№2 след Бойко на 50: Торта "Цветанов" от ГЕРБ, уиски от БСП

Снежана Дукова пожела още 50 изборни победи за ГЕРБ
Обновена: 8 апр 2015 15:42 | 8 апр 2015 13:08,
40

Снимка: Dnes.bg

Депутатите от ГЕРБ отпразнуваха рождения ден на шефа си в парламента Цветан Цветанов с ръкопляскания и торта. Зам.-шефът на ГЕРБ става днес 50 години.

Още преди седмица Цветанов обяви, че не иска подаръци, а всички, които искат да го зарадват, да внесат пари за подпомагане на Центъра за деца аутисти в София. Затова депутатите изненадаха шефа си с торта. И то не каква да е, а с неговия лик.

Народните представители поздравиха Цветанов с ръкопляскания в стаята на групата на ГЕРБ. От името на всички Снежана Дукова пожела още 50 изборни победи за ГЕРБ.

За празника на Цветанов и БСП зарови томахавките. Говорителят на червените Атанас Мерджанов и колежката му Дора Янкова влязоха в стаята с огромен букет рози. Социалистите подарили на Цветанов и скъпо уиски – 18-годишен Chivas Regal.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябваше да му подарят розова рокля и тубичка вазелин.
9
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оставка и съд за мутрите от герб!
8
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КОГА ЩЕ ГИ СТИГНЕМ РУМЪНЦИТЕ
7
1
 
8
 
! Отговори
г преди 9 години
Ето защо ще го оправдаят на предстоящето дело срещу него.това ще му бъде подаръка за юбилея от цацката
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снимка номер 4 е много показателна за държавата. Осъден на затвор престъпник на властова позиция с костюм в стил Ал Капон мазно се хили пред очите на мутренските му авери от всичките партии. Даже торта с портрета му намерили. Остава само да извикат някоя религиозна фигура с ролекс да го канонизира Цветанов за светец.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ех какви усмивки, какво нещо. Ухилените убийци на България от всичките партии събрани да празнуват поредната гавра над народа.
4
9
 
7
 
! Отговори
Д преди 9 години
Жив и здрав, нищо че си доказан престъпник и другар на *** в антибългарската мутрофашистка хунта от Гроб. Пожелавам ти още поне 6 апартамента.
3
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този не беше ли осъден на затвор? Какво прави в парламента и защо му вдигат купони?
2
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И докато в Румъния се провеждат арести на високопоставени властимащи, у нас осъден на затвор депутат внася промени в Закона за съдебната власт и опозицията му носи подаръци.
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За празника на Цветанов и БСП зарови томахавките. Говорителят на червените Атанас Мерджанов и колежката му Дора Янкова влязоха в стаята с огромен букет рози. Социалистите подарили на Цветанов и скъпо уиски 18-годишен Chivas Regal.====Ето колко струва политическото противоборство у нас. Шише шотландска ракия. А с 16 млрд. борч, стават кръвни братя.Гласувайте пак за подобни ***!