНИК БОРИСОВ Е ВСЕ ОЩЕ ЖИВ!!!!!!!!!!!НЕ СМЕ НАРОД НЕ СМЕ НАРОД А *** И С ТУЙ ЩЕ ДА СВЪРША!